FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kad smo već kod ove djevojčice frančeske, najjače mi je bilo kad je molio dušku da ga povede na gostovanje. 
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Ko god bude mlatio ogromnu platu, a ne bude nicim doprinosio mom klubu!Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad pridjemo jos i babuka ce se vratiti,samo polako.Pojedinci Sioux Puracic i ostali sami ce se prepoznati ce pobjeci u misije rupe.Pozdrav dobri ljudi i dobronamjerni.Volim te SarajevoLakoste je napisao/la:Drago mi je.ledesma je napisao/la:U jesmo i prišli, evo usra se...Lakoste je napisao/la:Kad se uzmete preseravati. Dobili utakmicu, prisli vodecoj ekipi a vi se i dalje preseravate oko Radovca, Rustemovica i ostalih. Ebalo vas preseravanje, radujte se. Ja vjerujem u titulu.
Ocito da je nekim krivo sto smo dobili i sto smo se priblizili Zrinjskom pa ne mogu da crnace.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pukovnik je napisao/la:kad smo već kod ove djevojčice frančeske, najjače mi je bilo kad je molio dušku da ga povede na gostovanje.
De cujjurisicduska je napisao/la:
On topic- Ako ces po starom da prozivas forumase a pri tom ne napises ni rijec o svom misljenju u klubu da ti odmah ponovo sredimo ban? Sta kazes koktelcicu?
Evo i ovaj uskrsnuo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Majkl. 
aha, e onda nemoj se ljutiti ako je ovako razmišljam:joker90 je napisao/la:Ko god bude mlatio ogromnu platu, a ne bude nicim doprinosio mom klubu!Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
ko god se bude predstavljao kao navijač sarajeva i pri tome konstantno pljuvao po svemu onome što je vezano za klub.
a ti ne samo da to radiš na forumu već i na utakmicama, najviše na gostovanjima gdje si glavni kuhar, zakuhaj pa se ispali.
kako znam, eee, potraži pticu pjevačicu u svom jatu.
@pukovnik
Piši o temi a ne o forumašima.
Sta sam bolan na gostovanjima kuhao?Pukovnik je napisao/la:aha, e onda nemoj se ljutiti ako je ovako razmišljam:joker90 je napisao/la:Ko god bude mlatio ogromnu platu, a ne bude nicim doprinosio mom klubu!Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
ko god se bude predstavljao kao navijač sarajeva i pri tome konstantno pljuvao po svemu onome što je vezano za klub.![]()
a ti ne samo da to radiš na forumu već i na utakmicama, najviše na gostovanjima gdje si glavni kuhar, zakuhaj pa se ispali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
hoću interni moderatoru, pisaću o temi -a ti nastavi da me pratiš, po naređenju.hilmo je napisao/la:@pukovnik
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti si protiv Menhegladbaha bio zadnju na Kosevu?Pukovnik je napisao/la:aha, e onda nemoj se ljutiti ako je ovako razmišljam:joker90 je napisao/la:Ko god bude mlatio ogromnu platu, a ne bude nicim doprinosio mom klubu!Pukovnik je napisao/la:koga ćeš pljuvati kad ode said, kvazipitaru
ko god se bude predstavljao kao navijač sarajeva i pri tome konstantno pljuvao po svemu onome što je vezano za klub.![]()
Joj kako je lako prepoznati starog prdonju i bivseg BP koji se svesrdno trudio da usicari na ustrb kluba.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj je dobio dusevnu bol na ovom forumu ocam
Prvo mi lijepi post od jucer na kojeg niko nije obratio paznju osim jednog momka, zatim se cak sjeca i price od prije nekoliko mjeseci kad je par forumasa kontalo ic u bijeljinu na utakmicu, i onda kao slag na tortu njega hilmo prati po naredjenju
Nije ni internet za svakog boga mi, on izgleda svaki dan razmislja o ovome
Prvo mi lijepi post od jucer na kojeg niko nije obratio paznju osim jednog momka, zatim se cak sjeca i price od prije nekoliko mjeseci kad je par forumasa kontalo ic u bijeljinu na utakmicu, i onda kao slag na tortu njega hilmo prati po naredjenju
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hebi ga, postajes bijesan i paranoican kad ti se izvuki sigurna primanja.
"pu ko nov nik" 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
general,pukovnik... koji li je slijedeci nick bivseg zapaljivog,neki major ili kapetan mozda!?
Uglavnom krenuo je putem downgradea u svakom smislu i u zivotu i na forumu,tako da je razumiti njegove frustracije.
Uglavnom nadam se da ce administracija na vrijeme reagovati i sprijeciti da (opet) kvari temu.
Uglavnom krenuo je putem downgradea u svakom smislu i u zivotu i na forumu,tako da je razumiti njegove frustracije.
Uglavnom nadam se da ce administracija na vrijeme reagovati i sprijeciti da (opet) kvari temu.
Inace me ne zanimaju ovakve stvari ali nasa desetka je preCerala. Da ga u merhamet odvedem, ljepse bi ga obuk'o.BordoArmy88 je napisao/la:
#swag #saidmatrix #duljamoler![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidi jednonogog. Mislim da ga najvise boli treca noga.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Na sta lice danasnji muskarci pardon zene da te bog sacuva ovakve modeSabinho je napisao/la:Inace me ne zanimaju ovakve stvari ali nasa desetka je preCerala. Da ga u merhamet odvedem, ljepse bi ga obuk'o.BordoArmy88 je napisao/la:
#swag #saidmatrix #duljamoler![]()
![]()
- franklampard8
- Kontakt:
Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20% 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.