PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
a gledaj mu potpisa samo... kako da shvatis nekog ozbiljno sa onim potpisom... 

Ne yebe me više, postao je ozbiljan..Besic je napisao/la:ROKOKOKO gdje si tijesil ispeglo odnose s krležom

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ovo se moze obit o glavu petrovicu, nije zeljo radnik. A mozda I jeste?
Sarajevo bez budjeta uzme 2 od 3 najbolja igraca iz slobode iz picke
.. nego, sta kazu tuzlaci na to da se izgrlise husref I perica na kraju tekme u nedelju?
Sarajevo bez budjeta uzme 2 od 3 najbolja igraca iz slobode iz picke

UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Cuj najbolji igraci...sto ne uzme neko Ordagica,Kostica..ne otkupi Subica od Partizana? Evo sad Obradovica iz Radnika pokazuje vec drugu sezonu da je dobar igrac. Problem je ato Zeljo i Sarajevo nude samo plate igracima a da kupe nekog ko vrijedi..tesko.RichmanBiH je napisao/la:Ovo se moze obit o glavu petrovicu, nije zeljo radnik. A mozda I jeste?
Sarajevo bez budjeta uzme 2 od 3 najbolja igraca iz pslobode iz picke.. nego, sta kazu tuzlaci na to da se izgrlise husref I perica na kraju tekme u nedelju?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
a propos sindikatanerelevantnim subjektima

pa kazu
lafo povrijedjen oni njemu nedaju da igra nedaju, samo vicu nek ideeeee nek ideeeeeU međuvremenu, sa Sanelom Jahićem su nekoliko puta obavljeni razgovori, u kojima mu je ponuđeno više varijanti, između ostalog i da preuzme neku od trenerskih pozicija u omladinskom pogonu.

znaci pocerivali ga na razne nacine,al cojk nece iz zeljkana i bog.
pravda za sanela! dzidicu rijesi ovo...

Re: RE: Re: PL prepucavanja
idi bre,to se tebi sve pomesalo.Rigoletto je napisao/la:Boga mi kao da gledam 2 tuzlaka, jedan utrpan do sisa a drugi nosi kromosonsku mutaciju...Sariel je napisao/la:a u telu antiteloo op op obori
mali indijanac da je jos 5 centi nizi i strokljaviji oridjidji kodaj iz hercegovine... kuknjava
zubun kratak do iznad struka oridjidji hercegovacki

sreca pa se putravci s corapicama do koljena razrezane sa strane i kopcane kukicama ne vide na slici

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 22 nov 2016, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Vala, kad god se ovakvo nesto desi u mom klubu, sjetim se da se Sloboda gasi i bude mi bolje. Tjeraj kurvu na smetljiste historije, nista bolje nije zasluzila !Sariel je napisao/la:a propos sindikatanerelevantnim subjektima![]()
pa kazu
lafo povrijedjen oni njemu nedaju da igra nedaju, samo vicu nek ideeeee nek ideeeeeU međuvremenu, sa Sanelom Jahićem su nekoliko puta obavljeni razgovori, u kojima mu je ponuđeno više varijanti, između ostalog i da preuzme neku od trenerskih pozicija u omladinskom pogonu.![]()
znaci pocerivali ga na razne nacine,al cojk nece iz zeljkana i bog.
pravda za sanela! dzidicu rijesi ovo...
zna li miro da ce prije u repku iz zelje negoli zulte waregema, dobar je igrac stoji, al on igra srcem po ustaljenoj proceduri a ne za pare!Thetraphak1921 je napisao/la: Vala, kad god se ovakvo nesto desi u mom klubu, sjetim se da se Sloboda gasi i bude mi bolje. Tjeraj kurvu na smetljiste historije, nista bolje nije zasluzila !

sanela nije poĆerao trener slavko,sanel je poĆerao sanela!
pravda za sanela!
pravda za sanela!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
El Fatiha !Sariel je napisao/la:zna li miro da ce prije u repku iz zelje negoli zulte waregema, dobar je igrac stoji, al on igra srcem po ustaljenoj proceduri a ne za pare!Thetraphak1921 je napisao/la: Vala, kad god se ovakvo nesto desi u mom klubu, sjetim se da se Sloboda gasi i bude mi bolje. Tjeraj kurvu na smetljiste historije, nista bolje nije zasluzila !
i ja kajem, ode ko mljekoThetraphak1921 je napisao/la:El Fatiha !Sariel je napisao/la:zna li miro da ce prije u repku iz zelje negoli zulte waregema, dobar je igrac stoji, al on igra srcem po ustaljenoj proceduri a ne za pare!Thetraphak1921 je napisao/la: Vala, kad god se ovakvo nesto desi u mom klubu, sjetim se da se Sloboda gasi i bude mi bolje. Tjeraj kurvu na smetljiste historije, nista bolje nije zasluzila !

reakcija u plavim redovima na saopcenje iz kluba o pocerivanju sanela.
nije mogo sam sebe pocerat, nema mandat, i nije po proceduri...
pravda za sanela!
p.s naziv gifa, vlazni snovi, pocerivanje iz zeljkana,ustaljena procedura uzvraca udarac,baloni s popustom 7%, vol. XXVIII
Ovi komedijasi iz Tuzle rastjerali pola ekipe u jeku sezone i sad kao oni nekoga podjebavaju.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ko je ovaj sariel, lik sam sa sobom prica?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Bilmez ko i tiRigoletto je napisao/la:ko je ovaj sariel, lik sam sa sobom prica?

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nema broja onima koje je ova tema izbacila a da im je intelektualni nivo jednak broju pehara tuzlanskog kluba. Upravo Tuzla vrvi od takvih, treba im odati pocast jer su najvise bisera poklonili ovoj kultnoj temi.Rigoletto je napisao/la:ko je ovaj sariel, lik sam sa sobom prica?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
juvetorino je napisao/la:Bilmez ko i tiRigoletto je napisao/la:ko je ovaj sariel, lik sam sa sobom prica?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda
jeftin fazon i jos ne pomazeRigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tebe cemo morat motkama izgledaSariel je napisao/la:jeftin fazon i jos ne pomazeRigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, Pablo11, supervizor i 36 gostiju.