****.ba saznaje: Dejan Nikolić je iznosio informacije iz Kluba!?
Dejan Nikolić danas je napadnut pri izlasku sa stadiona Grbavica i ova informacija kao bomba je odjeknuka kod navijača Željezničara.
Kako nezvanično saznaje portal ****.ba, razlog zbog kojeg je Nikolić napadnut leži u činjenici da nije imao dobar odnos sa svim članovima Upravnog i Nadzornog odbora te je zbog toga iznosio informacije iz kluba.
Izvor blizak klubu potvrdio je ovo za naš portal, a kako će se odigrati dalje ova situacija ostaje da se vidi.
Večeras je na Grbavici najavljena i vanredna sjednica Kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve sto sam dosad napisao ispostavilo se tacnim, zanimljivo ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovo je ciganija sta se desava, napali ga jedan od vodja i dvojica "pomocnika"
Ista ona ekipa koja je upala na trening kada se Kostic napio ...

Ista ona ekipa koja je upala na trening kada se Kostic napio ...
1921'
Ne moj lagati ovde raju da je udaran ili ti ga pretucen.Hrasno1921 je napisao/la:Ovo je ciganija sta se desava, napali ga jedan od vodja i dvojica "pomocnika"![]()
Ista ona ekipa koja je upala na trening kada se Kostic napio ...![]()
A tim momcima sto vode tribinu pridji pa reci sto imas ako si mangup. Lako je ovde srati protiv bilo koga ako imas sta da kazes reci u lice.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Valjda ja bolje znam sta se desilo nego vas par pojedinaca sa lobotomija foruma? sve sto sam napisao danas ispostavilo se tacnim i ti meni kazes nemoj lagati? kako te nije stid? radije napisi nesvidja mi se sto pises, i usput ponekad ubaci koje slovo "j" ....1921fcz je napisao/la:Ne moj lagati ovde raju da je udaran ili ti ga pretucen.Hrasno1921 je napisao/la:Ovo je ciganija sta se desava, napali ga jedan od vodja i dvojica "pomocnika"![]()
A tim momcima sto vode tribinu pridji pa reci sto imas ako si mangup. Lako je ovde srati protiv bilo koga ako imas sta da kazes reci u lice.
Sam Vedran Vukotic je u dvije sms poruke obavjestio dvojicu clanova uo-a da je dejo fizicki napadnut, dalje nemam sta da ti objasnjavam, suti i cekaj zvanicnu
1921'
Niko nije za batina. To je krkanluk i tako se ne rijesavaju stvari. Dejo jeste nogometna neznalica koja se ufurala da nesto zna, ali napasti nekog pogotovo ako je napad u bilo kojoj vezi sa Zeljom je sramotan cin. On je na zalost dio naseg Zelje i ovo je napad na Zelju.
Fino nazoves MUP KS i oni ti sve fino kazu. Ako si novinar odgovorit ce ti na upit. Niti je Dejo prijavio policiji nesto niti je policija zvana da dodje na mjesto dogadjaja. A ti i dalje ovde lazi ljude kako je Dejo dobio batine.Hrasno1921 je napisao/la:Valjda ja bolje znam sta se desilo nego vas par pojedinaca sa lobotomija foruma? sve sto sam napisao danas ispostavilo se tacnim i ti meni kazes nemoj lagati? kako te nije stid? radije napisi nesvidja mi se sto pises, i usput ponekad ubaci koje slovo "j" ....1921fcz je napisao/la:Ne moj lagati ovde raju da je udaran ili ti ga pretucen.Hrasno1921 je napisao/la:Ovo je ciganija sta se desava, napali ga jedan od vodja i dvojica "pomocnika"![]()
Sam Vedran Vukotic je u dvije sms poruke obavjestio dvojicu clanova uo-a da je dejo fizicki napadnut, dalje nemam sta da ti objasnjavam, suti i cekaj zvanicnu
Ja ti sve objasnio a ti iznio mahalsku vijest hahahaha. Dobar ti zadatk bio samo pao u vodu
- Hrasno1921
- Kontakt:
Saberi se momcino ... saberi
- klix.baincident je prijavljen policiji, a Nikolić će dati izjavu povodom ovog događaja
1921'
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ovo su sve napadi na Klub,i unošenje nemira pred bitne utakmice !
Puna podrška Upravi !!!
Puna podrška Upravi !!!
Radnička klasa !
- MocMahale444
.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja ti opet govorim nemoj lagati raju da je dobio batine i da to nije prijavljeno da je napadnut fizicki kako si ti rekao i da su ga trojica udarala. Izgleda da imas problem sa citanjem sta se pise. Ali ti nije prvi put da to radis ili bas imas problem u glaviHrasno1921 je napisao/la:Saberi se momcino ... saberi
- klix.baincident je prijavljen policiji, a Nikolić će dati izjavu povodom ovog događaja
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jeste shega u pm. desilo se sto se desilo, svi znamo sta se desilo, cijeli grad, svi navijaci, ljudi u klubu a vi ko budale trajla be trajla jedno te isto da se nista nije desilo, isto skupina sektasa koji slijepo vjeruju, cekajte da se odrzi sjednica, da se klub oglasi i naravno zvanicnu pratite
MUP potvrdio da se desio napad, prenijeli svi mediji a vi i dalje da se nista nije desilo, ocito da nesto nije uredu, samo pogledati koji se nikovi javljaju, ali sad ce acika domestosom procistiti ...
