FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 nov 2016, 14:47

ledesma je napisao/la:

@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti :D
Ako je ovaj zadnji prijelazni rok samo njegovih ruku djelo (sto ne znam) onda i nije bas toliko nesposoban. Dovedena su dva igraca Slobode koje smo svi zeljeli, pun pogodak sa Crnkicem, Novakovic je dobar, jedini promasaj je Cetkovic po meni.
Ako ce ponovo odraditi ovakav prijelazni rok, sa odlascima radovca i rustemovica ja bi bio prezadovoljan
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 nov 2016, 14:52

FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovic je dobar igrac, prava zujalica na krilu. Neko je neki dan pisao o Ameru kako mu nedostaje samopouzdanja i kako previse gleda na reakciju publike, takvu boljku ima i Hebib, kao i nas tim u kompletu... Tu se meni posebno izdvaja ovaj Crnkic, lika bas nije briga ni za koga oko sebe :D I vidi se da je siguran u sebe.
Mi tesko da mozemo sebe promjenit al igraci bi mogli pocet manje paznje obracat na reakcije istoka i sl. Taj pritisak sami sebi stvaraju.
U pravu si 1000%. To je svojstvo profesionalaca, potpuna fokusiranost na teren i igru. Nadam se da će ovi momci iz Akademije njega uzeti za model ponašanja. Naši igrači su previše opterećeni reakcijom publike pa ih pukne trema, ne znaju šta rade, pokušavaju biti atraktivni carinjenjem lopte i neodmjerenim šutevima na gol. Ako im iko to može izbiti iz glave to je Čala. Ali realno, teško da se mogu proći tih loših navika i osobina i odatle zebnja da će proljetni dio sezone obilježiti pad forme i loši rezultati. I ja strepim od toga.

Mislim da Duljević, Mihojević i Hodžić polagano slijede istu logiku. I Ahmetović je isti tip. Od igrača koji igraju u drugim klubovima takvi su Stevanović i Obradović. Na drugoj strani ose imaš Radovca, Amera Bekića, Sarića i Hebibovića. Mislim da se Radovac nikad neće osloboditi tog pritiska i grča i da bi mu promjena sredine najviše odgovarala.

Što se Ihtijarevića tiče - njegova se kompetencija mora mjeriti i izlaznim rezultatom, tj. prodajama i posudbama igrača.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 23 nov 2016, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 nov 2016, 14:54

FrancescoTotti je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti :D
Ako je ovaj zadnji prijelazni rok samo njegovih ruku djelo (sto ne znam) onda i nije bas toliko nesposoban. Dovedena su dva igraca Slobode koje smo svi zeljeli, pun pogodak sa Crnkicem, Novakovic je dobar, jedini promasaj je Cetkovic po meni.
Ako ce ponovo odraditi ovakav prijelazni rok, sa odlascima radovca i rustemovica ja bi bio prezadovoljan
Dobar je Totti. Najvece pojacanje je da nam ode par igraca :rol: :rol: :bow: :bow:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 nov 2016, 14:54

Po meni najbitnije zadrzati glavne igrace a sto se tice pojacanja ja bi s dva bio zadovoljan al da bas budu pravi . recimo Ordagic,Velkoski,Kojasevic,Obradovic dvojicu kad bi doveli bilo bi extra .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 nov 2016, 15:07

Za klupe nebi nam bili viska ni "Klaudio" ni Kobiljar #samokazem
Totti me nasmija ali je i u pravu. Zao mi Saida jer sam bio protiv njegovog dolaska, maher jeste ali tijelo vise NE MOZE, a kosta nas solidno.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 nov 2016, 15:12

kengur je napisao/la:Za klupe nebi nam bili viska ni "Klaudio" ni Kobiljar #samokazem
Totti me nasmija ali je i u pravu. Zao mi Saida jer sam bio protiv njegovog dolaska, maher jeste ali tijelo vise NE MOZE, a kosta nas solidno.
:mrgreen: eto vidis, zaboravio sam i Saida u tim odlascima spomenut hehe

