Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
AHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
prica o dugovima, pozajmicama, skupstini
majne geld sada minus eee ha ja ganze tag arbeit dzabe
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Eto objavio sam na facebook stranici i na profilu koji imam! Nadam se da ćeš proći, sretnoDoeTz je napisao/la:Momci i djevojke, zadnji put reklamiram nesto svoje na ovom jer znam i sam da je dosadno citat o tome![]()
Moram jer je u pitanju takmicenje gdje se pregledi stavljaju u prvi plan (nazalost), radi se o New Yorker DJ takmicenju i ja sam u Balkanskom sektoru gdje najbolji idu u Zagreb na polufinale u februaru, odakle pobjednik ide na Ibizu na veliko finale. Kome se svidi nek share, od velike pomoci ce mi bit. Hvala unaprijed.
https://www.mixcloud.com/ReaperROS/nydj ... rzegovina/
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvalaa ti puno brajto <3SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eto objavio sam na facebook stranici i na profilu koji imam! Nadam se da ćeš proći, sretnoDoeTz je napisao/la:Momci i djevojke, zadnji put reklamiram nesto svoje na ovom jer znam i sam da je dosadno citat o tome![]()
Moram jer je u pitanju takmicenje gdje se pregledi stavljaju u prvi plan (nazalost), radi se o New Yorker DJ takmicenju i ja sam u Balkanskom sektoru gdje najbolji idu u Zagreb na polufinale u februaru, odakle pobjednik ide na Ibizu na veliko finale. Kome se svidi nek share, od velike pomoci ce mi bit. Hvala unaprijed.
PS: mogu li znat koja stranica ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A yebem tiSariel je napisao/la:
prica o dugovima, pozajmicama, skupstini![]()
![]()
![]()
majne geld sada minus eee ha ja ganze tag arbeit dzabe
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
TzSportDoeTz je napisao/la:Hvalaa ti puno brajto <3SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eto objavio sam na facebook stranici i na profilu koji imam! Nadam se da ćeš proći, sretnoDoeTz je napisao/la:Momci i djevojke, zadnji put reklamiram nesto svoje na ovom jer znam i sam da je dosadno citat o tome![]()
PS: mogu li znat koja stranica ?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvalaa opet na podrsci brajto

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam objavio onaj dan odmah, ne znam jel' to to. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Valjda si potrefio brajtoBeduin je napisao/la:I ja sam objavio onaj dan odmah, ne znam jel' to to.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Sretan rodjendan Pero Ivetic, c ya soon.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Gdje se u gradu moze otici u saunu i koje su cijene?
075 ❤
075 ❤
Imas u B7 Stupine, Beladona, sauna bila 20maraka, uz masazu 50. tel. 035 255 466 i 061179947. Ako ne odgovara, imas uvijek opciju da odes u Farah kod OŠ Novi grad na Bulevaru.
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast.Biban25 je napisao/la:Imas u B7 Stupine, Beladona, sauna bila 20maraka, uz masazu 50. tel. 035 255 466 i 061179947. Ako ne odgovara, imas uvijek opciju da odes u Farah kod OŠ Novi grad na Bulevaru.
075 ❤
075 ❤
Momci,juče na poslu sa kolegom se svađam oko jedne "stvarke":
Za mene je kada se klub ugasi,i oformi se novi (tipa OKK) ,to je novi klub ,nema onu staru slavu,trofeje itd.itd. znači ide se sve ispočetka.
On pak govori da je to isti klub,koji je otišao pod stečaj ugasio se,sve novo oformio,ide iz najniže lige,a sve ostalo je isto.
Za mene to nije to.Konkretno govorili smo oko FK Slobode šta bi bilo kad bi bilo
Šta vi kažete?
Za mene je kada se klub ugasi,i oformi se novi (tipa OKK) ,to je novi klub ,nema onu staru slavu,trofeje itd.itd. znači ide se sve ispočetka.
On pak govori da je to isti klub,koji je otišao pod stečaj ugasio se,sve novo oformio,ide iz najniže lige,a sve ostalo je isto.
Za mene to nije to.Konkretno govorili smo oko FK Slobode šta bi bilo kad bi bilo
Šta vi kažete?
Solina navija za Slobodu!
Kako ce biti isto....SOLINA je napisao/la:Momci,juče na poslu sa kolegom se svađam oko jedne "stvarke":
Šta vi kažete?
Ako je Dita "zamrznuta " znaci da jos postoji i da je OKK potpuno drugi klub.
Ako je ugasena opet ista situacija...
Tu su se zapetljali oko vlastitih lazi i intriga.
Nije mi jasno da ljudi kao pod hipnozom klimaju glavom na sve sto im se servira.
Odsjeku ti nogu i naprave drvenu ubjedjujuci te da je yedno te isto bila prava ili drvena. ....
Neznam kako bi to docarao et...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Pozdrav momci , da vas pitam kako doći do termina za rekreaciju u balonu tušnju .. Danas sam išao do balona međutim bio je Vlado sa igračima.. jel ima ko kakav kontakt da nazovem ili slično ..
Sloboda Tuzla !!!
Nazovi 035 281 400 i s njima dogovori termin. 
brate ledara samo takvapesmaster je napisao/la:Pozdrav momci , da vas pitam kako doći do termina za rekreaciju u balonu tušnju .. Danas sam išao do balona međutim bio je Vlado sa igračima.. jel ima ko kakav kontakt da nazovem ili slično ..
obavezno duge gace poktosulju,potkapu i sl..
vala probaj i sa banjom u melainu.nema sta nema. a i dusu regenerira.Beduin je napisao/la:Gdje se u gradu moze otici u saunu i koje su cijene?
i sve na jednom mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.