tacno tako..on izgleda jedva ceka da ide....knoa je napisao/la:Nije Pape ni ovakav ni onakav. Pape je nikakav.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
YNWA !
Ti si @Virtual nakon one petodinarke haman pukao.Virtu4l je napisao/la:Čekam Harisa, da ga brani. Do tada, mogu li ja pokušati?
Šta bi Safet radio da su suspendovali savez?
Na muci se poznaju junaci, jeli tako?
@Miki, nije to bitno, bar je mogao sačekati par dana. Jednostavno, taj čovjek nema pojma, nema osjećaja, kao da vodi stado ovaca, a ne nacionalni tim svoje države.
Pape licemjer,''kriv'' sto savez i ostala hajducija kao prvo pokrala i porovala za 14 godina i crno ispod noktiju.
A sad i javno da ukopa fudbal.
Koga da bude selektor ako repke nema.Pogotovo ako ti grobari ostanu i opet nakon svega.
Ti si se haman bas oprzio @Virtual po glavi.
Za @Curtmana mi nije cudo ili za ove sezonske u zavisnosti od vremena ali sta je s tobom???.
Postovi ti inace veze sa vezom.Pa haman heftama,a pogotovo nakon ''Hanuke''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jul 2010, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako prodje lose u ove tri tekme do oktobra.... svakako nece biti selektor...Virtu4l je napisao/la:Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?
Bravo logiko.Virtu4l je napisao/la:Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Hoću ovo da kažem odmah jer sam od pouzdanih ljudi iz UEFA-e i FIFA-e saznao da ćemo biti kažnjeni i izbačeni. Neću da poslije ljudi govore kako je lako pametovati nakon suspenzije. Neka se zna. Ako reprezentacija ne igra, nema ni mene, odnosno, nema ničega", dodao je Sušić.
Ima Safete, ima ko ce je uzeti. Uzet ce je onaj koji je ginuo za nju kad ti nisi ni znao da igra. I odakle ti pravo fukaro fukarska da kazes da nema nicega, kako te samo nije stid. Ova borba traje godinama, a ti joj nisi dorastao, i stavili su te ovi sto misle kao ti. Borba je tek pocela, i ima ljudi koji ce opet ginuti za nju ...
I mislim konacno, ruku na srce, uvazavujuci sve, da misljenje svakog forumasa i svakog onog ko voli ovu repku i drzavu, treba da kaze samo jedno...
Vrijeme je za Sergeja Barbareza.....
P.S. Molim Hareta i ove ostale da ne komentarisu ovaj post, jer, ionako, oni neke stvari nikad nece skontati...
Hvala...
Ima Safete, ima ko ce je uzeti. Uzet ce je onaj koji je ginuo za nju kad ti nisi ni znao da igra. I odakle ti pravo fukaro fukarska da kazes da nema nicega, kako te samo nije stid. Ova borba traje godinama, a ti joj nisi dorastao, i stavili su te ovi sto misle kao ti. Borba je tek pocela, i ima ljudi koji ce opet ginuti za nju ...
I mislim konacno, ruku na srce, uvazavujuci sve, da misljenje svakog forumasa i svakog onog ko voli ovu repku i drzavu, treba da kaze samo jedno...
P.S. Molim Hareta i ove ostale da ne komentarisu ovaj post, jer, ionako, oni neke stvari nikad nece skontati...
Hvala...
Samo da potvrdim.harishp je napisao/la:Bravo logiko.Virtu4l je napisao/la:Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?![]()
Kako ono kaže gospođa Ražnatović? Kukavicaaaaaaaaa, nisam znala da si takva kukavicaaaaa? Tako nekako, jel?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Safet Susic-DOBAR KAO IGRAC
Safet Susic - **** KAO TRENER
A ti sto pametujes..........Veruj da ti je pametnije da se molis da Barbarez ne dodje da ti vodi reprezentaciju.....
Bice gori nego Susic.......
Safet Susic - **** KAO TRENER
A ti sto pametujes..........Veruj da ti je pametnije da se molis da Barbarez ne dodje da ti vodi reprezentaciju.....
Bice gori nego Susic.......
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
[quote="Virtu4l"]Znači, ostaje selektor do oktobra? Nakon toga će odlučiti šta će dalje?[/quote
Bice selektor dalje ako izgubimo od Francuske kod nas i ako Francuska pobjedi prve tri utakmice.
Znaci ako budemo pokazali Francuzima konkurenciju za prvo mjesto, ne gine nam suspenzija.
Bice selektor dalje ako izgubimo od Francuske kod nas i ako Francuska pobjedi prve tri utakmice.
Znaci ako budemo pokazali Francuzima konkurenciju za prvo mjesto, ne gine nam suspenzija.
Molim , vas RAJA , Da podrzite nasu IDEJU ., Koju smo IZNJELI >>> OSTAVKA SVAKOG CLANA NSBIH <<<<<<
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ne konta,izgleda da ti ne kontas.Sto je najgore i nemas pojma o cemu pises.carina je napisao/la:"Hoću ovo da kažem odmah jer sam od pouzdanih ljudi iz UEFA-e i FIFA-e saznao da ćemo biti kažnjeni i izbačeni. Neću da poslije ljudi govore kako je lako pametovati nakon suspenzije. Neka se zna. Ako reprezentacija ne igra, nema ni mene, odnosno, nema ničega", dodao je Sušić.
