Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
246
42%
Activision Blizzard
68
12%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 590

dscile
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la dscile » 21 nov 2016, 21:05

Auu, je li Porsche unleashed dio koji se mogao igrati u dvoje na istom kompu? :)

Budi uspomene ova pjesma sto je momak gore okacio..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:15

Donnie Darko je napisao/la:Što si veći level protivnici igraju sve bolje. Bilo bi glupo da nije tako, jer svake sezone imaš bolju ekipu, i ako ti omoguće da osvojiš ligu sa svim bronzanim igračima na prvom levelu, šta ćeš im onda raditi kada budeš imao sve elitne igrače? :mrgreen:

Otelo ja sam kroz pakete napravio više od pola 88 overall ekipe. S tim da se prije updatea moglo dobiti dosta više elitnih igrača, poslije je opao broj drastično, mada sam jednu noć dobio 4 elitna u nizu što je apsolutno rekord.

Inače, ja ne igram već par sedmica. Napravio master Westbrooka, napravio supremacy LeBrona, napravio awards winner Currya, svi elitni igrači, nažalost ne može se dalje od levela 50. Jednostavno sam izgubio razlog za igranjem jer teško na način na koji sam ja igrao (paketi) mogu više napredovati.
Koliko si ti to igrao dnevno,odakle ti toliko kesa,ja kupi jednom pack od 50k i dobi mrtvog diawa.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Klare

Post Postao/la Klare » 21 nov 2016, 21:17

Donnie Darko je napisao/la:Spomenuo bih još i NFS 2? Mislim da je dvica, onaj gdje se voziš kroz neke ledene planine u jednoj stazi, naravno vrijeme je pregazilo, ali je bila ekstremno zabavna igra u svoje vrijeme.
Ma dobro, dvojka u to vrijeme možda i jeste bila zanimljiva, ali daleko je to od nekog imalo ozbiljnijeg naslova.
Dok je recimo Porsche Unleashed 3 godine mlađi, ali pored, pa nazovimo ga retro looka, nema nikakvih zaostataka u odnosu na sve novije do dana današnjeg, ma šta zaostataka i mana, po čitavom gameplayu je i dan danas najbolji.

U vrijeme dvojke, nisam igrao NfS, ali zato jesam Screamer 2 koji je po ovom videu bolji.

Screamer 2 je inače DOS igra, ne znam kakva je situacija sa NfS 2, ali halo DOS igra :!: , zar ne izgleda fantastično. :)
I godinu je stariji od NfS.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 nov 2016, 21:22

Sarmelino je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Što si veći level protivnici igraju sve bolje. Bilo bi glupo da nije tako, jer svake sezone imaš bolju ekipu, i ako ti omoguće da osvojiš ligu sa svim bronzanim igračima na prvom levelu, šta ćeš im onda raditi kada budeš imao sve elitne igrače? :mrgreen:

Otelo ja sam kroz pakete napravio više od pola 88 overall ekipe. S tim da se prije updatea moglo dobiti dosta više elitnih igrača, poslije je opao broj drastično, mada sam jednu noć dobio 4 elitna u nizu što je apsolutno rekord.

Inače, ja ne igram već par sedmica. Napravio master Westbrooka, napravio supremacy LeBrona, napravio awards winner Currya, svi elitni igrači, nažalost ne može se dalje od levela 50. Jednostavno sam izgubio razlog za igranjem jer teško na način na koji sam ja igrao (paketi) mogu više napredovati.
Koliko si ti to igrao dnevno,odakle ti toliko kesa,ja kupi jednom pack od 50k i dobi mrtvog diawa.
Mozes na aukcijama uhvatiti jakih igraca za male pare.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:23

Puma je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:

Mozes na aukcijama uhvatiti jakih igraca za male pare.
Da ako imas srece,a igraca prodat za normalnu cijenu jos teze.
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 nov 2016, 21:24

Sarmelino je napisao/la:

Igrao sam 2 i po, skoro 3 mjeseca, nisam siguran koliko tačno dnevno. Sat možda u prosjeku, pola sata ujutro pola navečer. Možda više možda manje nisam siguran.

