NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Svaštara
Deron je jedan egoista koji je bukvalno rasturio UTA i zbog kojeg je Sloan otisao u prijevremenu penziju...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. Koliko god dobar igrač bio u Utah, na kraju je unazadio franšizu nekoliko godina.NEZALAGANJE je napisao/la:Deron je jedan egoista koji je bukvalno rasturio UTA i zbog kojeg je Sloan otisao u prijevremenu penziju...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Svaštara
dozive orgazam kad vide javala a jbt frajer ce u historiju uci kao jedan od najsmotanijih igraca ikad
od prosle sedmice ako nije bilo javaaal
Sent from my iPhone using Tapatalk
od prosle sedmice ako nije bilo javaaal
Kawhi Leonard ili Jimmy Butler ? Jimmy od pocetka sezone ima definitivno bolje brojke i to kao nositelj realno losije ekipe.
jimmy trnokop all the way
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Znam da ovo radiš samo da isprovociraš neku glupu raspravu (trol ostaje trol), tako da ti neću odgovarati na ovo pitanje, ali me zanima da li ti ista logika vrijedi i u poređenju Russella sa Stephom i Paulom? Hardena sa Durantom i LeBronom?Epidaurus je napisao/la:Kawhi Leonard ili Jimmy Butler ? Jimmy od pocetka sezone ima definitivno bolje brojke i to kao nositelj realno losije ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
1. tema je svastaraKawhi je napisao/la:Znam da ovo radiš samo da isprovociraš neku glupu raspravu (trol ostaje trol), tako da ti neću odgovarati na ovo pitanje, ali me zanima da li ti ista logika vrijedi i u poređenju Russella sa Stephom i Paulom? Hardena sa Durantom i LeBronom?Epidaurus je napisao/la:Kawhi Leonard ili Jimmy Butler ? Jimmy od pocetka sezone ima definitivno bolje brojke i to kao nositelj realno losije ekipe.
2. pitanje je postavljeno sasvim korektno i normalno
3. ako ti mislis da je rasprava glupa niko ziv te ne tjera da repliciras il bilo sta
4. Harden i Russell i jesu tu negdje po kvalitetu sa Stephom i KDem (ova druga dvojica su meni licno bolji al nije neuporedivo) i to sto su dokazaniji kao prve opcije svojih ekipa ih stavlja iznad. Bar meni.
Hvala lijepo.
Dobio sam odgovor koji sam tražio. Hvala lijepo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' Russell Westbrook ili D'angelo Russell? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kawhi>Jimmy
WB>Curry
hehe
WB>Curry
hehe
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Svakako ne vidim poentu diskusije s covjekom kojem su Green i Kyrie top 10 igrac lige. Jos pride Paul i Davis nisu.
Objaviću na snapchatu koji je.Monolog je napisao/la:Je l' Russell Westbrook ili D'angelo Russell?
Kako je nestao Kendall Marshall 
Ove sezone se kvalitet na Istoku povećao i smanjena je razlika u odnosu na zapad.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Kawhi Leonard ili Jimmy Butler ? Jimmy od pocetka sezone ima definitivno bolje brojke i to kao nositelj realno losije ekipe.
Bas me zanima kako bi izgledalo da njih dvojica igraju u istom timu. Mislim da bi to bilo fanstatično.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
no smile team bi to bio
auuuu dobro si... ja zaboravio da je taj covjek i postojao... kakav je samo pregled igre imaoNeutral je napisao/la:Kako je nestao Kendall Marshall
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
jimmy > kawhi ove sezone isto kao sto je wb>steph (kd ga gusi)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.