Hvala...
''Uzet ce onaj koji je ginuo za nju kad ti nisi znao da igra''
E pa ti su ili igrali klikera,poklape ili jos bili u pelenama.Kad je Pape obukao BIH dres.Jos 93.
@Virtual tek mi je sad jasno sto si ''pukao''.
Pa nakon Kite Milica,Cece Raznjatovic,Dragane Firaunke i ostalih turbo folkera.
Nije ni cudo sto je su kod tebe svjecice otisle u helac.
P.S carina @Principatus te je vec jednom opomenuo da nesiris dezinformacije a ti opet.
I jos ti je i snimak ponudio da se tvoja malenkost uvjeri.
Toliko o kontanju.
P.S#2 Barbarez ti jos ni licence to jest dozvole da i mahalski klub vodi nema.A kamoli repku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jul 2010, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Rob 2
Posto ti ispod slike pise recenica koju postujem, idem dole ka tebi
Kad budes imao vremena, prije izbora trenera, Barba ili Safet, pregledaj na you tube izjave Spahica i ostalih, i vidjeces da se govorilo o ovome sto se sada radi...Neko pametniji i upuceniji razmislja unaprijed i nije problem uvidjeti sve sto ce se dogoditi...
Barba nije losiji trener od Safeta sigurno...Ali o ovim problemima, za razliku od njega govori ima deset godina...Ako ti mislis da nama u ovo vrijeme nesto znace rezultati ili nekakav izbor igraca, onda ok...Postujem...Ali da jedan Safet Susic, nakon svega izjavi da NEMA NICEGA?? Ma treba ga tretirati isto kao i one koji ovo rade...
Ima Safete, ima, a dok ima, treba se boriti za to...
Crko dabogda...
Odo da Vas ne remetim...Ostavio sam vas jedno vrijeme na miru..Nadam se da ste se dobro druzili, trazeci ko ce da igra za nesto, za nesto sto ima jedan veliki problem, koji se prvo mora rijesiti....
Posto ti ispod slike pise recenica koju postujem, idem dole ka tebi
Kad budes imao vremena, prije izbora trenera, Barba ili Safet, pregledaj na you tube izjave Spahica i ostalih, i vidjeces da se govorilo o ovome sto se sada radi...Neko pametniji i upuceniji razmislja unaprijed i nije problem uvidjeti sve sto ce se dogoditi...
Barba nije losiji trener od Safeta sigurno...Ali o ovim problemima, za razliku od njega govori ima deset godina...Ako ti mislis da nama u ovo vrijeme nesto znace rezultati ili nekakav izbor igraca, onda ok...Postujem...Ali da jedan Safet Susic, nakon svega izjavi da NEMA NICEGA?? Ma treba ga tretirati isto kao i one koji ovo rade...
Crko dabogda...
Odo da Vas ne remetim...Ostavio sam vas jedno vrijeme na miru..Nadam se da ste se dobro druzili, trazeci ko ce da igra za nesto, za nesto sto ima jedan veliki problem, koji se prvo mora rijesiti....
Susic je postupio logicno,ako suspenduju Savez sta njemu vrijedi da bude selektor nepostojece reprezentacije!? Nadam se da ce lesinari u Savezu usvojiti statut prije nego se bude tragalo za njima.. Hvala Bogu pa svi reprezentativci igraju zbog drzave a ne zbog tih lesinara....Mada bi u jednu ruku bilo bolje da su nas suspendovali,bar bi na taj nacin svaki od tih lesinara sam sebi zagorcao zivot a fudbal bi dosao na mjesto koje realno pripada,jer ova drzava i ovi ljudi zasluzuju najbolje,kaksvi su Dzeko,Spahic,Pape...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nisu nas ni suspendovali on vec pakuje kofere,na sve strane govori da ide...vidi se da nije imao dje drugo radit ,niko ga nece pa dosao u reprezentaciju...stani covjece malo ,lobiraj ,se.ri ,bori se ili se bar oglasi protiv suspenzije , daj malo pritiska na savez na odbor...a ne on papak se nije ni oglasio oko svega ovog dok nije dosla odluka pa onda vidi nema para vise i posla za njeg i eto ode ...hinja ona prava.
haha pa jbt on se ovih dana ponasao kao da i nije selektor,kao da ga se i ne tice nista od ovog sto se desava ,a ne kao da se odlucuje o buducnosti reprezentacije koju vodi .
a po ovim izjavam sad vidim da ga se bas i ne tice previse a ne dotice ga ni sekunda. Njemu je ovo posao ko svaki drugi ,dosao ovdje zato sto nije imao gdje i sad ce otic kao sto je i dosao...