MUP potvrdio da se desio napad, prenijeli svi mediji a vi i dalje da se nista nije desilo, ocito da nesto nije uredu, samo pogledati koji se nikovi javljaju, ali sad ce acika domestosom procistiti ...
1921'
Član Upravnog odbora FK Željezničar Dejan Nikolić danas je verbalno napadnut u blizini Stadiona Grbavica.
Na Grbavici verbalno napadnut Dejan Nikolić, sazvana vanredna sjednica UO FK Željezničar
Dejan Nikolić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Informacija o incidentu ispred Željinog stadiona za Klix.ba je potvrđena u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo. Nikolić je verbalno napadnut, ali fizičkog kontakta nije bilo.
Kako saznajemo, Nikolića je verbalno napao i prijetio jedan od navijača Željezničara.
Incident je prijavljen policiji, a Nikolić će dati izjavu povodom ovog događaja. On je između ostalog zadužen za transfere u klubu.
Sazvana je i vanredna sjednica UO FK Željezničar, koja je u toku.
Na Grbavici verbalno napadnut Dejan Nikolić, sazvana vanredna sjednica UO FK Željezničar
Dejan Nikolić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Informacija o incidentu ispred Željinog stadiona za Klix.ba je potvrđena u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo. Nikolić je verbalno napadnut, ali fizičkog kontakta nije bilo.
Kako saznajemo, Nikolića je verbalno napao i prijetio jedan od navijača Željezničara.
Incident je prijavljen policiji, a Nikolić će dati izjavu povodom ovog događaja. On je između ostalog zadužen za transfere u klubu.
Sazvana je i vanredna sjednica UO FK Željezničar, koja je u toku.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nije verbalno vec fizicki po stoti put ... sami sebe lazete 
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne valja ovo pet para. Situacija u i oko kluba je crna, nije ni siva. Malo malo pa neki skandal, afera. Ko god nosi u srcu Zelju tuzan je zbog svih desavanja. Moramo svi zajedno doprinijeti da se situacija relaksira. Ugled kluba se srozava iz dana u dan. Zadnia tri dana Jahic pa nase debilno saopstenje, onda mailovi iz kluba pusteni iz nekog razloga i na kraju napad na clana UO. Tuzno braco tuzno.
Nek ti bolje znas i od policije i od Nikolica. Stvarno trebas biti paglu i vjerovati vise tebi koji si igrac gudala i ostale svite koja se okupila oko plavog zamka. Prica o udaranju Nikolica ti ne prolazi a ti ko sivonja pokusavas da je proguras
- Hrasno1921
- Kontakt:
djedovic01 je napisao/la:Lazes pickice mala samo da se zna provaljen si jadu.Hrasno1921 je napisao/la:Nije verbalno vec fizicki po stoti put ... sami sebe lazete
https://www.youtube.com/watch?v=Lb5aA-Zp2iE
Huligani, kriminalci, ubice, dileri jos prijetite preko foruma? znas li da se za te prijetnje moze odgovarati? ip. adresa i hop cup krivicna prijava, pa ti mamu i babu opalim po dzepu? mozda bi trebao, sta kazes?
Bijete ljude, clanove uo-a od vas se sve moze ocekivati ...
1921'
-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem!
Prevrće mi se želudac dok čitam njihovu korespondenciju (Jahić - Nikolić)!
Prevrće mi se želudac dok čitam njihovu korespondenciju (Jahić - Nikolić)!
- MocMahale444
.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
nisam u toku nikako za ovaj burni dan, ali za ovo sve
MUP kaze verbalni napad
sd hrasno kaze fizicki
znaci mup laze

MUP kaze verbalni napad
sd hrasno kaze fizicki
znaci mup laze
Ovo je napad na Želju. Opozicija na čelu sa dekanima, žujovcima, koldžovcima i inim strvinarima je shvatila, da im je ovo zadnja šansa. Oni dobro znaju da će ga početkom gradnje istočne tribine popušiti na Skupštini. Daje se zadnji atom snage da se posljednje dvije utakmice u ovom dijelu sezone "zeznu", kako bi imali bilo kakav argument, protiv ljudi koji su pokušavali i pokušavaju staviti sve u zakonske okvire. Gredić, nažalost, nije izdržao pritisak, ali se nadam da je ova Uprava jača i da će nastaviti sa daljnjim radom.
Rok za izdavanje Građevinske Dozvole ie 1 - 30 dana. I taj rok se primakao. Desetak dana do 4.12.2016.
Rok za izdavanje Građevinske Dozvole ie 1 - 30 dana. I taj rok se primakao. Desetak dana do 4.12.2016.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anpa, bvsic, Mamba21, Nuuq, PointBlank i 33 gosta.