FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobar
Jajcani jel vas strah? Stize Rajvosa

Jajcani jel vas strah? Stize Rajvosa

Šale nisu dušmanluci, ali ne treba pretjerivati, bar ne na ovoj temi jer se onda ide u off previše. Ima "kafana" pa tamo izvolite.joker90 je napisao/la:Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk?
Nisam ja bez osnova prizivao Čalu sve ono vrijeme kada se Hurtiću počela drmati stolica. Izvlači maksimum iz ove ekipe, Zaista radi odlične stvari. Mada se bojimo, poučeni ranijim iskustvima, da opet ne bude kraj jesenje odličan počeak proljetnog dijela očajan, ja se nadam da to čala sebi neće dozvoliti.
Šlag na toru ovog njegovog dosadašnjeg rada bi bile dvije preostale pobjede, ali vidjet ćemo. Imamo pravo biti optimisti.
600 0000€, eto nam inekcije, sa malo pameti moze se dosta napravitiZukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%

Ako je 20 procenata,onda ti matematika ne ide bas od rukeEsport je napisao/la:600 0000€, eto nam inekcije, sa malo pameti moze se dosta napravitiZukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%![]()

Pisao sam i ranije ali me Hilmo opet podsjeti svojim postom na ovaj dio oko Cale,fakat koliko se moze primjetiti njegov i rad njegovih saradnika,prosto da se covjek odusevi. Za relativno kratko vrijeme mogu slobodno reci,tim koji je totalno bio posrnuo otrijezniti i vratiti na pobjednicki kolosijek,svaka ti cast majstore. A sigurno mu nije bilo lako,niti je,sa ovako limitiranim i suzenim rosterom.
6 boba uzimamo,garant
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 21 nov 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
socrates je napisao/la:Ako je 20 procenata,onda ti matematika ne ide bas od rukeEsport je napisao/la:600 0000€, eto nam inekcije, sa malo pameti moze se dosta napravitiZukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro, interni moderatoru. Salit cu se normalno, a ti nastavi da me pratis, po naređenju!hilmo je napisao/la:Šale nisu dušmanluci, ali ne treba pretjerivati, bar ne na ovoj temi jer se onda ide u off previše. Ima "kafana" pa tamo izvolite.joker90 je napisao/la:Smije li se saliti malo na racun nasih igraca na ovoj temi? Nije li to dusmanluk?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Otvorite temu: "Sarajevo prepucavanja" / "Lični animoziteti".. Ili tako. Nemojte molim vas se ovdje svađati, ne vidim razlog za to. Ne volite se vrh, volite se vrh, nađite se popijte kafu, kakav je fazon u prozivanju iza tog nika?
Igramo slijedećih 5 utakmica hajmo reći na domaćem terenu, 3 na Koševu jednu na otoci i jednu u Travniku koji nam je jsto ko i metalcima poznat i biće nas bruka.
I umjesto da se okrenemo tome kako da stanemo iza ekipe da se uzme 15 bodova da se uključimo u tu borbu za kantu vi se raspravljate čija je kita veća. Mislim da nema potrebe.
Slijedeće kolo možemo samo profitirati pobjedom. Zrinjski ako uzme Željezničar će kasnit 5 bodova što je fina zaliha tim prije što gostuju i Krupi uskoro a mi imamo raspored kakav imamo. Ako bude remi najbolje pobjegnemo njima približimo se Zrinjskom. Ako dobije Željezničar prilazimo na 4 boda a Zrinjski ima gostovanja dva zaredom. Dakle sve nam se poklopilo raspored ko da smo ga mi sami sebi napisali. A i pauza u pravi čas. Moramo dobit ovo do pauze a na proljeće pojačani idemo samo Slobodi koja će biti bez pola ekipe dakle mi smo u jednoj jako dobroj situaciji i imamo dosta toga u svojim rukama.
Pohvale Čali što je izmislio poziciju Duljeviću na kojoj je najjači igrač lige a i oslobodio je prostor Crnkiću koji je jako dobar igrač iz drugog plana i sve zasluge za njihovu formu šefu.
Predlažem apropo priče da je Husref imao podršku veću nego Čala da nešto odradimo na istoku pri pozdravljanju Čale jer je to jedan veliki gospodin i to je zaslužio pa ako ima ko kakvu poruku ideju da se malo pozabavimo tim.
Igramo slijedećih 5 utakmica hajmo reći na domaćem terenu, 3 na Koševu jednu na otoci i jednu u Travniku koji nam je jsto ko i metalcima poznat i biće nas bruka.
I umjesto da se okrenemo tome kako da stanemo iza ekipe da se uzme 15 bodova da se uključimo u tu borbu za kantu vi se raspravljate čija je kita veća. Mislim da nema potrebe.
Slijedeće kolo možemo samo profitirati pobjedom. Zrinjski ako uzme Željezničar će kasnit 5 bodova što je fina zaliha tim prije što gostuju i Krupi uskoro a mi imamo raspored kakav imamo. Ako bude remi najbolje pobjegnemo njima približimo se Zrinjskom. Ako dobije Željezničar prilazimo na 4 boda a Zrinjski ima gostovanja dva zaredom. Dakle sve nam se poklopilo raspored ko da smo ga mi sami sebi napisali. A i pauza u pravi čas. Moramo dobit ovo do pauze a na proljeće pojačani idemo samo Slobodi koja će biti bez pola ekipe dakle mi smo u jednoj jako dobroj situaciji i imamo dosta toga u svojim rukama.
Pohvale Čali što je izmislio poziciju Duljeviću na kojoj je najjači igrač lige a i oslobodio je prostor Crnkiću koji je jako dobar igrač iz drugog plana i sve zasluge za njihovu formu šefu.
Predlažem apropo priče da je Husref imao podršku veću nego Čala da nešto odradimo na istoku pri pozdravljanju Čale jer je to jedan veliki gospodin i to je zaslužio pa ako ima ko kakvu poruku ideju da se malo pozabavimo tim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nema od njega nista, to se znalo i prije nego je dosao, ali nekima je to u tom momentu odgovaralo i nekima i dalje odgovara. Sto prije ga otjeramo, tim bolje, sam tesko da ce otici...a i sto bi...hmjoker90 je napisao/la:Planira li ovaj sminker lijevo minute yebene odigrati? Kad ce nam konacno reci ista vezano za jednonogog?? Na zimu odlazi? Uzima nas lopatom?
Yebemo ti uciteljicu,nastavnicu i profesoricu racunskih operacijaEsport je napisao/la:600 0000€, eto nam inekcije, sa malo pameti moze se dosta napravitiZukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako je kvalitet, a jeste, ne vidim razlog zbog cega nebi mogao biti prodan za 5+ milki..Sabinho je napisao/la:Ne mogu uzeti te pare za njega, PAOK nema takvu reputaciju. Bilo bi neophodno da odigra 3-4 top tekme za reprezentaciju i da odrzi konstantu u PAOK-u pa da uzmu maksimalno 4-4,5 milki.Zukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%
Cimirot je vrlo zahvalan igrac, i gdje god da ode, bit ce mnogo cijenjen pocevsi od trenera, predsjednika kluba pa do navijaca..
Napokon, nakon skoro vise od godinu dana da se osjetivneka pozitiva medju nasim igracima i struke.
Menaf brat nas. 

