FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jedva cekam utakmicu
Željezničar za život cijeli
Željezničar za život cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
takodje i imam djabe ulaz:D
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pogodio sam na ovoj temi kako ce zavrsiti prva utakmica,a u srijedu prognoziram da ce biti 1-1.
e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
- blueman-TM87
- Kontakt:
Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznatSamo F.K.S !! je napisao/la:ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznatSamo F.K.S !! je napisao/la:ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
Možda je pod ovo Manijaci mislio na ljude - šanere - a ne na navijačku skupinu. Ako sam u krivu na dobrom je putu da bude PLAVI
Ja cu na kladionici igrati cistog keca,jer mislim da ce hapoel prepustiti nama pobjedu radi kladionice
-
samir-tm87
- Kontakt:
Imali sutra trening zelje kada i ukoliko sati,jeli na kosevu ili na grbavici 
-
Samo Željo
- Kontakt:
svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
Govori u svoje ime 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
cuj vi bi svi dzabe usli a onda bi zahtjevali pojacanja i pljuvali po situaciji u klubu , prizeljkujete da klub stane na noge a zao dati 10 marakaSamo Željo je napisao/la:svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
FEDERER= KLOC
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Taj koji gleda kako ce uci besplatno nije nikakav navijac Zelje.
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Lazar je krampa...vezze nema.!! Bolje da forsira Rovcanina momak je zvjerka nego mu neda priliku...!! LAZO VRATI SE ODAKLE SI I DOSAO!!!

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
-
amarpustahija
- Kontakt:
Info ?Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
- bistrikboy
- Kontakt:
dobar je roWAAdnan_Zeljovac je napisao/la:Lazar je krampa...vezze nema.!! Bolje da forsira Rovcanina momak je zvjerka nego mu neda priliku...!! LAZO VRATI SE ODAKLE SI I DOSAO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma relano protiv Hapoela se nema sta traziti, i tu utakmicu igraci i strucni stab Zeljeznicara ce samo formalno odraditi, reda radi i to je to - kraj evropskih takmicenja za ovu sezonu... ja cu na kladionici igrati X2 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.