Inace super otvaranje 4/4 , a onda katastrofa , ali eto Randle je isto malo nategao mišić, Russell opet problemi sa kloljenom , nema ga ni sad GSW
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Swagi P , "ukrao" loptu koja je išla na Lue Williamsa i pogodio za pobjedu
Inace super otvaranje 4/4 , a onda katastrofa , ali eto Randle je isto malo nategao mišić, Russell opet problemi sa kloljenom , nema ga ni sad GSW
Re: RE: Re: LA Lakers
Za Mela nisam baš siguran, jer bi lopta bila stalno kod njega.majestic24 je napisao/la:Fali iskustva jbgamerosm je napisao/la:Sinoc umalo da od gotovog napravimo veresiju...Nasi igraci moraju nauciti kako privesti utakmicu kraju kada na sest minuta do kraja imas +14.
Sada nam slijede dvije teske utakmice protiv GSW-a i nadam se da nece biti BO i da cemo im kvalitetno parirati...
Kako bi ovoj ekipi "legao" jedan allstar igrac,tipa Causins ili Melo
Po meni igrači tipa Denga ili Mozgova mogu dosta doprinijeti svojim iskustvom, a opet su to igrači koje možeš bez problema poslati na klupu.
Naravno, mogli su se uzeti bolji od njih za manje pare, ali to sad nije tema.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nevjerovatno je kakve šuteve pogađa Lou i koliko je koristan.
Swaggy
Swaggy
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Odbrana ne postoji, Mozgov dobio brzo tri lične što čini skoro svaki napad Warriorsa poenom.
Katastrofa...
I pored svih cinjenica koje nam nisu isle u prilog (gostovanje kod najace ekipe u ligi, b2b utakmica, igranje bez dvojce najboljih igraca) primiti 149 poena bez produzetaka je
Ocekujem nakon ovoga da Walton pocne vise paznje posvecivati odbrani, i smatram da mu je jedina greska sto nije u svoj staff doveo trenera koji ce iskljucivo biti zaduzen za odbranu.
I pored svih cinjenica koje nam nisu isle u prilog (gostovanje kod najace ekipe u ligi, b2b utakmica, igranje bez dvojce najboljih igraca) primiti 149 poena bez produzetaka je
Ocekujem nakon ovoga da Walton pocne vise paznje posvecivati odbrani, i smatram da mu je jedina greska sto nije u svoj staff doveo trenera koji ce iskljucivo biti zaduzen za odbranu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Slijedi težak period bez najboljeg igrača , koji je naš napad činio jednostavnim (D'A Russell) , a i frajerom koji je napredovao Randle , tako da ide serija negativni rezutata nazalost , a zapad se budi Utah NOP (Davis mvp) , teško do PO .
Znalo se da će nas pregaziti , zbog -20 , ali realno tesko je bez 2 najbolja trenutno igrac
, Ingram je jedini bio solidan ,
Znalo se da će nas pregaziti , zbog -20 , ali realno tesko je bez 2 najbolja trenutno igrac
http://www.navixsport.com/sport.php?id=2375
HD link za utakmicu
PS: Kako je lijepo naći link koji podržaje 21:9, koja milina za gledati
HD link za utakmicu
PS: Kako je lijepo naći link koji podržaje 21:9, koja milina za gledati
Klupa

Pun pogodak je ovaj Ingram, malac ima potencijal over 9000.

L. Williams: 18 points, 5 rebounds, 5 assists,
J. Clarkson: 18 points, 4 rebounds, 3 assists, 9/18 shooting
J. Randle: 13 points, 20 REBOUNDS, 2 steals
Čestitke, bolji ste bili
Svaka cast momcima na sinocnjoj predstavi
B2B utakmica, uz to smo jos igrali bez dva igraca iz startne petorke i na kraju smo opet uspijeli upisati pobjedu. Takodjer je zanimljiva cinjenica da smo protekle sezone 10. pobjedu upisali tek u Februaru i da smo 6 pobjeda ove sezone upisali protiv ekipa koje se nalaze na pozicijama koje vode u PO.
Ukoliko Walton ovako nastavi siguran sam da ce uzeti COY nagradu...
B2B utakmica, uz to smo jos igrali bez dva igraca iz startne petorke i na kraju smo opet uspijeli upisati pobjedu. Takodjer je zanimljiva cinjenica da smo protekle sezone 10. pobjedu upisali tek u Februaru i da smo 6 pobjeda ove sezone upisali protiv ekipa koje se nalaze na pozicijama koje vode u PO.
Ukoliko Walton ovako nastavi siguran sam da ce uzeti COY nagradu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Radi odličan posao, nema šta. No, opet bih prije novce stavio na Snydera kao dobitnika ove nagrade.amerosm je napisao/la:Ukoliko Walton ovako nastavi siguran sam da ce uzeti COY nagradu...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pogledao sam malo ubrzano na premotavanje, katastrofa od tekme , ali svaka pobjeda bez Russella je zlata vrijedna pogotovo u gostima
Ali previse gresaka , fali Russell da to poveze , a Ingram dobio iznenadjujuce celiku minutazu , mada je ispadao u odbrani i fulao suteve, mada je dobro razigravao , kako da kazem pred asistencija
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Samo ću reći je#iga
, ovaj put sami sebe pobjedili... I ako nema Russella, Younga, Nance Jr., Randle rovit... ( doduše i Memphis) opet smo sami krivi, Clarkson previše forsirao, dok na Ingrama premalo lopti
, hajde Lou se ispucavao ali je bio hot. Timska igra koja nas je vodila do ovih lijepih igara veceras je izostala, nadam se da će ostati izuzetak!
Kad pogledaš ovaj +/-, onda skontaš koliko je klupa bolja od startera.
Pogotovo se provaljuju ovi veterani.
Nisam gledao utakmicu, ali mi nije jasno kako su Jazzeri napravili 26 razlike za samo 12 minuta koliko je na terenu bila "odbrambena mašina" u vidu ljubitelja pande!?

Pogotovo se provaljuju ovi veterani.
Nisam gledao utakmicu, ali mi nije jasno kako su Jazzeri napravili 26 razlike za samo 12 minuta koliko je na terenu bila "odbrambena mašina" u vidu ljubitelja pande!?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam gledao zadnju cetvrtinu i malo je falilo da preokrenmo -15. Dosli smo bili na -3 i utah masi sut,robinson skace,ali da ne ode sa loptom van crte on je bace pravo protivniku u ruke i cini mi se exum zakucava za +5. Fali puno Russel.
Nije mi nikako bila jasna ova startna petorka. Sto ne ubaci Huertasa ili Clarksona kao startog playa jbt
Nije mi nikako bila jasna ova startna petorka. Sto ne ubaci Huertasa ili Clarksona kao startog playa jbt
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.