Evo poceo i Sanel Jahic da se zali u medijima i sindikatu. I jos kaze: Istini za volju, direktor FK Željezničar potpisao je Odluku o mom udaljavanju iz trenažnog procesa sa prvim timom dana 16.11.2016.godine, a na osnovu prijedloga šefa stručnog štaba koji je datiran samo dan ranije, 15.11.2016.godine. U tom dokumentu kao razlozi za moju suspenziju navode se odlazak sa treninga 4.11.2016.godine i izostanak sa radnog sastanka 5.11.2016.godine. Trener Petrović nije našao za shodno da obavi razgovor sa mnom i sazna moje razloge
Momak hladno odsustvovao 2 dana i onda gospodina trebao Sampras ganjati da pita za razloge. Isto da ja u firmi radim i samo nestanem na 2 dana i onda sef mora mene traziti i pitati zasto sam ja otisao. Umjesto da ja odem sefu, onome od koga zavisim i jedem njegov hljeb, i prvo popricam o svemu, objasnim situaciju i problematiku i pitam, zamolim za odsustvo.
Koji levat covjek. I jos trazi nesto od jos smjesnijeg sindikata, na cijem je celu "fudbaler" koji je nakon par kola samo napustio klub (Slobodu), neopravdano, nedisciplinovano, jos pod suspenzijom Slobode zbog tog cina, a i dalje stiti ljude od istih tih stvari. E jesmo smijesna liga, u 3 pizde materine neka idu svi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