Brate ja tebi opet kazem da nikad tehnicki nisu bili povezani bosna i fk sarajevo, tako da nijedan pitar nije ni mogao maknut qurcem sve i da je htio. Govorim samo da su ta dva kluba du uvijek imali vecinski iste navijace. Ti sad mozes poricat do jutra ako hoces al eto i tuzlaci ti fino kazu sta misle, recimo kao neka neutralna strana. Uostalom i kk sloboda je u slicnim sranjima kao i bosna iako cijela tuzla voli i podrzava taj klub, sto ti potvrdjuje ovo sto sam rekao da niko nije mogao ucinit nista za bosnu sve i da je imao volje jer su grobari vec bili pronasli svoj put i nacin na koji ce zaradjivat od bosne.let3 je napisao/la:Sve je u redu, razumijem. I na Grbavici je manje-više ista prica, 2-3 milje bolesnika i to je to. Slažem se.FrancescoTotti je napisao/la: Joj cuj sto nismo navijali... Pa evo na kosevu nakon svih ovih pozitivnih desavanja u nasem klubu na obicnoj premijerligaskoj utakmici bude jedva 2-3 milje a ocekujes da ti raja ide gledat bosnu na kojoj se bogati svaka bagra ovog grada...
I ko kaze da se stidimo naziva torpedoto je bio naziv jednog ruskog velikana ako nisi znao. Uostalom pricas kao da se klub zvao torpedo 50 godina...
Ali nemoj mi price "mi pitari vazda furali Bosnu", a realnost je da je Skenderija 10 godina zjapila prazna, 10 godina dvorana propadala, nigdje nikogacitav grad gledao kako Bosna odumire, niko qrcem nije mrdnuo i sad neke prica koja nema veze sa cinjenicama. Pusti to, nemoj to pricati kad zna citav grad da su svi digli ruke od Bosne.
Sad su se nešto malo trznuli, valjda se izdignu, volio bih radi grada i košarke da ima neki predstavnik. Daj Bože da se izvuku iz teške dubioze, ali doBogda, grobari Bosne su je zakucali duboko.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma to raja piše po forumima da podržava. Ali to je nidje veze prica, jer znamo svi da su dvorane prazne. Pricamo o realnosti i sadašnjosti, a ne o bivšim vremenima.FrancescoTotti je napisao/la: Brate ja tebi opet kazem da nikad tehnicki nisu bili povezani bosna i fk sarajevo, tako da nijedan pitar nije ni mogao maknut qurcem sve i da je htio. Govorim samo da su ta dva kluba du uvijek imali vecinski iste navijace. Ti sad mozes poricat do jutra ako hoces al eto i tuzlaci ti fino kazu sta misle, recimo kao neka neutralna strana. Uostalom i kk sloboda je u slicnim sranjima kao i bosna iako cijela tuzla voli i podrzava taj klub, sto ti potvrdjuje ovo sto sam rekao da niko nije mogao ucinit nista za bosnu sve i da je imao volje jer su grobari vec bili pronasli svoj put i nacin na koji ce zaradjivat od bosne.
Realnost je da niko ne prati više košarku, ni KK Bosnu, ni KK Slobodu, ni Borac BL, ni KK Čelik itd

To su klubovi na aparatima, koji su vec na pola isčupani. Hocu reci, sekunda ih dijeli od gašenja. U BIH jedino malo nešto se prati Široki i oni Dodikovi šošoni Igokeu, jer su ti klubovi igrali ABA ligu.
Znam covjeka koji radi u KK Bosni godinama, pardon decenijama. Par puta sam ga pitao prati li ko košarku ili rukomet u skenderiji, neki navijaci, rodbina, bilo ko - Ne budali, eto šta mi veli. Više ga nisam ni pitao

Ko ce pratiti polumrtav klub na aparatima koji je godinama obicna rekreativna sekcija, nikako neki profi klub.
I necu više o košarci na ovoj temi

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se. Al ovo veceras je dokaz da Sarajevo ima kosarkasku publiku, ali potrebno je i tu publiku ispostovat. Da se igra aba liga siguran sam da bi skendrija svaku tekmu bila puna.
Jos da i plavi dio grada pocne masivnije dolazit to bi bilo super, al samo ako cete navijat 'igraj bordo bijeli'
Jos da i plavi dio grada pocne masivnije dolazit to bi bilo super, al samo ako cete navijat 'igraj bordo bijeli'

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
kk bosna je sarajevski i bosanski klub i ne kontam kakve bi veze mogli imati sa skretnicarima, kad oni nisu ni sarajlij ni bosanci 

Ma da mi prvo hocemo pratiti naše bazne klubove Želju i FKS, da bude prosjek bar 10 milja na Koševu i Grbavice, to je top prioritet. Vratiti publiku na stadione ! A lako cemo za BosnuFrancescoTotti je napisao/la:Slazem se. Al ovo veceras je dokaz da Sarajevo ima kosarkasku publiku, ali potrebno je i tu publiku ispostovat. Da se igra aba liga siguran sam da bi skendrija svaku tekmu bila puna.

