Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brkatasomina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brkatasomina » 20 nov 2016, 22:37

Peace je napisao/la:Tad je formalno samo sdp bio na vlasti... tad su im i zeleni okrenuli ledja i izgubili su vlast i plus zeljko... i zeleni sa hdzom dogovorili vlast koju su ubrzo ozvanicili... a potvrdili u oktobru...
Uglavnom hdza nigdje nije bilo u 2011-2012-2013 i samim time ni zrinjskog....
:urnebes: ono kad ti maminjo unese sumnju u svaku poru zivota. Pazi koje meso jedes da nije zaledjeno 82.
Jedno je sigurno vladace doktor jos mnogo godina, a vi cete i dalje kmečati.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 nov 2016, 22:40

Glupa vam prica, i da jest i da nije do hdz kakve to ima veze? Nije niko ostalima kriv sto su/smo losi.

P.S. Ovaj Wagner da je mladji otisao bi za milion.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 20 nov 2016, 22:40

Peace je napisao/la:Tad je formalno samo sdp bio na vlasti... tad su im i zeleni okrenuli ledja i izgubili su vlast i plus zeljko... i zeleni sa hdzom dogovorili vlast koju su ubrzo ozvanicili... a potvrdili u oktobru...
Uglavnom hdza nigdje nije bilo u 2011-2012-2013 i samim time ni zrinjskog....
Oni su u Eronetu,EP iAluminijumu bili do prije godinu, kakva bola 2013.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

brkatasomina
Kontakt:

Post Postao/la brkatasomina » 20 nov 2016, 22:42

Sanja jalija u Zrinji jednog Misketa da uzima 7%...imate :wave:
Nije pohlepa koja vodi nasu upravu, ima jos ljudi koji vole sport, a ujedno su i uspjesni gospodarstvenici.
Metite ispred svojih vrata lažni moralisti
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 20 nov 2016, 22:56

Sramotni penali za Krupu.Dva poklon penala.Olimpik bi ovo dobio,,0-3...krađa

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 nov 2016, 23:12

Evo Boreee, suti sad
NK Široki Brijeg

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 20 nov 2016, 23:16

Oba penala za Krupu cista ko suza !

Dujkovic i Regoje glupi ko ****!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 nov 2016, 23:18

GradKamena1 je napisao/la:Oba penala za Krupu cista ko suza !

Slazem se, koji potez golmana, koja inteligencija... A za drugi netreba trosit rijeci.
NK Široki Brijeg

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 20 nov 2016, 23:18

Ima li fotografija,na snimku se ne vidi da su bili penali.Bude li ovakvo suđenje za Krupu Široki je pušiona.Izgleda svaki ulazak u 16 igrača Krupe je penal

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 20 nov 2016, 23:25

nellic07 je napisao/la:

Ima li fotografija,na snimku se ne vidi da su bili penali.Bude li ovakvo suđenje za Krupu Široki je pušiona.Izgleda svaki ulazak u 16 igrača Krupe je penal
Za sliku neznam ,dovoljno mi je ovo sto sam vidio ,kod prvog penala covjek skoro izaso sa terena dao dug for ovaj ga zakaci lagano ali sasvim dovoljno za pravog igraca koji ceka samo mali kontakt,a drugi penal cist ko suza em sto ga je pokupio Regoje,em mu je govor tijela prebolestan ko sivonja se zaletio ,sve i da ga nije onako pokupio sudac bi bio na li-la.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2016, 10:22

Jel ima negdje da se pogleda pregled kola... Ne stigoh sinoć... Hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 21 nov 2016, 10:29

Evolve je napisao/la:

Slazem se, koji potez golmana, koja inteligencija... A za drugi netreba trosit rijeci.
Sve su to frustracije igraca koje se polako ispoljavaju zbog stanja u klub im.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 nov 2016, 10:33

staragarda je napisao/la:Jel ima negdje da se pogleda pregled kola... Ne stigoh sinoć... Hvala unaprijed

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2016, 11:33

Evo poceo i Sanel Jahic da se zali u medijima i sindikatu. I jos kaze: Istini za volju, direktor FK Željezničar potpisao je Odluku o mom udaljavanju iz trenažnog procesa sa prvim timom dana 16.11.2016.godine, a na osnovu prijedloga šefa stručnog štaba koji je datiran samo dan ranije, 15.11.2016.godine. U tom dokumentu kao razlozi za moju suspenziju navode se odlazak sa treninga 4.11.2016.godine i izostanak sa radnog sastanka 5.11.2016.godine. Trener Petrović nije našao za shodno da obavi razgovor sa mnom i sazna moje razloge

Momak hladno odsustvovao 2 dana i onda gospodina trebao Sampras ganjati da pita za razloge. Isto da ja u firmi radim i samo nestanem na 2 dana i onda sef mora mene traziti i pitati zasto sam ja otisao. Umjesto da ja odem sefu, onome od koga zavisim i jedem njegov hljeb, i prvo popricam o svemu, objasnim situaciju i problematiku i pitam, zamolim za odsustvo.
Koji levat covjek. I jos trazi nesto od jos smjesnijeg sindikata, na cijem je celu "fudbaler" koji je nakon par kola samo napustio klub (Slobodu), neopravdano, nedisciplinovano, jos pod suspenzijom Slobode zbog tog cina, a i dalje stiti ljude od istih tih stvari. E jesmo smijesna liga, u 3 pizde materine neka idu svi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 nov 2016, 11:35

