Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni izgleda na treningu samo vjezbaju kako pasti u 16 metara da ti sudija moze svirati penal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa nije im se nekoliko kola svirao penal, morali su negdje namiriti 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
sta reci za ovaj potez sudije :lol:
joj kako se Krupi steli, ovo je sevap ugasit
joj kako se Krupi steli, ovo je sevap ugasit
Ne mogu da vjerujem da je svirao kraj 10 sekundi prije vremena u trenutku kada su se svi igraci postavili u 16. Nevjerovatno.
Jedan grad, jedna ljubav!
Valjda od vas hercegovaca naucili kako se kriminalom baviti. Pametuje navijac kluba u cijem klubu se nalaze vlasnici kladionica i u kojem navijaci javno isticu fasisticke simbole. Jad i bijeda.Lillard je napisao/la:Igrali bi svi mi da smo u tom klubu realno. Što prije u drugu ligu i da se ugase.tuzlak1987 je napisao/la:Bio je penal, samo je problem sto pola ekipe Olimpika igra kladionicu
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Drugi penal je cist a kod prvog mi se ucinilo da je golman prvo loptu dirao i skrenuo, nisam siguran, mislim da prvi nije bio.
Mancini je napisao/la:Valjda od vas hercegovaca naucili kako se kriminalom baviti. Pametuje navijac kluba u cijem klubu se nalaze vlasnici kladionica i u kojem navijaci javno isticu fasisticke simbole. Jad i bijeda.Lillard je napisao/la:Igrali bi svi mi da smo u tom klubu realno. Što prije u drugu ligu i da se ugase.tuzlak1987 je napisao/la:Bio je penal, samo je problem sto pola ekipe Olimpika igra kladionicu
Druga liga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Greska odbrane greska golmana greska trenera Sarajvo vodi 4-2 nije greska.
Kakva liga 
Kao da gledas Njemcr, nema predaje ni kad gubis 3 razlike.
Kao da gledas Njemcr, nema predaje ni kad gubis 3 razlike.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Falit ce mi oni ezani sa otoke.Lillard je napisao/la:Mancini je napisao/la:Valjda od vas hercegovaca naucili kako se kriminalom baviti. Pametuje navijac kluba u cijem klubu se nalaze vlasnici kladionica i u kojem navijaci javno isticu fasisticke simbole. Jad i bijeda.Lillard je napisao/la: Igrali bi svi mi da smo u tom klubu realno. Što prije u drugu ligu i da se ugase.
Druga liga
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
BordoBolesnik je napisao/la:Drugi penal je cist a kod prvog mi se ucinilo da je golman prvo loptu dirao i skrenuo, nisam siguran, mislim da prvi nije bio.
0:16
Igrac gura loptu lijevo, golman ide u prazno i odnese igraca van stadiona. Penal cist.
- TobeYarabi
- Kontakt:
duljevic pokazao zasto je 3 klase ispred svih ostalih u plbih
Bas tri ni manje ni vise.TobeYarabi je napisao/la:duljevic pokazao zasto je 3 klase ispred svih ostalih u plbih
Doduse ko ga hvali dobar je ikako
- TobeYarabi
- Kontakt:
3,5Sariel je napisao/la:Bas tri ni manje ni vise.TobeYarabi je napisao/la:duljevic pokazao zasto je 3 klase ispred svih ostalih u plbih![]()
Doduse ko ga hvali dobar je ikako
Moj te pipo.
sve po celu.kuc kuc.
sve po celu.kuc kuc.
Drzi se celik.
Naravno da ce ti faliti kada ne postoje u zapadnom Mostaru.Rigoletto je napisao/la: Falit ce mi oni ezani sa otoke.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Grozan teren u Širokom..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Postoje,pitaj mene ako hoćeš više informcijaMancini je napisao/la:Naravno da ce ti faliti kada ne postoje u zapadnom Mostaru.Rigoletto je napisao/la: Falit ce mi oni ezani sa otoke.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Joj klepismo im bod.Da je kakvu frljoku i otić kući pjevajući eheeej
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.