FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
večeras sastanak uprvanog odbora Mladosti, mog'o bi Husref nogu dobit..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo Husrefa dalje od klupe naseg kluba...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa naravnoAdo76 je napisao/la:Mislis 3 miliona KM nama od transferaMortemHz je napisao/la:Mogla bi jedno 3 miliona sad za sad. Ako se nastavi razvijati onda i vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
da li je tacno da su ovi nasi iz uprave kontaktirali bivseg zeljinog operativca nijaza brkovica nadam se da nije tacno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- FrancescoTotti
- Kontakt:
fico je napisao/la:Husrefa za Sportskog direktora ili sefa Akademije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina je.benko21 je napisao/la:da li je tacno da su ovi nasi iz uprave kontaktirali bivseg zeljinog operativca nijaza brkovica nadam se da nije tacno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
to je onaj uhljup što je gamadima sredio da samo novčanu kaznu plate za utrčavanje u teren i udaranje golmana slavijeMortemHz je napisao/la:Istina je.benko21 je napisao/la:da li je tacno da su ovi nasi iz uprave kontaktirali bivseg zeljinog operativca nijaza brkovica nadam se da nije tacno
baš me veseli što surađujemo sa takvim veličinama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam u toku. Koji je razlog što su ga kontaktiraliMortemHz je napisao/la:Istina je.benko21 je napisao/la:da li je tacno da su ovi nasi iz uprave kontaktirali bivseg zeljinog operativca nijaza brkovica nadam se da nije tacno
SRETAN BROJ - 1725
-
streetstyle
- Kontakt:
sto bi hadalja Brkovica kontaktirali . bas me interesuje razlog ...posto vidim da ima kona na temi neka nas prosvijetle
-
streetstyle
- Kontakt:
Boze sacuvaj kakve se bombe plasiraju ...fuj
- TobeYarabi
- Kontakt:
i amara su nasi kontaktirali. uskoro ce se znati vise
Ako niste upratili: http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... k_sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Evo ekipe gdje ce Puzigaca, Stojcevi i ostak druzine zavrsiti karijeru 
Trener naravno Dzeno Uscuplic
Malo sale, nikad nije zgoreg
Trener naravno Dzeno Uscuplic
Malo sale, nikad nije zgoreg
Vratimo se na moj post kada sam rekao VM sportski Cala trener, neka osjetljive pozicije vodr ljudi koji vole klubfico je napisao/la:Husrefa za Sportskog direktora ili sefa Akademije.
-
streetstyle
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Ako niste upratili: http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... k_sarajevo
Budalastina...eto oni ce skupiti milione. Nece tan sam da ulazi u sve ovo nego trazi taldziju....eto oni ce ovo sve izgurati
Ne vidim razlog za bilo kakav podsmijeh.Jeste ovo velika stvar,ali i kada je bila prica oko statuta,investitora i na kraju Tana takoder su se mnogi smijali jer je nemoguce izgledalo.Sve sto je na bilo kakav nacin pozitivno po FK Sarajevo treba podrzati.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
streetstyle
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Ne vidim razlog za bilo kakav podsmijeh.Jeste ovo velika stvar,ali i kada je bila prica oko statuta,investitora i na kraju Tana takoder su se mnogi smijali jer je nemoguce izgledalo.Sve sto je na bilo kakav nacin pozitivno po FK Sarajevo treba podrzati.
Pitaj Tana hoce li pa da se smijemo dzematile. Da je htio bilo bi , da je htio neku euro grupu ulozio bi i bila bi za 3-4 god...on hoce samo akademiju i to je kraj price. I na kraju sto se ne bi smijao na gluposti FB grupa
Besposleni ljudi pa iniciraju.
Ne znam kako ova "peticija" može pomoći, izvršiti pritisak na nekog..? Jedini pritisak na vlasnike, rukovodstvo kluba pa i na lokalne vlasti će biti rigorozna pravila UEFA-e. Uskoro ni utakmice trećeg kola kvalifikacija za Evropa ligu nećemo moći igrati na Koševu.
Ja sam opimista da će se problem oko stadiona riješiti, možda ne u onakvoj mjeri gdje se svi gađaju milionima ali neko riješenje će biti, siguran sam.
Ne znam kako ova "peticija" može pomoći, izvršiti pritisak na nekog..? Jedini pritisak na vlasnike, rukovodstvo kluba pa i na lokalne vlasti će biti rigorozna pravila UEFA-e. Uskoro ni utakmice trećeg kola kvalifikacija za Evropa ligu nećemo moći igrati na Koševu.
Ja sam opimista da će se problem oko stadiona riješiti, možda ne u onakvoj mjeri gdje se svi gađaju milionima ali neko riješenje će biti, siguran sam.
Cuj pitaj Tana???Mislio sam da si bar malo ozbiljniji momak.Nigdje nisam rekao da ce ova "peticija" nesto donijeti,samo kazem da sam za to da bi se svaka pozitivna prica oko kluba trebala podrzati,prema tome glupa ti je replika do bola.streetstyle je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Ne vidim razlog za bilo kakav podsmijeh.Jeste ovo velika stvar,ali i kada je bila prica oko statuta,investitora i na kraju Tana takoder su se mnogi smijali jer je nemoguce izgledalo.Sve sto je na bilo kakav nacin pozitivno po FK Sarajevo treba podrzati.
Pitaj Tana hoce li pa da se smijemo dzematile. Da je htio bilo bi , da je htio neku euro grupu ulozio bi i bila bi za 3-4 god...on hoce samo akademiju i to je kraj price. I na kraju sto se ne bi smijao na gluposti FB grupa
A u 99% slucajeva cemu smo se mi podsmjehivali se desilo ili se nama vratilo kao bumerang.
Svi u napad jedan je Hase!!