FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2016, 21:46

Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk? :hmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 nov 2016, 21:47

Dobar :thumbup:
Jajcani jel vas strah? Stize Rajvosa :kralj:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2016, 22:14

joker90 je napisao/la:Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk? :hmmmm:
Šale nisu dušmanluci, ali ne treba pretjerivati, bar ne na ovoj temi jer se onda ide u off previše. Ima "kafana" pa tamo izvolite.

Nisam ja bez osnova prizivao Čalu sve ono vrijeme kada se Hurtiću počela drmati stolica. Izvlači maksimum iz ove ekipe, Zaista radi odlične stvari. Mada se bojimo, poučeni ranijim iskustvima, da opet ne bude kraj jesenje odličan počeak proljetnog dijela očajan, ja se nadam da to čala sebi neće dozvoliti.

Šlag na toru ovog njegovog dosadašnjeg rada bi bile dvije preostale pobjede, ali vidjet ćemo. Imamo pravo biti optimisti.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 nov 2016, 22:31

Zukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20% ;)
600 0000€, eto nam inekcije, sa malo pameti moze se dosta napraviti :bow: :bih:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 nov 2016, 22:42

Esport je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20% ;)
Ako je 20 procenata,onda ti matematika ne ide bas od ruke :kafa:

Pisao sam i ranije ali me Hilmo opet podsjeti svojim postom na ovaj dio oko Cale,fakat koliko se moze primjetiti njegov i rad njegovih saradnika,prosto da se covjek odusevi. Za relativno kratko vrijeme mogu slobodno reci,tim koji je totalno bio posrnuo otrijezniti i vratiti na pobjednicki kolosijek,svaka ti cast majstore. A sigurno mu nije bilo lako,niti je,sa ovako limitiranim i suzenim rosterom.
6 boba uzimamo,garant
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 21 nov 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2016, 22:48

socrates je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Ako je 20 procenata,onda ti matematika ne ide bas od ruke :kafa:
:urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2016, 22:51

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk? :hmmmm:
Šale nisu dušmanluci, ali ne treba pretjerivati, bar ne na ovoj temi jer se onda ide u off previše. Ima "kafana" pa tamo izvolite.
Dobro, interni moderatoru. Salit cu se normalno, a ti nastavi da me pratis, po naređenju! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 nov 2016, 22:54

slika

Zaigrao je za veterane na humanitarnoj utakmici za pomoć izbjeglicama u Grčkoj, i to sa kapitenskom trakom oko ruke.

Barcelona je igrala meč protiv veterana PAS Giannine, a Kodro je u izjavi za medije naveo da posebno suosjeća s izbjeglicama s obzirom da je i veliki broj njegovih sunarodnjaka i prijatelja tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu bio protjeran u brojne zemlje svijeta.
Kamo srece da nam umjesto su nam umjesto ihtijarevica i silnih hurtica u klubu radili ljudi poput njega, husa, cale od samog pocetka zajedno...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 nov 2016, 23:32

Otvorite temu: "Sarajevo prepucavanja" / "Lični animoziteti".. Ili tako. Nemojte molim vas se ovdje svađati, ne vidim razlog za to. Ne volite se vrh, volite se vrh, nađite se popijte kafu, kakav je fazon u prozivanju iza tog nika?

Igramo slijedećih 5 utakmica hajmo reći na domaćem terenu, 3 na Koševu jednu na otoci i jednu u Travniku koji nam je jsto ko i metalcima poznat i biće nas bruka.

I umjesto da se okrenemo tome kako da stanemo iza ekipe da se uzme 15 bodova da se uključimo u tu borbu za kantu vi se raspravljate čija je kita veća. Mislim da nema potrebe.

Slijedeće kolo možemo samo profitirati pobjedom. Zrinjski ako uzme Željezničar će kasnit 5 bodova što je fina zaliha tim prije što gostuju i Krupi uskoro a mi imamo raspored kakav imamo. Ako bude remi najbolje pobjegnemo njima približimo se Zrinjskom. Ako dobije Željezničar prilazimo na 4 boda a Zrinjski ima gostovanja dva zaredom. Dakle sve nam se poklopilo raspored ko da smo ga mi sami sebi napisali. A i pauza u pravi čas. Moramo dobit ovo do pauze a na proljeće pojačani idemo samo Slobodi koja će biti bez pola ekipe dakle mi smo u jednoj jako dobroj situaciji i imamo dosta toga u svojim rukama.

Pohvale Čali što je izmislio poziciju Duljeviću na kojoj je najjači igrač lige a i oslobodio je prostor Crnkiću koji je jako dobar igrač iz drugog plana i sve zasluge za njihovu formu šefu.