Keš, jednostavno, kada sam dobio prvog elitnog da je slabiji od igrača kojeg već imam, mislim da je Butler bio, prodao ga za 70k, i to sve na paketiće trošio. Onda dobio još jednog elitnog i tako u krug. A nešto se zaradi i na road to riches, mada ne puno, jednom sam izvukao 100k. A i zaradi se dosta uzimajući h2h četvrtine, pogotovo na kasnijim nivoima.

Poslije storm updatea broj elitnih igrača u paketićima je drastično opao, i tada sam izgubio interes. To je bio, iako pogrešan, jedini način igranja igre u kojem sam uživao.

najbolji pull mi je bio rookie dunn, kada je bio rookie set za simmonsa, prodao ga hladno za 750k prvu noć :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 nov 2016, 21:29

Ja igram taj nba live na mobitelu redovno. Dnevno sigurno negdje između 1-2. Najviše pred spavanje kad legnem i onda igram sve dok me ne prense da zaspim. :lol: :lol: Imam u svakoj postavit najmanje 2 elitna igrača. I to gdje su mi je SB postava gdje su mi Butler i Pierce. Dok u two way i shooting imam po 4 elitna igrača. Najbolji gold igrač po meni je Thomas kome je ocjena za 3P 88. Dosta para se može uzeti za H2H mečeve.

Njih nisam na početku puno igrao, ali u zadnje vrijeme ih igram. Road to riches sam igrao i nakon dosta pokušaja me jedno baš "pos.ralo" i dobio sam 1M. Tu sam razmišljao da uzme Currya, ali mi je stvarno bio preskup pa sam uzeo 5 drugih elitnih igrača. Meni je igra zaista fenomenalna. :thumbup: :thumbup:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:32

Donnie Darko je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:

Igrao sam 2 i po, skoro 3 mjeseca, nisam siguran koliko tačno dnevno. Sat možda u prosjeku, pola sata ujutro pola navečer. Možda više možda manje nisam siguran.

Keš, jednostavno, kada sam dobio prvog elitnog da je slabiji od igrača kojeg već imam, mislim da je Butler bio, prodao ga za 70k, i to sve na paketiće trošio. Onda dobio još jednog elitnog i tako u krug. A nešto se zaradi i na road to riches, mada ne puno, jednom sam izvukao 100k. A i zaradi se dosta uzimajući h2h četvrtine, pogotovo na kasnijim nivoima.

Poslije storm updatea broj elitnih igrača u paketićima je drastično opao, i tada sam izgubio interes. To je bio, iako pogrešan, jedini način igranja igre u kojem sam uživao.

najbolji pull mi je bio rookie dunn, kada je bio rookie set za simmonsa, prodao ga hladno za 750k prvu noć :mrgreen:
Mora da sam ja poceo igrati poslije tog updatea,bukvalno najjace igrace koje imam su Wall,Derozan i Westbrook sa 77 ovr,u packovima nikad nikog,presto igrat kad sam bukvalno 50 hiljada na diawa potrosio
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 nov 2016, 21:33

arelinho je napisao/la:Ja igram taj nba live na mobitelu redovno. Dnevno sigurno negdje između 1-2. Najviše pred spavanje kad legnem i onda igram sve dok me ne prense da zaspim. :lol: :lol: Imam u svakoj postavit najmanje 2 elitna igrača. I to gdje su mi je SB postava gdje su mi Butler i Pierce. Dok u two way i shooting imam po 4 elitna igrača. Najbolji gold igrač po meni je Thomas kome je ocjena za 3P 88. Dosta para se može uzeti za H2H mečeve.

