Monolog je napisao/la:Evo, sad gledam ponudu i evo šta ću danas uplatiti kada budem izlazio na dnevnu dozu kofeina.
Rosenborg - Odd Grenland 1 (1.5) - Moram li ovo analizirati? Po meni, utakmica sa puno golova, vrlo moguće da završi sa hendikepom(minimalno 2 razlike za Rosenborg). Svi znamo kako se igra u Norveškoj ligi, te da je to liga(uz Švicarsku) u kojoj se na skoro svakoj utakmici prođe PS1 ili 3+.
S
onderylland - Kopenhagen 2 (1.5) -

prvo kolo Danaca. Gosti imaju najbolju ekipu(da budem iskren, nisam baš upratio transfere u posljednje vrijeme, ali mislim da je okosnica ekipe ostala ista). Svi znamo kakvi su bili prošle sezone, a i ove ih vidim kao glavne kandidate za naslov. Poznato je da u ovim skandinavskim zemljama, kako kreneš u sezonu, tako ide i ostatak iste, tako da...
Viking - Honeffos 3+ (1.6) -

Već napisah da je ovo liga u kojoj su utakmice sa dosta golova česta pojava. Honeffos ima propusnu odbranu, Viking je sasvim solidna domaćinska ekipa, te bismo mogli ovdje već u prvom poluvremenu doći do kvote od 3 postignuta pogotka.
Molde - Sandefjord 3+ (1.55) -

Molde je ove sezone odigrao 12 utakmica u kojima su postignuta barem 3 pogotka. To dovoljno govori o njihovoj efikasnosti, ali i o neuigranosti odbrane. Sandefjord je ekipa koja ima svega 6 bodova(Molde je, dakle, apsolutni favorit), ali domaća momčad je igrala i kfalifikacije za Evropa ligu, te se ne bih iznenadio da
kiksaju nekim većim neriješenim ishodom.
Low Ham - Alta 3+ (1.45) 
- Altu sam od prije 2 godine upratio kao ekipu koja ne zna odigrati na mali broj pogodaka. Obje ekipe su u 5 od posljednjih 6 utakmica odigrale sa puno golova, te bi se to moglo desiti i danas. PS1 (oba daju gol) je također otvorena opcija za odigrati. Ovo su ekipe koje su prošle sezone imale 70% utakmica sa preko 3 gola. Zašto to ne bi bilo i danas?
Kvota 8.33
Uplata 7 KM
Sretno svima.
@Willy
Izgleda da nisam zaboravio analizirati.