SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Ekipa Klosara takodjer ostaje u istom sastavu kojem je izborila ulazak u 2 ligu,tako da ocekujem da ove sezone budemo jos bolji,spremniji i da se aktivno ukljucimo u borbu za prvu ligu 
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
mi se moramo skupiti ali mislim da bi savez trebao izbaciti koje su ekipe ono bile sve ko je skim i ko je obezbjedio koju ligu...jbg zaboravi se
ja znam samo da smo zavrsili 2 u 3 ligi i da smo f.k garaze 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
JBt gde moja ekipa,izgleda svi zaboravili na okupljanje.
@Johnny,LFC imali vas gde?

@Johnny,LFC imali vas gde?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
19TM87 je napisao/la:mi se moramo skupiti ali mislim da bi savez trebao izbaciti koje su ekipe ono bile sve ko je skim i ko je obezbjedio koju ligu...jbg zaboravi seja znam samo da smo zavrsili 2 u 3 ligi i da smo f.k garaze
Sve ekipe i njihov sastav imas ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=2117
Ko igra u kojoj ligi sledece sezone?Pa evo i to.
E ovako.Sledece sezone u 1.ss.lige ce se takmiciti sledeci timovi.
1. Delfin
2. Spamm
3. Joint_fc
4. BH Fanaticos
5. Cekicari
6. Blue Train
7. Crazy Legs
8. Gongashi
9.Zadnja Klupa
10.Jedinstvo Manchester
2.ss.ba liga
1.Mislish United
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
4.FK Kljusinari
5.Red Bavarian
6.FK Gusteri
7.FK Garaze
8.FK Klosari
9.FK Kockari
10.FK Gromovi
3.ss.ba liga
1.Backspace United
2.FK Bilder
3.FK Mumije
4.NK Vukovi Zla
5.FC Grizzlies
6.FK Heroji
7.Green Dragonsi
8.FK Topnici
9.FK Pjetlovi
10.FK Formula
Samo jos da napomenem da ce se SUPER KUP odigrati prije starta novoga prvenstva najvjerovatnije 7 dana.A igraju ekipe Delfin pobjednici Prvenstva i FK Topnici pobjednici KUP-a
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ideja da se od nokaaut sistema KUP-a igr i uzvrat bit ce uzeta u razmatranje.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ti jesi sigurno a ko je treciT-MAC je napisao/la:msm da ja igram...DiNno je napisao/la:jbt zivot ja zaboravio ko igra u mojoj ekipi![]()
kako ova pauza sve sam zaboravio
Samo da obavjestim sve igrace ss.ba lige da je postavljen raspored prvenstva 4.sezone ss.ba lige.Isti mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 95#p227695
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nek se meni jave moji igrači, . Mislish United.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Nek se meni jave moji igrači, . Mislish United.
Tako je Zagor.Pipreme moraju biti jake i poslije nema zime
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jbg. ne znam, moram pogledati jeli kome istekao ugovor, a nema ih ni na mapi123456 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Nek se meni jave moji igrači, . Mislish United.
Tako je Zagor.Pipreme moraju biti jake i poslije nema zime
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Devil je napisao/la:JBt gde moja ekipa,izgleda svi zaboravili na okupljanje.
@Johnny,LFC imali vas gde?![]()
ja sam javio johnny-u da cu igrati sljedece sezone
J zamal ne zaboravi kako mi se zove ekipa @Collegegunner mi je jedan igrač,ali tek od drugog kola
ako jeste nek se javi na temu i moram još jednog nać.Inače da mi je u prva dva kola uzet 1 bod igram sam

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- __Liedson__
- Kontakt:
evo mene šefe.godisnji sam iskoristio u individualnm pripemama sa privatnim trenerom u Medjugorju,tako da sam jaci nego ikad i mozes ocekivati pune mreze protivnika.Zagor je napisao/la:Nek se meni jave moji igrači, . Mislish United.
igram ja s vamaDiNno je napisao/la:ti jesi sigurno a ko je treciT-MAC je napisao/la:msm da ja igram...DiNno je napisao/la:jbt zivot ja zaboravio ko igra u mojoj ekipi![]()
- CollegeGunner
- Kontakt:
Tu sam ja.LBJ MVP je napisao/la:J zamal ne zaboravi kako mi se zove ekipa @Collegegunner mi je jedan igrač,ali tek od drugog kola![]()
ako jeste nek se javi na temu i moram još jednog nać.Inače da mi je u prva dva kola uzet 1 bod igram sam
![]()
Spremniji nego ikad.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Dovedite Paju.CollegeGunner je napisao/la:Tu sam ja.LBJ MVP je napisao/la:J zamal ne zaboravi kako mi se zove ekipa @Collegegunner mi je jedan igrač,ali tek od drugog kola![]()
![]()
![]()
Spremniji nego ikad.I, dovedi nam nekog dobrog igraca. Vjerujem u tvoje menaderske sposobnosti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
igram ja s vama[/quote]zenicanin je napisao/la:ti jesi sigurno a ko je treciDiNno je napisao/la:msm da ja igram...T-MAC je napisao/la:![]()
eehhh tako je
evo ponovo smo na okupu malo nas je ova pauza poremetila
ev i mene__Liedson__ je napisao/la:evo mene šefe.godisnji sam iskoristio u individualnm pripemama sa privatnim trenerom u Medjugorju,tako da sam jaci nego ikad i mozes ocekivati pune mreze protivnika.Zagor je napisao/la:Nek se meni jave moji igrači, . Mislish United.
Republika Zenica
Bilderi nek mi se jave, samo da znam mogu li racunat na vas 
Hajmo kapiteni animirajte svoje igrace.Da vidimo gdje smo.Ostalo je jos manje od mjesec dana do pocetka ss.ba lige.
Uh ova pauza je bila preduga.Ali zato kad krenemo bice jak tempo.Nedelja-Srijeda.
Uh ova pauza je bila preduga.Ali zato kad krenemo bice jak tempo.Nedelja-Srijeda.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.