Ubi sam sebe. Marej samo vrati loptu ovaj je zapuca u mrežu ili autAjlaCR7 je napisao/la:Ubi ga Marej
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Novak choka protiv Andya, koji je inače chokao.Gdje sam se ja ovo probudio 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Murray je trenutno jednostavno na većem nivou od ostalih tenisera po više parametara, to je tako sviđalo se to nekome ili ne.
Meni se prvom ne sviđa, ne mogu da vjerujem da je nakon proteklih nekoliko godina došao dan da je Murray prvi igrač svijeta, al' tako je kako je.
Meni se prvom ne sviđa, ne mogu da vjerujem da je nakon proteklih nekoliko godina došao dan da je Murray prvi igrač svijeta, al' tako je kako je.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pola Hollywooa na tribinama ukljucujuci i ove sa b lista poput Secirinog.
Inace Nole sam sebe dobija.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Inace Nole sam sebe dobija.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ehm, evo povratka laganog 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Cuj sam sebe dobija, svasta. Trenutni odnos kvaliteta njihove igre je daleko na strani Andya, a kao parametar se uzima ova igra nakon Wimbledona, i jedina slamka spasa za Novaka je bio eventualni premor Andya nakon jucerasnjeg maratona, ali evo kao sto vidimo izgleda da je jos uvijek besprijekorno fizicki spreman i napunjen. Ja sam pisao bezbroj puta da cudo treba da se desi da Novak dobije Andya iz ovog vakta, bas cudo jedno.
Evo trznuo se malo, valjda uspije nekako okrenuti ovo da gledamo pravu dramu u 3. setu.
Evo trznuo se malo, valjda uspije nekako okrenuti ovo da gledamo pravu dramu u 3. setu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: ATP Tour
Ovo sam pisao pod dojmom one dijagonale 2-3 metra iza linije. A Nole baš puno griješiDANTES je napisao/la:Ubi sam sebe. Marej samo vrati loptu ovaj je zapuca u mrežu ili autAjlaCR7 je napisao/la:Ubi ga Marej
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Teško će se vratiti, neće to Andy dopustiti. Ne smije dopustiti, bolje rečeno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Glupost je pricati da Djokovic sam sebe dobija, igra Murray vrhunski. Evo klasican primjer 4-3 prvi poen u gemu, Djokovic je pogodio bar 5-6 bh koji ne da su 1 metar od osnovne linije, vec prakticno 10 cm, i nikakvu prednost u poenu nije napravio. Protiv bilo koga drugog, I Federera i Nadala iz najboljih dana bi ili natjerao na gresku, ili otjerao na koji metar od linije. Inace Andy je super spremen, on od pocetka meca udara servise po 130 mph bez ikakvih problema, o umoru nema ni govora.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Slab gameplan Novaka. Protiv ovakve defanzive Andya je morao više forsirati igru na mreži. Raonicu je to jucer donosilo rezultat.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Onda je i na US Openu Nole samog sebe dobio. Dokad ćemo umanjivati Andyevu sjajnu igru? Čovjek igra brutalno, prebrutalno. Evo već 24-i meč zaredom... ustanite, skinite kapu trenutno najboljem
Stvar je u tome da svakog ko igra napadacki (ako mu nije dan - fakticki dobija sam sebe), recimo Federer dok je igrao tenis (ne ovo prezivljavanje u posljednje vrijeme), za mene nikad nije izgubio da ga je neko nadigrao - prosto sam sebe dobije zabijanjem u mrezuremA1 je napisao/la:Onda je i na US Openu Nole samog sebe dobio. Dokad ćemo umanjivati Andyevu sjajnu igru? Čovjek igra brutalno, prebrutalno. Evo već 24-i meč zaredom... ustanite, skinite kapu trenutno najboljem

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Virtu4l je napisao/la:Oguliće ga Novak k'o jabuku. Stvarno ne znam odakle Endi može izvući snagu.shminka je napisao/la:Kakav dan za uživanciju Novakovim navijačima sutra, slušati strah ovih sa SKYa kad su shvatili da od borbe sutra nema ništa-neprocjenjivo

Kakva igra majstora.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E moj rublev..slabo virim na ovu temu ali evo upratih da i ovdje briljirasshminka je napisao/la:Nije bio tenis ono što je igrao Lošmi danas, loš meč, dosadan. Srećom tu je teniser Kei, pa možemo uživati u njegovim čarolijama.
Kei i njegove tenis čarolije.
Kakav dan za uživanciju Novakovim navijačima sutra, slušati strah ovih sa SKYa kad su shvatili da od borbe sutra nema ništa-neprocjenjivo

Strasna sedmica za Endija, stvarno sampionski. Novak ispod svakog nivoa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka čast Andy
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Andy. Nije ga Nole mogao probiti, Andy malo griješio a Nole je morao početi igrati ofanzivno i to je problem kod njega, ofanzivno kad igra i griješi puno. Andy iznad svih po igri. Potpuno zasluženo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Razumijem ogromni ulog finala i 1. atp mjesta, ali u finalu da bude po 8 winnera na obje strane. Boring tennis era, welcome aboard.
Bravo Andy!
Noklice,
Noklice,

Ajde sto igra ispod svakog nivoa, nego ga emocionalno nema nigdje! Juce vs Japanca u par navrata urlici kod dorih poena i nerviranje kod gresaka, a veceras od pocetka kao da trening mec igra...Virtu4l je napisao/la:Strasna sedmica za Endija, stvarno sampionski. Novak ispod svakog nivoa.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.