FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovic je dobar igrac, prava zujalica na krilu. Neko je neki dan pisao o Ameru kako mu nedostaje samopouzdanja i kako previse gleda na reakciju publike, takvu boljku ima i Hebib, kao i nas tim u kompletu... Tu se meni posebno izdvaja ovaj Crnkic, lika bas nije briga ni za koga oko sebe

I vidi se da je siguran u sebe.
Mi tesko da mozemo sebe promjenit al igraci bi mogli pocet manje paznje obracat na reakcije istoka i sl. Taj pritisak sami sebi stvaraju.
U pravu si 1000%. To je svojstvo profesionalaca, potpuna fokusiranost na teren i igru. Nadam se da će ovi momci iz Akademije njega uzeti za model ponašanja. Naši igrači su previše opterećeni reakcijom publike pa ih pukne trema, ne znaju šta rade, pokušavaju biti atraktivni carinjenjem lopte i neodmjerenim šutevima na gol. Ako im iko to može izbiti iz glave to je Čala. Ali realno, teško da se mogu proći tih loših navika i osobina i odatle zebnja da će proljetni dio sezone obilježiti pad forme i loši rezultati. I ja strepim od toga.
Mislim da Duljević, Mihojević i Hodžić polagano slijede istu logiku. I Ahmetović je isti tip. Od igrača koji igraju u drugim klubovima takvi su Stevanović i Obradović. Na drugoj strani ose imaš Radovca, Amera Bekića, Sarića i Hebibovića. Mislim da se Radovac nikad neće osloboditi tog pritiska i grča i da bi mu promjena sredine najviše odgovarala.
Što se Ihtijarevića tiče - njegova se kompetencija
mora mjeriti i izlaznim rezultatom, tj. prodajama i posudbama igrača.