Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Nismo loše krenuli i onda nas onaj šugav gol presječe, slično kao u Berlinu onu noć. Ne odgovaramo nimalo dobro na ovakvu agresivnost ove sezone. Nema niko da zadrži lopti i oslobodi ekipu kao što su prije Pogba, Tevez, Morata, Llorente znali raditi. Ovi su gori i od Atletica sa udaranjem, nema duela da neko ne završi na zemlji. I u prvoj utakmici su zaslužili dobiti crveni.
Kasnije smo se malo oslobodili, ali Mandžukić i Khedira su naprijed upropastili bilo kakvu opasnost. Mandžu i razumijem jer je sam u vrhu, ali Khedira je par puta brutalno loše lopte davao. Pjanić također.
Imamo sad odličnu priliku sa igračem više, moramo i možemo okrenuti.
Kasnije smo se malo oslobodili, ali Mandžukić i Khedira su naprijed upropastili bilo kakvu opasnost. Mandžu i razumijem jer je sam u vrhu, ali Khedira je par puta brutalno loše lopte davao. Pjanić također.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
oslabljeni jesmo ali,realno, nas mentalitet u Europi niko ne moze promijeniti.Vazda prosjecni igrali kuci ili u gostima. 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Fale ti 3 "glavna" stopera, tj. igra onaj 5. i ocajan je - nazalost.
Fale ti 3 od 4 napadaca, a igra jedini onaj koji nista sam ne moze kreirati, vec ga krase druge osobine.
Alex Sandro, koliko god da je fenomenalan i moze igrati beka/krilo, nije niti ce ikad biti krilni napadac za 4-3-3 poput Cuadrada.
Nakon dosta vremena igras formaciju, ove sezone je nisi nijednom odigrao.
Ali ni to nije opravdanje za ovako losu igru. Vezni red je, ne znam kako da to opisem, ali je ovo po fizickoj snazi ispod Bareceloninih patuljaka. Imas mlitavog Pjanica, do kostiju uplasenog Khediru (nijedan duel ne moze uzeti) i Marchu koji davno prestao biti fizicki dominantan veznjak jer je imao stotinu povreda. Kvaliteta manje vise, niko ne moze osporiti kvalitet ovog veznog reda, ali ovdje ne postoji nikakva agresivnost. Mi nismo u stanju da pritisnemo nekakvu Sevilju, da im izadjemo do njihovog sesnesterca. Nazalost. Zato uprono ponavljam, koliko god tehnicko/takticki bio limitiran, Sturaro je jedini veznjak u ovoj ekipi koji moze stisnut zube i dobro napatiti svog cuvara. A naravno, sva ova prica o agresivnosti se prenosi i na defanzivu, prelosi su defanzivno.
1. Ne mogu da vjerujem da je Paul Labile Pogba zamijenjen ovako mlitavim Pjanicem. Prestrasno.
2. Zali boze Roberta Pereyre
3. Uvijek sam govorio da je Dybala pola ove ekipe, ali on je daleko vise od toga.
I da, drago mi je sto je sudija naguzio ovu gamad. Fuj koliko mrzim Spance.
Beppe prosirio biznis i na Evropu
Jos koja godina i eto nam uzastopnih titula CL i novog Calciopolija 
Fale ti 3 od 4 napadaca, a igra jedini onaj koji nista sam ne moze kreirati, vec ga krase druge osobine.
Alex Sandro, koliko god da je fenomenalan i moze igrati beka/krilo, nije niti ce ikad biti krilni napadac za 4-3-3 poput Cuadrada.
Nakon dosta vremena igras formaciju, ove sezone je nisi nijednom odigrao.
Ali ni to nije opravdanje za ovako losu igru. Vezni red je, ne znam kako da to opisem, ali je ovo po fizickoj snazi ispod Bareceloninih patuljaka. Imas mlitavog Pjanica, do kostiju uplasenog Khediru (nijedan duel ne moze uzeti) i Marchu koji davno prestao biti fizicki dominantan veznjak jer je imao stotinu povreda. Kvaliteta manje vise, niko ne moze osporiti kvalitet ovog veznog reda, ali ovdje ne postoji nikakva agresivnost. Mi nismo u stanju da pritisnemo nekakvu Sevilju, da im izadjemo do njihovog sesnesterca. Nazalost. Zato uprono ponavljam, koliko god tehnicko/takticki bio limitiran, Sturaro je jedini veznjak u ovoj ekipi koji moze stisnut zube i dobro napatiti svog cuvara. A naravno, sva ova prica o agresivnosti se prenosi i na defanzivu, prelosi su defanzivno.
1. Ne mogu da vjerujem da je Paul Labile Pogba zamijenjen ovako mlitavim Pjanicem. Prestrasno.
2. Zali boze Roberta Pereyre
3. Uvijek sam govorio da je Dybala pola ove ekipe, ali on je daleko vise od toga.
I da, drago mi je sto je sudija naguzio ovu gamad. Fuj koliko mrzim Spance.
Beppe prosirio biznis i na Evropu

