Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne moRes se rijesit ugrozenih, jal ti Boga. Trebam iscitati baba Vangine citate, da vidim kad ce grohnut vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Trener Mladosti nakon meča na Koševu: "Sarajevo ce uvijek biti moj klub".
Koji debil, u svakom klubu isto. I pita se sto ga navijaci pljuju, a najmanje prica o klubu u kojem zaradjuje za hljeb.
Koji debil, u svakom klubu isto. I pita se sto ga navijaci pljuju, a najmanje prica o klubu u kojem zaradjuje za hljeb.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Trener Mladosti nakon meča na Koševu: "Sarajevo ce uvijek biti moj klub".![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Beduin je napisao/la:Trener Mladosti nakon meča na Koševu: "Sarajevo ce uvijek biti moj klub".![]()
075 ❤
075 ❤
- Evolve
- Kontakt:
Ako se uzme zadnjih 5 kola, ispred nas samo Radnik, po osvjenom,broju bodova... Primili smo samo jedan gol, a zabili puna 3wobly92 je napisao/la:Ko će prije past (još više) u formi, mi ili Široki.![]()
Kad Vitez izbori ligu za prvaka.
Bit ce gutavo do samog kraja, raspored nam je umalo. Ko donese vise bodova sa gostovanja ulazi u 6...
NK Široki Brijeg
za ligu 6 po meni jedino su sigurni zrinjski, radnik i sarajevo...
bit ce borba do zadnjeg kola
bit ce borba do zadnjeg kola
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte zaboraviti da se igraju jos 4 kola poslije pauze u februaru i martu.Evolve je napisao/la:Ako se uzme zadnjih 5 kola, ispred nas samo Radnik, po osvjenom,broju bodova... Primili smo samo jedan gol, a zabili puna 3wobly92 je napisao/la:Ko će prije past (još više) u formi, mi ili Široki.![]()
Bit ce gutavo do samog kraja, raspored nam je umalo. Ko donese vise bodova sa gostovanja ulazi u 6...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Naravno, po meni, sljedece kolo nasa krucijalna utakmica u gostima protiv Krupe. Eventualni bodovi tu bi nam znacili jako puno u borbi za prvih 6.MortemHz je napisao/la:Nemojte zaboraviti da se igraju jos 4 kola poslije pauze u februaru i martu.Evolve je napisao/la:Ako se uzme zadnjih 5 kola, ispred nas samo Radnik, po osvjenom,broju bodova... Primili smo samo jedan gol, a zabili puna 3wobly92 je napisao/la:Ko će prije past (još više) u formi, mi ili Široki.![]()
NK Široki Brijeg
-
narodniheroj
- Kontakt:
@Evolve vi ulazite svakako, vama je Sloboda konkurent a i ptice na grani znaju da njima na zimu odlaze svi iole dobri igrači. Njihov pad je krenuo sa odlaskom gosp. Husića.
- Evolve
- Kontakt:
Vidjet cemo, zasad oni imaju vrlodobru ekipu, dal im ko odlazi, vrlo moguce.
Al i u nas je situacija daleko od idealne, prakticki bez vodstva, skupstinu stalno odgadjaju, bez predsjednika smo... Prodali najbolje igrace, doveli im lose zamjene, itd. da ne nabrajam previse. Wagner nam drzi glavu iznad vode zasad.
Al i u nas je situacija daleko od idealne, prakticki bez vodstva, skupstinu stalno odgadjaju, bez predsjednika smo... Prodali najbolje igrace, doveli im lose zamjene, itd. da ne nabrajam previse. Wagner nam drzi glavu iznad vode zasad.
NK Široki Brijeg
- Beduin
- Kontakt:
Po trenutnom igrackom kadru Sloboda je i dalje medju najjacima, samo sto je sve ovo uticalo i na same igrace, a najgora je ta neizvjesnost. A poznavajuci ove ljude koji sad vode klub, trebaju konkurenti iskoristiti i pokusati kupiti utakmicu jer takvo nesto sigurno moze proci kod ove garniture.narodniheroj je napisao/la:@Evolve vi ulazite svakako, vama je Sloboda konkurent a i ptice na grani znaju da njima na zimu odlaze svi iole dobri igrači. Njihov pad je krenuo sa odlaskom gosp. Husića.
075 ❤
075 ❤
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja sam na početku sezone pisao o tome koliko je liga slabija kvalitetom iz godine u godinu i predvidio dominaciju Zrinskog . Jedini koji iole rade organizovano, planski i u miru je Zrinski. Ostali koji pretenduju biti visoko prave greške iz prostog razloga jer ne znaju, nekvalifikovani ljudi vode klubove i kao rezultat njihovog rada dobijemo iznenađujuće dobre rezultate uslovno rečeno malih klubova. O Evropi ne treba trošiti riječi, iz godine u godinu tonemo, opada nam koeficijent, dojučerašnji amateri su nas prešli itd itd.
Sloboda je jedan od primjera nakaradnog rada, kuću počeli od krova i evo se haman uruši. Kuća se od temelja gradi, omladinski pogon nije pod njihovom kapom a oni krenuli u fajt za trofeje. Dužni i bogu i narodu a oni kontali trofeje. Ne ide to tako, mora to puno ozbiljnije ako se želi stvarni i dugoročni uspjeh.
Evo primjer Široki, bili klub za primjer i organizaciono i rezultatski a odkad nema Jelića krenuše kola niz brdo, dakle gotovo da se ovisi o jednom čovjeku. Na to sve dodaš ove političke napade iz hdz i njihov pritisak na sponzore Širokog da novac prusmjere u Zrinski i eto raspada.