Njih nisam na početku puno igrao, ali u zadnje vrijeme ih igram. Road to riches sam igrao i nakon dosta pokušaja me jedno baš "pos.ralo" i dobio sam 1M. Tu sam razmišljao da uzme Currya, ali mi je stvarno bio preskup pa sam uzeo 5 drugih elitnih igrača. Meni je igra zaista fenomenalna. :thumbup: :thumbup:
Eh da vidiš to sam i zaboravio, i ja sam igrao svaku noć prije spavanja, tako da je ipak više od 1h dnevno. Pustim nešto na youtubu i udri. Ima stvarno dobrih evenata.

Jesil imao Currya ikada? Meni je bio drugi ili treći elitni kojeg sam dobio, kasnije kada sam završio 250 h2h sa small ball, samo ga prodao i kupio opet shooting currya. i tako u krug, u svakoj petorci sa kojom sam igrao sam ga imao.

jednom sam zabio 19 trica u utakmici, mada sam i forsirao prilično :mrgreen: a može i više.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 nov 2016, 21:36

arelinho je napisao/la:Ja igram taj nba live na mobitelu redovno. Dnevno sigurno negdje između 1-2. Najviše pred spavanje kad legnem i onda igram sve dok me ne prense da zaspim. :lol: :lol: Imam u svakoj postavit najmanje 2 elitna igrača. I to gdje su mi je SB postava gdje su mi Butler i Pierce. Dok u two way i shooting imam po 4 elitna igrača. Najbolji gold igrač po meni je Thomas kome je ocjena za 3P 88. Dosta para se može uzeti za H2H mečeve.

Eh da vidiš to sam i zaboravio, i ja sam igrao svaku noć prije spavanja, tako da je ipak više od 1h dnevno. Pustim nešto na youtubu i udri. Ima stvarno dobrih evenata.

Jesil imao Currya ikada? Meni je bio drugi ili treći elitni kojeg sam dobio, kasnije kada sam završio 250 h2h sa small ball, samo ga prodao i kupio opet shooting currya. i tako u krug, u svakoj petorci sa kojom sam igrao sam ga imao.

jednom sam zabio 19 trica u utakmici, mada sam i forsirao prilično :mrgreen: a može i više.
Nisam ga nikada imao. Sada mi je to jedini cilj na igri. Imao sam oko 300k koje sam zaradio ligaških tekma i h2h, ali potrošim na ostale elitne. Sada mi je cilj da skupim 600k za njega pa da vidimo kako on šutira. Od igrača sa kojima najviše šutam tokom meča i to samo šutam trojke ništa više su Klay,Thomas i Harden. Jedino kada ubacim dva poena je kada ukradem loptu pa zakucam, a ostalo je uvijek za 3P.

Najviše trica sam pogodio baš prije par dana u h2h meču kada sam igrao. 4/4 se igra, a gubim 16 razlike. Na kraju sam dobio 8 razlike. Sve su trojke bile što znači da sam uspio 8 ubaciti. To je maksimalan broj. I to je svaku ubacio Klay. :lol: :lol:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:38

Evo sada udjo bas da vidim sta ima,neki harvest igraci. I harvest petorka,sedmicu traje.Jel igrao ko fifu,na isti je fazon skoro samo je malo teza za igrati
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 nov 2016, 21:40

arelinho je napisao/la:
Nisam ga nikada imao. Sada mi je to jedini cilj na igri. Imao sam oko 300k koje sam zaradio ligaških tekma i h2h, ali potrošim na ostale elitne. Sada mi je cilj da skupim 600k za njega pa da vidimo kako on šutira. Od igrača sa kojima najviše šutam tokom meča i to samo šutam trojke ništa više su Klay,Thomas i Harden. Jedino kada ubacim dva poena je kada ukradem loptu pa zakucam, a ostalo je uvijek za 3P.