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma ja vec 20 godina gledam kako u CL Juventus muku muci sa igracima tipa Vitolo, Ibora, Pareja, mislim ko su ti likovi a Juve baca pare na pojacanja svih tih 20 godina pa opet nekakve tipovi ala Sergio Pelissier CL version ti jebu mater u zdrav mozak 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
A ovdje pisete dakle. Sve zaboravim da ima i ova tema.
Ma ove nase igre u Evropi treba u udzbenike, pa da se zna kako ne treba igrati. Doduse, nase igre komplet ove sezone su zivi ocaj.
Ma ove nase igre u Evropi treba u udzbenike, pa da se zna kako ne treba igrati. Doduse, nase igre komplet ove sezone su zivi ocaj.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bianconeros
- Kontakt:
Moze samo biti bolje ... imaj te na um da nam fale dosta glavni igraca i da igramo na jakom gostovanje..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Nismo loše krenuli i onda nas onaj šugav gol presječe, slično kao u Berlinu onu noć. Ne odgovaramo nimalo dobro na ovakvu agresivnost ove sezone. Nema niko da zadrži lopti i oslobodi ekipu kao što su prije Pogba, Tevez, Morata, Llorente znali raditi. Ovi su gori i od Atletica sa udaranjem, nema duela da neko ne završi na zemlji. I u prvoj utakmici su zaslužili dobiti crveni.

Ovi ce ciganciti do kraja i ne bi me čudilo da neko od naših dobije crvendaca.
Biće nervoze i koškanja jos
Tanki smo jbm mu misha fizikai motorika ove sezone Juveu ne ide nikako.
Biće nervoze i koškanja jos
Tanki smo jbm mu misha fizikai motorika ove sezone Juveu ne ide nikako.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li moguce da mi saljemo duge lopte sa igracem vise? 

Mi ni sa igracem vise ne mozemo pritisak napraviti
-
- Kontakt:
Bruka i sramota ako ovo ne dobijemo
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo je daleko najgore poluvrijeme sezone. Frustrirajuce i nemocno. Drze nam ljudi lekciju sa igracem manje, mi redamo gluposti jednu za drugom.
-
- Kontakt:
Sta je ovo ne možemo im prići
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
Kad ga bonny mora zabiti.
Pjanic najveci promašaj još od diega i amaurija.
Sent from my Nokia 3310
Pjanic najveci promašaj još od diega i amaurija.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
Hahaha komedije, čim smo poveli odma vadi najboljeg igraca i uvodi stopera..to je taj mentalitet..ajmo sevilja kazni ovo
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Gefufna je napisao/la:1:3.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- muha milanez
- Kontakt:
Gefufna je napisao/la:1:3.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ispasce na kraju da je ovo dobra ekipa i da su sjajno odigrali.Ne znaju ni sami kako pobjedise.
Sturaru treba raskinut ugovor.
Sturaru treba raskinut ugovor.

-
- Kontakt:
Imao sam privilegiju da ne gledam ovaj mec, samo zadnjih 15min
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.