Pitari smješni evo 3-4 godine kako se prodaše i neko im reće prekucavanje ovo-ono, vidi belaja Jajce ih tuče u sred Sarajeva, ostaše bez Evrope sa enormnim budzetom za naše uslove...sramota je blaga riječ
Mi opet posebna priča, ode Amar nema ni trofeja, čak ni Evropu ne uhvatismo lani
. D ami je ovo neko proreko prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim. Lutamo, nema organizacije kakvu zahtjeva jedan sportski kolektiv, pogrešna mjerila vrijednosti itd itd.
Zato ima Radnika, Krupe i da nebi smjene trenera u Mladosti bilo bi i njih.Nego sreća naša pa ih preuze Husref, frajer ih uništi inače bili bi i oni u vrhu.
Sloboda je jedan od primjera nakaradnog rada, kuću počeli od krova i evo se haman uruši. Kuća se od temelja gradi, omladinski pogon nije pod njihovom kapom a oni krenuli u fajt za trofeje. Dužni i bogu i narodu a oni kontali trofeje. Ne ide to tako, mora to puno ozbiljnije ako se želi stvarni i dugoročni uspjeh.
Evo primjer Široki, bili klub za primjer i organizaciono i rezultatski a odkad nema Jelića krenuše kola niz brdo, dakle gotovo da se ovisi o jednom čovjeku. Na to sve dodaš ove političke napade iz hdz i njihov pritisak na sponzore Širokog da novac prusmjere u Zrinski i eto raspada.
Pitari smješni evo 3-4 godine kako se prodaše i neko im reće prekucavanje ovo-ono, vidi belaja Jajce ih tuče u sred Sarajeva, ostaše bez Evrope sa enormnim budzetom za naše uslove...sramota je blaga riječ
Mi opet posebna priča, ode Amar nema ni trofeja, čak ni Evropu ne uhvatismo lani
Zato ima Radnika, Krupe i da nebi smjene trenera u Mladosti bilo bi i njih.Nego sreća naša pa ih preuze Husref, frajer ih uništi inače bili bi i oni u vrhu.
Meni samo nije jasno,tko vam plasira te price o usmjeravanju nekih para koje pripadaju Sirokom ili kome a vec ne.Ispa Zrinjski pun love a jos uvijek smo 3-4 po budzetu u Pl,a nabroji samo jedan klub u BiH da nema politicare u svojim krugovima,kad nam je politika u drustvu kao vegeta u kuhinji,u sve se mijesa i niko nije nevin.
Meni nije jasno kako svi Bosanci znaju da se pare preusmjeravaju u Zrinjski a u Širokom nema niko pojma o tome
...
...
...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Od kud ti znas da sam ja Bosnjak, mozda sam Gabonac!?Orjuna je napisao/la:Meni nije jasno kako svi Bosanci znaju da se pare preusmjeravaju u Zrinjski a u Širokom nema niko pojma o tome
...
Eto slučajno je ono zrinjski dobar kad je hdz dio vladajuce koalicije i na državnom i na federalnom nivo... a kad nije vrte se oko sredine tabele... jer ? Logicno tad nema kesa...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Prije dvije godine HDZ nije bio ni na jednom nivou.Peace je napisao/la:Eto slučajno je ono zrinjski dobar kad je hdz dio vladajuce koalicije i na državnom i na federalnom nivo... a kad nije vrte se oko sredine tabele... jer ? Logicno tad nema kesa...
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kojeg bola kesa,50 % budzeta nosi europa,ostalo sponzori i transferi,nebi da se vrte cifre od 10m km,a ne 2 koliko je budzet Zrinjskog.Peace je napisao/la:Eto slučajno je ono zrinjski dobar kad je hdz dio vladajuce koalicije i na državnom i na federalnom nivo... a kad nije vrte se oko sredine tabele... jer ? Logicno tad nema kesa...
- brkatasomina
- Kontakt:
Boli ih Zrinjski. Trn je u oku. Pa kako ne mogu u sportskom segmentu parirati mu onda se koriste udbaske metode podvaljivanja i zavadjanja. Ja shvacam vasu potrebu ali samo da znate da vam nece uspijeti. Jer znaju ljudi u Mostaru i na Sirokom o cemu se radi.
S toga lagano ga i dalje sisajte
Ja kada sam neki dan iznosio cinjenicno stanje nasih komsija i njihovo politicko mentorstvo nermina niksica mnogi su se nasladjivali supljim uvredama, ali kad je rijec o mom klubu eto pola bosne da dijeli lekcije o moralnosti i pravdi.
S toga lagano ga i dalje sisajte
Ja kada sam neki dan iznosio cinjenicno stanje nasih komsija i njihovo politicko mentorstvo nermina niksica mnogi su se nasladjivali supljim uvredama, ali kad je rijec o mom klubu eto pola bosne da dijeli lekcije o moralnosti i pravdi.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Tad je formalno samo sdp bio na vlasti... tad su im i zeleni okrenuli ledja i izgubili su vlast i plus zeljko... i zeleni sa hdzom dogovorili vlast koju su ubrzo ozvanicili... a potvrdili u oktobru...
Uglavnom hdza nigdje nije bilo u 2011-2012-2013 i samim time ni zrinjskog....
Uglavnom hdza nigdje nije bilo u 2011-2012-2013 i samim time ni zrinjskog....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.