Beduin je napisao/la:Evo poceo i Sanel Jahic da se zali u medijima i sindikatu. I jos kaze: Istini za volju, direktor FK Željezničar potpisao je Odluku o mom udaljavanju iz trenažnog procesa sa prvim timom dana 16.11.2016.godine, a na osnovu prijedloga šefa stručnog štaba koji je datiran samo dan ranije, 15.11.2016.godine. U tom dokumentu kao razlozi za moju suspenziju navode se odlazak sa treninga 4.11.2016.godine i izostanak sa radnog sastanka 5.11.2016.godine. Trener Petrović nije našao za shodno da obavi razgovor sa mnom i sazna moje razloge

Momak hladno odsustvovao 2 dana i onda gospodina trebao Sampras ganjati da pita za razloge. Isto da ja u firmi radim i samo nestanem na 2 dana i onda sef mora mene traziti i pitati zasto sam ja otisao. Umjesto da ja odem sefu, onome od koga zavisim i jedem njegov hljeb, i prvo popricam o svemu, objasnim situaciju i problematiku i pitam, zamolim za odsustvo.
Koji levat covjek. I jos trazi nesto od jos smjesnijeg sindikata, na cijem je celu "fudbaler" koji je nakon par kola samo napustio klub (Slobodu), neopravdano, nedisciplinovano, jos pod suspenzijom Slobode zbog tog cina, a i dalje stiti ljude od istih tih stvari. E jesmo smijesna liga, u 3 pizde materine neka idu svi.
Napokon neki normalan komentar. Čovjeka ne bude 2 dana jer je otišao na svoju ruku u Grčku i onda kaže kako je moguće da budem suspendovan. :lol: :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 nov 2016, 11:37

mozda su ga navukli na tanak led, rekli samo ti haj jarane nis se ne brini. jasta ces.a joj tebe...ccc pa ljudi smo :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2016, 11:47

arelinho je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Evo poceo i Sanel Jahic da se zali u medijima i sindikatu. I jos kaze: Istini za volju, direktor FK Željezničar potpisao je Odluku o mom udaljavanju iz trenažnog procesa sa prvim timom dana 16.11.2016.godine, a na osnovu prijedloga šefa stručnog štaba koji je datiran samo dan ranije, 15.11.2016.godine. U tom dokumentu kao razlozi za moju suspenziju navode se odlazak sa treninga 4.11.2016.godine i izostanak sa radnog sastanka 5.11.2016.godine. Trener Petrović nije našao za shodno da obavi razgovor sa mnom i sazna moje razloge

Napokon neki normalan komentar. Čovjeka ne bude 2 dana jer je otišao na svoju ruku u Grčku i onda kaže kako je moguće da budem suspendovan. :lol: :lol:
Na stranu zafrkancija druze, ali ovakve stvari mi nikakve logike nemaju, i jos izadju u medij i sami sebe pokopaju. Umjesto da ga se novcano kazni za nedisciplinu, on jos osudjuje trenera.
Valjda su navikli da je nasa liga sarlatanska i sve dozvoljeno, a oni neki veliki igraci i iznad ovih koji jos nisu igrali preko "grane" pa bi sad da rade sta im po volji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 nov 2016, 11:57

Sariel je napisao/la:mozda su ga navukli na tanak led, rekli samo ti haj jarane nis se ne brini. jasta ces.a joj tebe...ccc pa ljudi smo :mrgreen:
Vidiš moguće je i to :mrgreen:
Nije ovo prvi igrač Želje koji je suspendovan/otjeran/kažnjavan, od početka prošle sezone pa da se kaže da je igrač kriv. Ne može svaki put bit igrač kriv ako ih je dvadesetak skoro, a klub u pravu uvijek sa svojom politikom...Još ti igrači izlaze sa saopštenjima i bore se za svoja prava maksimalno jer znaju da su izvarani.
Kakvim li se sve sredstvima služe, samo da ne plate odštetu igraču, ne treba ništa da čudi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 21 nov 2016, 12:03

wobly92 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:mozda su ga navukli na tanak led, rekli samo ti haj jarane nis se ne brini. jasta ces.a joj tebe...ccc pa ljudi smo :mrgreen:
Vidiš moguće je i to :mrgreen:
Nije ovo prvi igrač Želje koji je suspendovan/otjeran/kažnjavan, od početka prošle sezone pa da se kaže da je igrač kriv. Ne može svaki put bit igrač kriv ako ih je dvadesetak skoro, a klub u pravu uvijek sa svojom politikom...Još ti igrači izlaze sa saopštenjima i bore se za svoja prava maksimalno jer znaju da su izvarani.
Kakvim li se sve sredstvima služe, samo da ne plate odštetu igraču, ne treba ništa da čudi.
Mi smo izvarali Jahica jer on nije prisustvovao treningu i sastanku igraca na nacin da smo ga odstranili iz ekipe, a ogromnu svotu novca mu i dalje uplacujemo na racun.
Kako ih je dvadeset? Mozda ih jeste dvadeset koji nisu zadovoljili na terenu pa je zato sa njima raskinut ugovor, to je do sportske politike kluba.
Ovo je prvi ovakav slucaj, jer nije raskinut ugovor sa njim vec je suspendovan zbog krsenja klupske discipline. Jadranko nas je, koliko god ga ja ne volio, ipak opravdano tuzio klub. Covjek je trazio svoj novac..

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 21 nov 2016, 12:11

Nego najvaznije u svemu ovom, da li je Jahic pisao ovo ili ne??? :urnebes: :D :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.