ja bi ga poslije ovog otjerao kako god zavrsilo ovo oko suspenzije
haha pa cak se i ciro oglasi ,kritikuje ,a ovaj hinjo samo sebe gleda i sebe cuva
haha pa jbt on se ovih dana ponasao kao da i nije selektor,kao da ga se i ne tice nista od ovog sto se desava ,a ne kao da se odlucuje o buducnosti reprezentacije koju vodi .
a po ovim izjavam sad vidim da ga se bas i ne tice previse a ne dotice ga ni sekunda. Njemu je ovo posao ko svaki drugi ,dosao ovdje zato sto nije imao gdje i sad ce otic kao sto je i dosao...
ja bi ga poslije ovog otjerao kako god zavrsilo ovo oko suspenzije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Susicu odlazi nemoj da kazne moram placat kad te budem po bilinom polju ganjao kad prvi put dovedes reprezentaciju .....Nema niceg jel ? Papane nema Bosne jel ako nas suspenduju ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da bogda nam samo bocanje jos ostalo u funkciji sa Markicom.
Ili eventualno po koja korida.
Niko cestito prstom nije uperio na savez,a sad ce ovima ''kruticarima'' i selektor kao i igraci ispasti najveci krivci.
Ebo ti nas i nase male mozgove,posto su veliki u penziji.
Niko cestito prstom nije uperio na savez,a sad ce ovima ''kruticarima'' i selektor kao i igraci ispasti najveci krivci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Susicu je najveci domet trenerske ( shabane trenerske ) karijere uvodenje konya iz prve u drugu ligu .harishp je napisao/la:Da bogda nam samo bocanje jos ostalo u funkciji sa Markicom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
KOJA BA godinama borba traje ...?????????????????????????????????? halo najlakse je kriviti covjeka koji je tu pola godine,jel te stid???'' sto nekrivis bivse trenere,..... pa onda igrace neke... ako cemodalje ... krivi sam sebe.... sta smo mi to uradili ==??? idete na utakmice i punite dzep propalom savezu... i nasao si se pametovati o safetu.... STAS CE TO BITI ako nas suspenduju??? skim ces igratii...ko ce ti igrati????? najlakse se praviti pametan .....jel ti pape kriv sto munib 10 godina i vise sjedi tamo ??? jel pape kriv sto su neki VBELIKI navijaci ispali PICKE pa zbrisali onaj petak kada se trebaao srusiti savez??? jel pape kriv sto nema uslove za rad.....akosi procitao intervju cijeli ,jasnoje rekao da sas ovima NECE vise da radi...KADA JE TO I JEDAN TRENER rekao ??? NIKAD .....ti frustracije izbaci negdje drugo haveru ... ovo ti je pogresno mjesto ....pape je kriv koliko ti i ja .... a ZAJ STO SE BORIO KADA PAPE NIJE NI ZNA DA SE IGRA ..... ko je to ...ima ih jako mnogo ! bolic,baljic,barbarez,salihamidzic..............itd.... StidITE SE SAMI SEBE ...SJEDITE TU ZA TASTATURAMA I GLUMITE NAJPAMETNIJE....carina je napisao/la:"Hoću ovo da kažem odmah jer sam od pouzdanih ljudi iz UEFA-e i FIFA-e saznao da ćemo biti kažnjeni i izbačeni. Neću da poslije ljudi govore kako je lako pametovati nakon suspenzije. Neka se zna. Ako reprezentacija ne igra, nema ni mene, odnosno, nema ničega", dodao je Sušić.
Hvala...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ocu da ti kazem,da uzalud zelis da ti dodje Barbarez za trenera,kada sa njim neces nista da uradis kao ni sa ovim sadasnjim.....bice na kraju opet...AUUU ZAMALO,,,AUUU **** DA SMO SAMO ONU TEKMU NERESENO ODIGRALI....AUUU JESI VIDIO STATIVU U 43. MINUTU...ITD...carina je napisao/la:@Rob 2
Posto ti ispod slike pise recenica koju postujem, idem dole ka tebi![]()
Crko dabogda...
Covece za trenera treba doci neko sa autoritetom,neko sa znanjem,nego sa iskustvom,neko ko je vodio repku neku ili klub.....sta je Barbarez???****....( kao trener ) ... kao igrac...skidam kapu...... sto neko rece nema licencu ni da vodi petlice u nemackoj tamo......uzas....... a to sto je on znao za ovo i sto je pre deset godina govorio o ovim problemima....evo imam ja komsiju ovde,i on je pre 5 govorio o ovome.....a vodoinstalater je....sta cemo sad ?????
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Zbog lazi i dezinformacija se i banovi dobijaju.avenija je napisao/la:Susicu je najveci domet trenerske ( shabane trenerske ) karijere uvodenje konya iz prve u drugu ligu .harishp je napisao/la:Da bogda nam samo bocanje jos ostalo u funkciji sa Markicom.
Na zalost tvoju ta ti informacija nije tacna.Uostalom gdje su ti jos desetak klubova.
Da ne govorim o drugim trenerima nasim ''proslavljenim'' sta i gdje treniraju.
BP i zelja da se na Kosevu igra a ne na BP,nije razlog da se dezinformacije sire.
Te stvari se moraju odvojiti,ma koliko ti volio da si u pravu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.