Jako tesko. Ako pogledas da su sa Lucasa Pereza uzeli 1,5 miliona (18 mjeseci kasnije igrac Arsenala), te za Maka 3,5 koji se usput naigrao i u reprezentaciji za 3,5 miliona, onda ces realnije gledati na ovo sto govorim.Zip je napisao/la:Ako je kvalitet, a jeste, ne vidim razlog zbog cega nebi mogao biti prodan za 5+ milki..Sabinho je napisao/la:Ne mogu uzeti te pare za njega, PAOK nema takvu reputaciju. Bilo bi neophodno da odigra 3-4 top tekme za reprezentaciju i da odrzi konstantu u PAOK-u pa da uzmu maksimalno 4-4,5 milki.Zukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%
Cimirot je vrlo zahvalan igrac, i gdje god da ode, bit ce mnogo cijenjen pocevsi od trenera, predsjednika kluba pa do navijaca..
Napokon, nakon skoro vise od godinu dana da se osjetivneka pozitiva medju nasim igracima i struke.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moderator je demokratski izabran, i tu je zbog FK.Sarajevo.
Zasto si ti ovdje? Je li istina da si tu samo da kenjas?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
generalno, svi kenjaju neko manje neko više, kreni od sebe i ti kenjaš, ne znam što bi bio problem da i ja malo kenjam.pasica je napisao/la:Moderator je demokratski izabran, i tu je zbog FK.Sarajevo.
ako ti smeta imaš opciju da ne čitaš to što pišem, iskoristi je kaj ne.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
@pukovnik
Svaki tvoj post koji bude van teme će biti ukonjen. Mogu dozvoliti jednu dvije rečenice u nekom on topic postu, ali ovakve eseje, ne.
Svaki tvoj post koji bude van teme će biti ukonjen. Mogu dozvoliti jednu dvije rečenice u nekom on topic postu, ali ovakve eseje, ne.
Mogu se uzeti pod odredjenim okolnostima.Sabinho je napisao/la:Ne mogu uzeti te pare za njega, PAOK nema takvu reputaciju. Bilo bi neophodno da odigra 3-4 top tekme za reprezentaciju i da odrzi konstantu u PAOK-u pa da uzmu maksimalno 4-4,5 milki.Zukanovic je napisao/la:Grcki medije pisu danas Cimirot 6 Mio € klazula mi dobijamo 20%
Cimi je produzio do 2019 godine sto mu podize vrijednost odstete, vec se prica o njemu a igra na tako ne zahvalnoj poziciji sto mu takodje dize vrijednost, jos uvijek je relativno mlad i ima itekako prostora za napredak ali i za sledecu prodaju.
Ako ima pravih interesanata mislim da se moze uzeti ta cifra ali takodje po meni to je i najvise sto moze uzeti tip kluba kao PAOK.
Football is a game about feelings and intelligence!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogla bi jedno 3 miliona sad za sad. Ako se nastavi razvijati onda i vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mislis 3 miliona KM nama od transferaMortemHz je napisao/la:Mogla bi jedno 3 miliona sad za sad. Ako se nastavi razvijati onda i vise.

Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Bing [Bot], boki86, Burberry46, Dave, HordasDolacMalta, jurisicduska, kogmagie46, Konzerva, nedimmmm1337, senad82 i 86 gostiju.