Mancini je napisao/la:Samo nastavite lagati I dalje. Zar postoji veci lazov I trol od ovog virtuala? Covjek konstantno trola i laze na forumu i mnogi su ga upoznali. 40 hiljada poruka napisao i sta se tu ima vise komentarisati!? A ti iz Zvornika i dalje lazi da sam ti prijetio. On meni da bude domain u mom gradu!?

A poredi Zvornik koji je etnicki osicscen sa Sarajevom!?

Stvarno dugo nisam naisao na osobu sa takvim mentalnim sklopom kao sto si ti!
Apsolutno je besmislena bilo kakva diskusija,odgovoricu jos sada i dalje pise sta god zelis.
U kom dijelu mog posta si nasao da ja hocu da budem tebi domacin u tvom gradu(doduse ti si napisao domain ali valjda je to to)?
Odakle si izvukao zakljucak da ja poredim Zvornik i Sarajevo,i zsto bi ih uopste poredio ?
Naravno da ih ne poredim ,i da je Sarajevo metropola za Zvornik ali to nije uopste tema razgovora(osim sto ti u svakoj recenici ponavljas da si iz Sarajeva,to ti je valjda jedini kvalitet koji posjedujes u zivotu).
Sto se tice Zvornika,on je etnicki ociscen samo u tvojoj glavi!U Zvorniku je najveci postotak povratnika Bosnjaka u RS i ja sam ponosan na to!
Inam veliki broj prijatelja Bosnjaka iz Zvornika.a za tebe sam siguran da Srbe ne volis sresti ni u putu ali to je vec tvoj problem i nosi se sa njim!
Otkricu ti tajnu na kraju,vjerovao ili ne ja sam rodjeni Sarajlija u Zvornik sam dosao 96 nakon Dejtona ,poslije prokletog rata u kojem nisam ucestvovao i nisam nikad ispalio ni jedan metak .
Znam svaki cosak i ulicu Sarajeva i to ce uvijek biti i moj grad koji volim najvise na svijetu!
Dok sam bio u Sarajevu znam da Sarajlije bez obzira na ime i prezime nisu voljeli samo jednu naciju-PAPKE!
Nazalost ti ih predvodis!
Zavrsili smo svaku diskusiju bar u ovom zivotu,pozdrav svim ostalim simpatizerima Olimpica i mojim Sarajlijama!
Vidim da sam u zurbi i bijesu napravio par gresaka u tekstu,ali prave Sarajlije i ljudi ce razumjeti sustinu .