TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalima

Ja mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori.

Ako su nastavili sa radom siguran sam da će nam i naše nade protutnjati ligom
Zna li neko više o ovome

Ništa ti ne mora značiti...
Godište 90 i 91 su dvije godine za redom protutnjali BiH ligom u pionirskoj/kadetskoj konukreniciji, a od tih igrača su samo rijetki "uspjeli", a moglo ih je mnogo više biti....
Iz 90 Hasanović koji je nedavno bio u Želji i trenirao s nama, Sipović i Hodzurda koji igraju u Pandurima...
Iz 91 Čolić koji je sad u prvom timu, Durak koji je u Frankfurtu, al u to vrijeme kad su oni osvajali nije bio tu, tek se kasnije priključio, Žera koji trenutno trenira sa prvim timom, i Rijad koji takođe tenutno trenira sa prvim timom...
Eto to su igrači iz šampionskih generacija koji su hajmo reći uspjeli, a bilo je još mnogo igrača koji su bili strašni, mnogo bolji od nekih koje sam ovdje naveo. A od ovih svih koje sam naveo posebno pažnju treba posvetiti Rijadu koji je po meni najkvalitetniji, stilom igre podsjeća na Bešliju.
Samo se nadam da je dolaskom Amara promijenjena i politika kluba prema oml.pogonu, jer ako se bude radilo kako treba od naših sadašnjih kadeta se može mnogo napraviti, ima tu strašnih igrača.