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 nov 2016, 15:14

Saide ostani.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 nov 2016, 15:16

franklampard8 je napisao/la:Saide ostani.
Ali primaj platu koja je jednaka tvojim igrama! :pray:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 23 nov 2016, 15:19

kengur je napisao/la:Za klupe nebi nam bili viska ni "Klaudio" ni Kobiljar #samokazem
klaudio je neozbiljan i unosio bi nemir u svlačionicu, a to nam ne treba. za kobiljara su zainteresovani sloboda i krupa.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2016, 15:27

Ne bi ja Kobiljara u ovom trenutku, ne treba traziti nekoga za klupu sada. Prelazni rok mora biti jak a to podrazumijeva 3-4 igraca i od toga da svi upadnu u prvu postavu, nikako drugacije. Ovo je naravno ako zelimo borbu za prvo mjesto jer cemo igrati utakmice sa najjacim u nasoj ligi u ligi 6 a i kasnimo u bodovima, nece tamo biti Olimpic, Celik..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2016, 15:29

Pukovnik je napisao/la:
klaudio je neozbiljan i unosio bi nemir u svlačionicu, a to nam ne treba. za kobiljara su zainteresovani sloboda i krupa.
Stani ba zar on nije onaj jadjo kojen su Puzi i Dzemo gurali cunjeve u pakas na treningu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 nov 2016, 15:31

Ahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahaha
1946

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 23 nov 2016, 15:33

Sabinho je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:
Stani ba zar on nije onaj jadjo kojen su Puzi i Dzemo gurali cunjeve u pakas na treningu?
vjerovatno s razlogom :mrgreen: pravio je probleme dok je bio na posudbi u travniku, kasnio na treninge, zabušavao itd
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 nov 2016, 15:36

Da li cemo za Bekicem plakati kao za Bilbijom? Todorom?
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 nov 2016, 15:39

ThrillerHz je napisao/la:Da li cemo za Bekicem plakati kao za Bilbijom? Todorom?
slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 nov 2016, 15:41

Lako je ponuditi platu malo teže je obezbijediti da ta plata bude redovna i u tom iznosu. Nek naši nude koliko misle i koliko mogu, nećemo nuditi 15 koje će nakon dvije loše partije biti 8 i završiti tužbom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2016, 15:44

FrancescoTotti je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Da li cemo za Bekicem plakati kao za Bilbijom? Todorom?
slika
:urnebes: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 nov 2016, 15:47

Hoce jedan istaknuti clan foruma :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 nov 2016, 15:47

jurisicduska je napisao/la:Lako je ponuditi platu malo teže je obezbijediti da ta plata bude redovna i u tom iznosu. Nek naši nude koliko misle i koliko mogu, nećemo nuditi 15 koje će nakon dvije loše partije biti 8 i završiti tužbom.
To je to! Cmeljkan ponudi dobru platu, a onda ko Jahica i Bekrica ih izyebu kad nece da prihvate smanjenje!
I za tim igracima se "plakalo" jer su dovedeni jos gori od njih. Ako opet odradimo kriminalan prelazni rok, plakat cemo za Amerom, ako dovedemo normalne igrace Amera se niko ni sjecati nece!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 nov 2016, 16:03

zagorski je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze. :lol: Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
Jasno je vec odavno da (na zalost) gurbeti imaju vise 'prostora' da mogu bolje uslove ponuditi igracu od nas. Mi bez obzira sto nemamo dugova i sto imamo gazdu milijardera i bolje sponzore,smo maksimalno limitirani kada su u pitanju izdatci za igracki kadar,a pogotovo zbog cinjenice da vec imamo nekoliko skupih igraca koji nikako ne doprinose nasoj igri (husejinovic,radovac...).

Samo zato sto neko ponudi vise od nas, ne znaci da tsj ima vise para i bolje uslove.

Mi imamo sasvim dovoljno, i uz ispravno ulaganje daleko mi mozemo dogurati...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, galia95, Hajdeee, Haksss, HordasFks i 65 gostiju.