Njih nek prate šminkeri, trebice koje vole crnce i ljubitelji košarke

Normalno, mi smo vanzemaljci, doduše ima nešto i eskimaTobeYarabi je napisao/la:kk bosna je sarajevski i bosanski klub i ne kontam kakve bi veze mogli imati sa skretnicarima, kad oni nisu ni sarajlij ni bosanci

A kad si zadnji i predzadnji put bio na utakmici KK Bosne, al onako pošteno reci

- TobeYarabi
- Kontakt:
po toj logici @sariel i @incognito87 bi trebali biti na svakoj utakmici kk bosnalet3 je napisao/la: Njih nek prate trebice koje vole crnce

p.s. odgovor na to pitanje koje si kasnije postavio je prije jedno deset godina
TobeYarabi je napisao/la:po toj logici @sariel i @incognito87 bi trebali biti na svakoj utakmici kk bosnalet3 je napisao/la: Njih nek prate trebice koje vole crnce
p.s. odgovor na to pitanje koje si kasnije postavio je prije jedno deset godina

al ne diraj manijaka Incognita

- TobeYarabi
- Kontakt:
cuj on manijaklet3 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:po toj logici @sariel i @incognito87 bi trebali biti na svakoj utakmici kk bosnalet3 je napisao/la: Njih nek prate trebice koje vole crnce
p.s. odgovor na to pitanje koje si kasnije postavio je prije jedno deset godina![]()
![]()
![]()
al ne diraj manijaka Incognitafakinu jedan

Gledaj klosara do 5 ujutro svrljaju bog te pomazo.
Znaci niste halalili bosni?to je to gotovo nema vise?
Ckepi bili i ostali.oprali ruke od kluba kojem ne ide.
Znaci niste halalili bosni?to je to gotovo nema vise?
Ckepi bili i ostali.oprali ruke od kluba kojem ne ide.
I ovo dozvoljeno jeli?TobeYarabi je napisao/la:zar nisi citao clanke o njemu brate rule..nedaj boze nikomeRule_hz je napisao/la:na kakvoj je sintetici ovaj sariel sa majkom dijete imo dabogda![]()
Dragoje Droca, koji od detinjstva živi u planini iznad sela u zatočeništvu Ilije Grahovca, kaže da ga učesnik „Parova“ seksualno i fizički zlostavlja
Ok
Jeste, Bosna je p1čka pitarska.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sarajlije sretan dan sandzaka. Nadam se da ce vam danas pustiti vodu.
Nad tobom sunce najljepše sja
mogao bi im i krmak poslat paklo argeta ako fehim uplati dnevnicupinoglavi je napisao/la:Sarajlije sretan dan sandzaka. Nadam se da ce vam danas pustiti vodu.

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pastete nikad nece biti uskracene! Humanista prije svegaamazing je napisao/la:mogao bi im i krmak poslat paklo argeta ako fehim uplati dnevnicupinoglavi je napisao/la:Sarajlije sretan dan sandzaka. Nadam se da ce vam danas pustiti vodu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- TobeYarabi
- Kontakt:
brzo napredujes..vidim dospio si u fehimov krevet..jel ti dao i ''mesa'Rigoletto je napisao/la: Pastete nikad nece biti uskracene! Humanista prije svega

- TobeYarabi
- Kontakt:
izvini sto sam ti otkrio identitet, kad popijem ne znam sta radim jbg..ali ovako ce raja bar znati zasto si takav kakv jesi, i manje ce se ibretiti glupostima koje pises..pokusavam ti pomoci jbgSariel je napisao/la:I ovo dozvoljeno jeli?TobeYarabi je napisao/la:zar nisi citao clanke o njemu brate rule..nedaj boze nikomeRule_hz je napisao/la:na kakvoj je sintetici ovaj sariel sa majkom dijete imo dabogda![]()
Dragoje Droca, koji od detinjstva živi u planini iznad sela u zatočeništvu Ilije Grahovca, kaže da ga učesnik „Parova“ seksualno i fizički zlostavlja
Ok

Otkrio si ti belegiju moju i osladilo ti se pitqrska ckopi.
Gledaj sta spominjete zgadijo jedna u sarajevo doseljena.poremecena
Jel ti ovo lovacki pesek?Sariel je napisao/la:Otkrio si ti belegiju moju i osladilo ti se pitqrska ckopi.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Gledaj zgadije al se nakupilo.amorovski je napisao/la:Jel ti ovo lovacki pesek?Sariel je napisao/la:Otkrio si ti belegiju moju i osladilo ti se pitqrska ckopi.
Pitarske pickice.