Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

DANTES
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2016, 22:58

Luka Milivojević očajan. Ma svi su očajni sem Tadića koji je dobio krvave batine. Rukavina ne zna da ubaci. Znam znam znam... I ćorava koka ubode zrno. Mitar nije postojao.
Muslin.
Pa yebem ga ja koji je smisao izvesti mitra a ubaciti najgoreg nemača pojma gudelja? Taman se oni malo pogubili i otvorili zar nije mogao ući marković da iskoristi brzinu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 nov 2016, 23:12

Dobro ti rece neki dan Dantes, nama nikada nece igrati najbolji! Sami sebe degradiramo neznalicama! Rukavina i Obradovic nisu ni za Surdulice, dok Muslin iz samo njemu znanih razloga uopste ne zove Lazovića, Bastu, Tomovića...Kostić vec mjesec ne moze da se sastavi, Ljajić igra u formi zivota, ali dzaba... :facepalm:

Od 5 primljenih golova, kod njih 4 smo sami svojim greskama doprinijeli.. :kafa:

Veceras Ivanović i Maksimović :thumbup:

Mitar do ove godine 2 gola u reprezentativnom dresu, u ovoj 5 ;)

P.S. Tadić izgleda polomio nos, svaka mu cast sto je stisnuo zube i odigrao do kraja :tokralju:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 12 nov 2016, 23:49

Ne bih se ja odricao Rukavine

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 nov 2016, 23:58

Ma ne moramo ga se odricati, ali daleko je on od prve! Djecko je jednostavno limitiran. U ova 4 meca prvi upotrebljiv centarsut je imao veceras i sreca pa ga Mitar spakova...

Lazović je u defanzivi vjerovatno nesto losiji, ali je zatu u napadu za klasu jaci igrac! Bolji centarsut, prodorniji, bolji tehnicar... ;)

Basta bi takodje bio dosta korisniji igrac.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 nov 2016, 09:24

Obecavajuce izgleda Srbija sa 3-4-3. Valja se onako vratiti protiv jednog Walesa.

Svaka cast Muslinu sto je ocigledno odstranio neke seljacine iz ekipe. Jer ovi momci su igrali europski fudbal. Nadam se da nece odstupati od svojih principa. Jer samo tako moze napraviti kvalitetnu ekipu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 nov 2016, 11:40

Nerijetko smo znali pljuvati nase igrace i castiti ih raznim pežorativima: manekenima, splavarima...
Sinoc nas je ova grupa momaka demantovala, narocito nas lider koji je puni sat igrao s polomljenim nosem!

slika

Zato jos jednom :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 nov 2016, 12:00

I izgubio je jedno pola litra krvi..

Ne volim da pričam o sudijama, ali Maljenko je sinoć bio užasan. Dopustio im je krađu vremena kod auta svaki put po pola minuta bez žutog kartona. Takođe svako njihovo izležavanje na terenu takođe je dopustio. Većinu povreda je pustio da im pomoć ukazuju na terenu. Pratio sam i par puta smo izgubili po 3 i po minuta samo na tome... I onda nadoknada vremena 3 yebena minuta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 13 nov 2016, 12:17

Naklon do poda za Dusana Silnog.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 nov 2016, 00:46

I od mene naklon za Dušana Tadića :tokralju: :tokralju: :salut: Mogao je ladno nakon povrede izaći iz igre bez da mu iko može pola riječi prigovoriti, dobio je dobre batine, isjekli su ga samo tako, ali je ostao do kraja na terenu. Svaka mu čast. :salut:

