FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mnogo gotivan ovaj Crnkić. I kao igrač i kao čovjek..
Dobro je ovo na kraju izaslo kako je bilo krenulo, sad pobjedit ove dvije do pauze, prici svinjskom mozda i na -4. Onda pauzu odraditi kako treba, prvo fizicki ih ojacat jer cemo igrat puno jacih utakmica, onda taktika i ostalo. Jos 3-4 igraca kvalitetna ukoliko ih je moguce naci ali ima opet slobodnih poput Nadarevica, Stilica( seljovac jest al jbg), Babovica, Ordagica, Velkoskog, Obradovica, Jankovica mislim da svi imaju kvalitet samo je pitanje koliko su nasi sposobni da ih dovedu.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bas to kontam. Bjezimo Vasi, prilazimo laznim Madjarima i kolo iza toga kuci cekamo Radnik da i njih otkacimo.MortemHz je napisao/la:X bi bio najpozeljniji rezultat.FoSte95 je napisao/la:aBd da kone uzmu zrinju sl kolo, mi metalce moramo razbiti i eto zrinje na -4.
Jos cemo.se mi cerati u Ligi za prvaka![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to, mora se uvijek kompletna tabela gledati. Pobjeda nekog tima ne bi bila dobra.Sabinho je napisao/la:Bas to kontam. Bjezimo Vasi, prilazimo laznim Madjarima i kolo iza toga kuci cekamo Radnik da i njih otkacimo.MortemHz je napisao/la:X bi bio najpozeljniji rezultat.FoSte95 je napisao/la:aBd da kone uzmu zrinju sl kolo, mi metalce moramo razbiti i eto zrinje na -4.
Jos cemo.se mi cerati u Ligi za prvaka![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:

#swag #saidmatrix #duljamoler

Ne zna se ko se **** obuko hahahahah
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma nama godi svaki rezultat al samo uz nasu pobjedu.MortemHz je napisao/la:Pa to, mora se uvijek kompletna tabela gledati. Pobjeda nekog tima ne bi bila dobra.Sabinho je napisao/la: Bas to kontam. Bjezimo Vasi, prilazimo laznim Madjarima i kolo iza toga kuci cekamo Radnik da i njih otkacimo.
Pobjedom zrinjskog bjezimo vasi ponovo dosta bodova, pobjedom vasinih dolazimo na -4, a remijem na -5. Win win win situacija

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je ovo, **** ti zeno mater
kakva je ovo moda?

Planira li ovaj sminker lijevo minute yebene odigrati? Kad ce nam konacno reci ista vezano za jednonogog?? Na zimu odlazi? Uzima nas lopatom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
-
- Kontakt:
Morto mirno, pukovnik postrojava ! 
Sto seSaida tice, Cala ce s njim obaviti razgovor na pauzi i pokusati ce se naci najbolje rjesenje (citaj sporazumni raskid ugovora)...

Sto seSaida tice, Cala ce s njim obaviti razgovor na pauzi i pokusati ce se naci najbolje rjesenje (citaj sporazumni raskid ugovora)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
tebe koktelčićuuPukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
jel ti odgovorio na ovo, za njega, teško pitanjeLocust je napisao/la:Protiv krupe smo se mučili da napravimo išta u napadu, ali smo nazad bili armirani beton. Krupa nije prilike imala.FrancescoTotti je napisao/la:sta je sad, protiv krupe ste svi svrsavali a igra bila ista kao i sad. bitna su tri boda koja imamo nakon ove tekme i nista vise.
evo ispostavi se moja predikcija tacnom, vec smo na -7 bodova a sljedece kolo zrinjski i kone se sastaju dok mi idemo u jajce, tu se nadam cak i da dospijemo na -5... al o tom po tom, kako god, sve i da smo na -1 bod, ako ne dodju dva odlicna vezna i jedan napadac na zimu nemamo se cemu nadat.
ovo je bio dobar vikend za nas
Danas potpuno obrnuto. Napadački najbolja utakmica sezone, a nazad propuh kompletni.
Gledaš ti ove utakmice uopšte? Ozbiljno...

gleda on ali mu štopa strim pa ne uprati dobro, nemoj mu zamjeriti
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako si ti isfrustriran covjek to je za nepovjerovat
De izvadi jos koji post iz svoje sehare
btw-to priznajes da si ti taj levat iza ovog nicka?

De izvadi jos koji post iz svoje sehare

btw-to priznajes da si ti taj levat iza ovog nicka?

- franklampard8
- Kontakt:
Vidis da svi na komandu reaguju.Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
1946
ne obraćam pažnju na vaše pi-pi prozivanje bivših forumaša
kad smo već kod ove djevojčice frančeske, najjače mi je bilo kad je molio dušku da ga povede na gostovanje. 

Ko god bude mlatio ogromnu platu, a ne bude nicim doprinosio mom klubu!Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad pridjemo jos i babuka ce se vratiti,samo polako.Pojedinci Sioux Puracic i ostali sami ce se prepoznati ce pobjeci u misije rupe.Pozdrav dobri ljudi i dobronamjerni.Volim te SarajevoLakoste je napisao/la:Drago mi je.ledesma je napisao/la:U jesmo i prišli, evo usra se...Lakoste je napisao/la:Kad se uzmete preseravati. Dobili utakmicu, prisli vodecoj ekipi a vi se i dalje preseravate oko Radovca, Rustemovica i ostalih. Ebalo vas preseravanje, radujte se. Ja vjerujem u titulu.
Ocito da je nekim krivo sto smo dobili i sto smo se priblizili Zrinjskom pa ne mogu da crnace.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pukovnik je napisao/la:kad smo već kod ove djevojčice frančeske, najjače mi je bilo kad je molio dušku da ga povede na gostovanje.
De cujjurisicduska je napisao/la:

On topic- Ako ces po starom da prozivas forumase a pri tom ne napises ni rijec o svom misljenju u klubu da ti odmah ponovo sredimo ban? Sta kazes koktelcicu?
Evo i ovaj uskrsnuo