Predlažem apropo priče da je Husref imao podršku veću nego Čala da nešto odradimo na istoku pri pozdravljanju Čale jer je to jedan veliki gospodin i to je zaslužio pa ako ima ko kakvu poruku ideju da se malo pozabavimo tim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 nov 2016, 23:37

joker90 je napisao/la:Planira li ovaj sminker lijevo minute yebene odigrati? Kad ce nam konacno reci ista vezano za jednonogog?? Na zimu odlazi? Uzima nas lopatom?
Nema od njega nista, to se znalo i prije nego je dosao, ali nekima je to u tom momentu odgovaralo i nekima i dalje odgovara. Sto prije ga otjeramo, tim bolje, sam tesko da ce otici...a i sto bi...hm

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 nov 2016, 23:39

Esport je napisao/la:
Yebemo ti uciteljicu,nastavnicu i profesoricu racunskih operacija :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 nov 2016, 23:41

Sabinho je napisao/la:
Ne mogu uzeti te pare za njega, PAOK nema takvu reputaciju. Bilo bi neophodno da odigra 3-4 top tekme za reprezentaciju i da odrzi konstantu u PAOK-u pa da uzmu maksimalno 4-4,5 milki.
Ako je kvalitet, a jeste, ne vidim razlog zbog cega nebi mogao biti prodan za 5+ milki..
Cimirot je vrlo zahvalan igrac, i gdje god da ode, bit ce mnogo cijenjen pocevsi od trenera, predsjednika kluba pa do navijaca..

Napokon, nakon skoro vise od godinu dana da se osjetivneka pozitiva medju nasim igracima i struke.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 nov 2016, 23:56

Menaf brat nas. :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 nov 2016, 00:07

Zip je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ne mogu uzeti te pare za njega, PAOK nema takvu reputaciju. Bilo bi neophodno da odigra 3-4 top tekme za reprezentaciju i da odrzi konstantu u PAOK-u pa da uzmu maksimalno 4-4,5 milki.
Ako je kvalitet, a jeste, ne vidim razlog zbog cega nebi mogao biti prodan za 5+ milki..
Cimirot je vrlo zahvalan igrac, i gdje god da ode, bit ce mnogo cijenjen pocevsi od trenera, predsjednika kluba pa do navijaca..

Napokon, nakon skoro vise od godinu dana da se osjetivneka pozitiva medju nasim igracima i struke.
Jako tesko. Ako pogledas da su sa Lucasa Pereza uzeli 1,5 miliona (18 mjeseci kasnije igrac Arsenala), te za Maka 3,5 koji se usput naigrao i u reprezentaciji za 3,5 miliona, onda ces realnije gledati na ovo sto govorim. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 nov 2016, 09:01

Moderator je demokratski izabran, i tu je zbog FK.Sarajevo.

Zasto si ti ovdje? Je li istina da si tu samo da kenjas?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 22 nov 2016, 09:23

pasica je napisao/la:Moderator je demokratski izabran, i tu je zbog FK.Sarajevo.

Zasto si ti ovdje? Je li istina da si tu samo da kenjas?
generalno, svi kenjaju neko manje neko više, kreni od sebe i ti kenjaš, ne znam što bi bio problem da i ja malo kenjam.
ako ti smeta imaš opciju da ne čitaš to što pišem, iskoristi je kaj ne.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 nov 2016, 09:36

@pukovnik
Svaki tvoj post koji bude van teme će biti ukonjen. Mogu dozvoliti jednu dvije rečenice u nekom on topic postu, ali ovakve eseje, ne
.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 22 nov 2016, 10:32

Sabinho je napisao/la:
Mogu se uzeti pod odredjenim okolnostima.
Cimi je produzio do 2019 godine sto mu podize vrijednost odstete, vec se prica o njemu a igra na tako ne zahvalnoj poziciji sto mu takodje dize vrijednost, jos uvijek je relativno mlad i ima itekako prostora za napredak ali i za sledecu prodaju.

Ako ima pravih interesanata mislim da se moze uzeti ta cifra ali takodje po meni to je i najvise sto moze uzeti tip kluba kao PAOK.
Football is a game about feelings and intelligence!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 nov 2016, 11:46

Mogla bi jedno 3 miliona sad za sad. Ako se nastavi razvijati onda i vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 nov 2016, 12:14

MortemHz je napisao/la:Mogla bi jedno 3 miliona sad za sad. Ako se nastavi razvijati onda i vise.
Mislis 3 miliona KM nama od transfera :tralala:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Bing [Bot], boki86, Burberry46, Dave, HordasDolacMalta, jurisicduska, kogmagie46, Konzerva, nedimmmm1337, senad82 i 86 gostiju.