Dobar bod u Kardifu, oni poveli ni iz čega u prvom pol, mi izjednačili ni iz čega u nastavku stim da smo mi bili daleko bolji rival u prvom dijelu a Vels čitavu tekmu odigrao dosta slabo. Vidi se neki sistem u igri i disciplina koja je jedna od odlika Muslina. odbrana opet kiksala. Da mi je neko prije utakmice rekao da će opet odbrana kardinalno pogriješiti nikad ne bih pomislio na Nastasića, al eto greške se dešavaju. Osim te greške, odbrana bolja nego u prethodnim mečevima. Ramsey dobro zatvoren, a Bejla ne mogu čuvati ni mnogo bolji igrači od naših.
Vels nije ni sjena one ekipe koja je odigrala strašan prošli ciklus i onda na ep oduševila sve. Moram reći da sam više očekivao od njih, ali sve što su pokazali nije vrijedno ni učesnika na ep, a ne jednog polufinaliste. To neko čuvanje rezultata, sjeckanje igre, i prljavi startovi, sve im se to kasnije obilo o glavu. Navijači su im posebna priča. Leži Tadić na travi, zaliven je krvlju, slomljen mu nos, ovi mu zvižde. :lolno:

Maljenko užasan. Kad sam vidio da on sudi, pomislio sam dobro je, neće puštati grubu igru jer su šapnske sudije poznate po tome što daju dosta kartona. Ovo sinoć sušta suprotnost. Jako loša arbitraža. Kamara grešaka i greškica, pa onda kompenzacije što je najgora moguća kombinacija.

Sad u utorak prijateljska u Ukrajini, pa onda krajem marta gostovanje u Gruziji koje može biti i prekretnica ovog ciklusa, ako u istom terminu Irci i Velšani u Dablinu odigraju x.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 14 nov 2016, 11:42

Vidljiv je napredak u ovom novom sistemu.
Maksimović daleko pouzdaniji, Matija je pogriješio ali je ostatak odigrao sasvim dobro.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 22:19

Dobra utakmica Srbije i mislim da je bod mjera. Biće ova grupa zanimljiva do samog kraja. Momci imaju ono što se deset godina osporava srpskom timu - imaju borbenost, koja će doći do izražaja kad se pomiješa sa kvalitetom, mislim da već dolazi.

i da,
slika
Jbg, šugavci iz Meridiana mu dali malu kvotu, trebala je brat bratu biti preko 10 obzirom da je bio 67-68 minut. Ono, cuga se, gleda utakmica, brat pola sata govori zabiće ga Mitrović, zabiće ga Mitrović, ide ložiona 'pa idi uplati siso', dolazi za pet minuta i pokazuje tiket :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 nov 2016, 22:29

Vidi ga Virtul burazer skinuo pare sa kladze. 275 eura, taman za ...
slika
:mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 22:36

Ma nisam ja, drug mi. Ja sam ga napao što je prihvatio ovako malu kvotu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2016, 11:45

Veceras mladi od 19h (prenos RTS 2) igraju revans u Norveskoj. Ocekivani sastav:

VMS - Gajić, Jovanović, Lazić, Ristić - Maksimović, Grujić - Živković, SMS, Ninković - Đurđević.

Ako SMS ne bude spreman, vjerovatno Gaćinović uskace (iako bi on po meni trebao u prvoj igrati).

Starci desetkovani i kombinovani u Ukrajini:

Rajković - Ivanović, Maksimović, D. Tošić - Ignjovski, Milivojević, Matić, Mladenović - Z. Tošić, Katai - Mitrović.

Naravno, ovo je samo neka moja pretpostavka. Muslin mozda da sansu i Pejčinoviću, Radoji, Pešiću..od prve.

Prenos od 20h na Prvoj srpskoj.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 15 nov 2016, 21:53

Čestitke mladima na plasmanu na EP. Očajna partija. Sivićevska.

Matori očekivano... Jbg hladno im.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 nov 2016, 22:34

Odbrana "briljira"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2016, 22:43

Cestitke orlicima za plasman na EP!

Sivicu dali mercedes e klase, a on dalje od stojadina nije vozio... :facepalm:

Matori manje vise ocekivano, ipak je startovala komplet druga postava.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 15 nov 2016, 22:57

Kako odigra Pesic, nisam gledao?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 nov 2016, 20:56

Ljajić danas asist, Kostić konacno odigrao odlican mec za HSV. Bio je najzasluzniji za bod kod Hofenhajma. Prvo odlican solo prodor, cascavanje protivnika burekom i gol golmanu kroz noge, pa onda i velike zasluge i za drugi gol...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 nov 2016, 22:41

Fejsa postigao jedan od najcudnijih golova u istoriji LS... :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.