FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos vaznije pitanje je da li ima dovoljno sposobnih osoba u klubu koje mogu dovesti kvalitetna pojacanja i maksimalno iskoristiti novac koji bude na raspolaganju.
Meni Ihtijarevic,a to je primarno njegov posao,bas i ne ulijeva povjerenje.
Meni Ihtijarevic,a to je primarno njegov posao,bas i ne ulijeva povjerenje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
2:20
Sta se desava sa ovim saricem
Sta se desava sa ovim saricem

Ćala je već rekao na jednom intervju koliko se bude novca izdvojilo takve će biti i prinove. Drugim riječima koliko se bude imalo dati na ruke i na platu. Obeštećenja svakako ne dajemo.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Kako bi samo volio vidjeti Ordagića i Obradovića u našem dresu. Mislim da bi sa njima dvojicom bili bar 40% jači i opasniji.
Dobra tekma bi jučer, Duljević kao zvijer puštena s lanca. Kad hoće, ubjedljivo je najbolji igrač lige.
Rustemović je ok bio, nemam zamjerki. Mihojević je bio dobar ali čini mi se da je bolje odigrao kad se vratio u zadnju liniju. Sarić je jučer odigrao malo ofanzivnije i mislim da mu ta pozicija (koju je igrao u prošloj polesezoni u Slobodi) dosta više leži te da bi se vratio u formu da tu igra ali opet - njegovo je da pruži maksimum i da zaradi neke kredite.
Crnkić je, po meni, najveće pojačanje u zadnjem prijelaznom roku. Odlično koristi to što se svi lijepe na Duljevića i ima zavidnu tehiku.
Čala radi dobar posao. Digao je ekipu i psihički i fizički (čestitke Klačaru) ali i taktički. S par pojačanja i s ovakvim pristupom igri drugi dio sezone će biti bolji od dosadašnjeg.
Rustemović je ok bio, nemam zamjerki. Mihojević je bio dobar ali čini mi se da je bolje odigrao kad se vratio u zadnju liniju. Sarić je jučer odigrao malo ofanzivnije i mislim da mu ta pozicija (koju je igrao u prošloj polesezoni u Slobodi) dosta više leži te da bi se vratio u formu da tu igra ali opet - njegovo je da pruži maksimum i da zaradi neke kredite.
Crnkić je, po meni, najveće pojačanje u zadnjem prijelaznom roku. Odlično koristi to što se svi lijepe na Duljevića i ima zavidnu tehiku.
Čala radi dobar posao. Digao je ekipu i psihički i fizički (čestitke Klačaru) ali i taktički. S par pojačanja i s ovakvim pristupom igri drugi dio sezone će biti bolji od dosadašnjeg.
Neka se ostali ugledaju na Crnkića kako trebaš biti spreman da bi mogao igrati u Sarajevu.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Opet sam sumnjiv jer uvjek prek kraj polusezone mi se razigramo 

Nisu se oni razigrali sami od sebe kako se bliži polusezona nego ih je Ćala razigrao.HeraklitMracni je napisao/la:Opet sam sumnjiv jer uvjek prek kraj polusezone mi se razigramo
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Znas da je i kodro tako , dobili zelju na grbavici pa onda u tz raznesemo slobodu , cekali proljece i raspad se desio ...pitic je napisao/la:Nisu se oni razigrali sami od sebe kako se bliži polusezona nego ih je Ćala razigrao.HeraklitMracni je napisao/la:Opet sam sumnjiv jer uvjek prek kraj polusezone mi se razigramo
Sada nam raspored godinakon paze prve tri utakmice igramo u Sarjevu, pa ako na startu nakon priprema budemo tvrdi, to se u tom periodu moze rjesiti.HeraklitMracni je napisao/la:Znas da je i kodro tako , dobili zelju na grbavici pa onda u tz raznesemo slobodu , cekali proljece i raspad se desio ...pitic je napisao/la:Nisu se oni razigrali sami od sebe kako se bliži polusezona nego ih je Ćala razigrao.HeraklitMracni je napisao/la:Opet sam sumnjiv jer uvjek prek kraj polusezone mi se razigramo
TITULA !
aBd da kone uzmu zrinju sl kolo, mi metalce moramo razbiti i eto zrinje na -4.
Jos cemo.se mi cerati u Ligi za prvaka

Jos cemo.se mi cerati u Ligi za prvaka

Biti će znamo, samo je pitanje kadaBelminM23 je napisao/la:TITULA !

SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Plus onaj gest za KK Bosnu, ovaj mi Crnkic postaje sve drazi.FrancescoTotti je napisao/la:prejaka slikazlo87 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Kad je utakmica s metalege ??
- f0rest1946
- Kontakt:
Nedelja u 13hbordobijeli je napisao/la:Kad je utakmica s metalege ??
-
- Kontakt:
f0rest1946 je napisao/la:Nedelja u 13hbordobijeli je napisao/la:Kad je utakmica s metalege ??

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
X bi bio najpozeljniji rezultat.FoSte95 je napisao/la:aBd da kone uzmu zrinju sl kolo, mi metalce moramo razbiti i eto zrinje na -4.
Jos cemo.se mi cerati u Ligi za prvaka![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️