stari ne muci se dzaba, nema lijekaRigoletto je napisao/la:Tebe cemo morat motkama izgledaSariel je napisao/la:jeftin fazon i jos ne pomazeRigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda

stari ne muci se dzaba, nema lijekaRigoletto je napisao/la:Tebe cemo morat motkama izgledaSariel je napisao/la:jeftin fazon i jos ne pomazeRigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda
Ti sipljo jedino sto možeš posut je Jupol il malo farbe... Visonja, oblaci kombinezon i fataj se plafona dok te takvog majoriziranog opet nismo poslali na brdo da kamenje slažeš... Kad završis, papuče,bijele soknice i prst u uho pa zapjevat....Rigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda
Međutim, od prvog dana povratka u klub, koji mu je bezuslovno vjerovao i koji mu je dao sve jer bio je jedan od tri najplaćenija igrača u ekipi, naišli smo na probleme. Povrijeđen je. Nije povrijeđen. Još nije otišao na pripreme. Otišao je na pripreme, trenira. Boli ga koljeno. Ne, nije koljeno, nešto je drugo. Incident u svlačionici sa saigračima. Može igrati, spreman je. Ne, ipak ne može.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-zelje ... vao/214854
Ovi iz lafo kluba sto su pisali saopštenje ko da i ovdje na prepucavanjima pišubelosevic28 je napisao/la:Na starnu sve, ima krivice i Jahica i kluba...ali kad sam jutros u redakciji vidio saopstenje, pa ne moze se onako jedan klub oglasavati... Te moze, te ne moze, povrijedjen, pa nije...neozbiljno. Fakat nivo naseg prpucavanja ovdje
Yebiga jarane,vi ste nas ne oprali, nego smrkovima udarali zbog Alispahica i slicnih.Red je i za povratnulet3 je napisao/la:Vala opraste na ruke sa Jahićemko da je neki bitan igrac u PM, pa se diže prašina oko toga.
Covjek odigr'o ukupno 2 utakmice, ostatak po doktorima ili na klupi.
Pa i to što kažešAdo76 je napisao/la:Yebiga jarane,vi ste nas ne oprali, nego smrkovima udarali zbog Alispahica i slicnih.Red je i za povratnulet3 je napisao/la:Vala opraste na ruke sa Jahićemko da je neki bitan igrac u PM, pa se diže prašina oko toga.
Covjek odigr'o ukupno 2 utakmice, ostatak po doktorima ili na klupi.
Lakoste je napisao/la:Indir pisao saopstenje
Ti ces dobit poseban premaz jupolom kad te budemo kopali da nam ne siris zarazu ovdje, gubavi sakupljacu sekundarnih sirovina.staragarda je napisao/la:Ti sipljo jedino sto možeš posut je Jupol il malo farbe... Visonja, oblaci kombinezon i fataj se plafona dok te takvog majoriziranog opet nismo poslali na brdo da kamenje slažeš... Kad završis, papuče,bijele soknice i prst u uho pa zapjevat....Rigoletto je napisao/la:Valjalo bi malo posut neopitroida po ovoj temi, otoplilo je u tuzli izgleda
jel im ovo aldin sastavljao?joker90 je napisao/la:Zeljkan ko da se na ovoj temi prepucava sa Jahicem, takvo im je saopstenje..![]()
Međutim, od prvog dana povratka u klub, koji mu je bezuslovno vjerovao i koji mu je dao sve jer bio je jedan od tri najplaćenija igrača u ekipi, naišli smo na probleme. Povrijeđen je. Nije povrijeđen. Još nije otišao na pripreme. Otišao je na pripreme, trenira. Boli ga koljeno. Ne, nije koljeno, nešto je drugo. Incident u svlačionici sa saigračima. Može igrati, spreman je. Ne, ipak ne može.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-zelje ... vao/214854
podrzava li ga @sarieljoker90 je napisao/la:Kolega @Beduin nam na fb-u poziva na građanske ratove! Ne valja ti ono bolan!
podrzim ti ...... i ......TobeYarabi je napisao/la:podrzava li ga @sarieljoker90 je napisao/la:Kolega @Beduin nam na fb-u poziva na građanske ratove! Ne valja ti ono bolan!![]()
Ne! Sariel je svoje djelovanje ogranicio na ovu i Slobodinu temu, mozak mu se pregrije ako prati vise stvari istovremeno..TobeYarabi je napisao/la:podrzava li ga @sarieljoker90 je napisao/la:Kolega @Beduin nam na fb-u poziva na građanske ratove! Ne valja ti ono bolan!![]()
ovo je neki handzarovac ...nedo mi bog u kog ne vjerujem da sam ko handzarovac.TobeYarabi je napisao/la:evo ubice![]()
kad ga neko spomene na forumu njemu dolazi obavjestenje, a nas šari je uvjek spreman za akciju i za minutu se stvori na temi, pod punom ratnom opremom naravno
![]()
![]()
![]()
![]()
napisao sam šari, a ne sariel. i ne znam sto si se naso prozvan jer šari je inace vrlo popularno ime za psa. osim ako ti nisi ovajSariel je napisao/la: ovo je neki handzarovac ...nedo mi bog u kog ne vjerujem da sam ko handzarovac.
i glupko nije š, nego sariel. al kome ja ba...
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, bvsic, nedimmmm1337, Pablo11, Tatamata1946 i 36 gostiju.