Najviše trica sam pogodio baš prije par dana u h2h meču kada sam igrao. 4/4 se igra, a gubim 16 razlike. Na kraju sam dobio 8 razlike. Sve su trojke bile što znači da sam uspio 8 ubaciti. To je maksimalan broj. I to je svaku ubacio Klay. :lol: :lol:
Da se mogu slati igrači, poslao bih ti Currya sad džaba :mrgreen:

A sarmelinhu ostatak ekipe :mrgreen:

sarmelinho tvoj westbrook ima 77, moj 95 :P :P

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:42

arelinho je napisao/la:

Da se mogu slati igrači, poslao bih ti Currya sad džaba :mrgreen:

A sarmelinhu ostatak ekipe :mrgreen:

sarmelinho tvoj westbrook ima 77, moj 95 :P :P
Njega sam dobio u prvom packu kad sam usao u igricu,ne znam na osnovu cega taj rejting, ma stavis na aukciju i ako budemo imali srece pokupujemo.Meni u packu two way igraci uopste ne dolaze,ubjedljivo najgora petorka
puške pucaju lete duhovi

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 nov 2016, 21:43

O kojoj igri vi momci pričate? :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 nov 2016, 21:45

Sarmelino je napisao/la:
Njega sam dobio u prvom packu kad sam usao u igricu,ne znam na osnovu cega taj rejting, ma stavis na aukciju i ako budemo imali srece pokupujemo.Meni u packu two way igraci uopste ne dolaze,ubjedljivo najgora petorka
Svako je dobio tog westbrooka, originalno je imao rating 85, i mogao se iskoristiti u nekom od setova, ne sjećam se sad tačno ni kojem. mislim da je neki set za hardena bio ili nešto slično.

Pošto ga je svako dobio poslije određenog vremena mu je spao rating na 77.

Ne može tako jer će botovi pokupiti sve. A krivo bi mi bilo da neki bot uzme mog Jalena Rosea npr za kojeg sam se pošteno namučio :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 nov 2016, 21:46

Jedan savjet za tebe. Nemoj previše kupovati packove jer tu je čista sreća da bi dobio dobrog igrača kao što sam ja bio sretan da dobijem 1 M na road to riches. Ja sam uvijek skupljao kredite koje dobijem i onda kupovao elitne igrače, a i zlatne. Ukucaš u search kojeg ćeš igrača i samo tražiš koji ima najnižu cijenu i uzmeš. Lakše ćeš sklopiti dobru ekipu. Sutra ili nekad kasnije ću slikati svoje petorke pa postavim ovdje. :D :D

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 21:51

Ma ne igram ja vise, smucilo mi se od tog Diawa i jos skino nba na pc, a i nisam nesto posebno kupovao packove nego kao skupljao za neke elite hahaha.A road to riches, nikad nista trocifreno.. jel imate kakvu preporuku za igru na mobitelu,kakav menadzer dobar ili sta slicno liveu?
@Brokua NBA live za fontele
puške pucaju lete duhovi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 nov 2016, 22:10

slika
slika
slika
Nije bila ova glupa šesta petorka kada sam prestao igrati, kvari mi i dojam i prosjek :mrgreen: I zakleo bih se da sam završio Currya, ali evo ipak mi je falio jedan sixth man. Imao sam 86 Wesbtrooka gdje Kemba sad, ali ga prodao da napravim mjesto za ovoga i eto nikad ga nisam završio :urnebes:
slika
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 21 nov 2016, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 nov 2016, 22:11

Nemojte nikad počinjati dotu.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2016, 22:14

slika
slika
slika
Nije bila ova glupa šesta petorka kada sam prestao igrati, kvari mi i dojam i prosjek :mrgreen: I zakleo bih se da sam završio Currya, ali evo ipak mi je falio jedan sixth man. Imao sam 86 Wesbtrooka gdje Kemba sad, ali ga prodao da napravim mjesto za ovoga i eto nikad ga nisam završio :urnebes:
slika
Kako se dobijaju ovi dole awards kod Currya, ja za vrijeme igranja nista ne pokupio :problem:
puške pucaju lete duhovi

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 7 gostiju.