Odmah u startu da upozorim da rasprava ne ode u krivom pravcuRz88 je napisao/la:A sto ti se ne svidja bas je cudo, e jbg ti najvjerovatnije ne volis ljilane, mozda ti se zbog toga ne svidja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Odmah u startu da upozorim da rasprava ne ode u krivom pravcuRz88 je napisao/la:A sto ti se ne svidja bas je cudo, e jbg ti najvjerovatnije ne volis ljilane, mozda ti se zbog toga ne svidja.
KenoRob je napisao/la:najljepsi grb danasnjice po meni imaju kosarkasi bostona-celtics....ono treba razumjeti..i dugo se u njega zadubiti...praznik za oci......kenanov stari
heheheh sto li fiorentina zato sto je s vama NEKAD igrala hehheeRz88 je napisao/la:celik, fiorentina i u kosarci new orleans hornetsi., zna se razlog pogledasjte dres u hornetsa na ledjima.
nisi nista pogrijesio nego samo da ja ne trazim isti grb,i meni je ovaj najboljiMirza_Hordas je napisao/la:željoman: zašto si me citirao, ne kontam, jesam nešto pogriješio????
Ako ima slika slika na netu,kopiraš link,ubaciš ovamo i klikneš na opciju Img.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Kako stavljate te slike
Odličanedin.sabanovic je napisao/la:svaka cast fenomenalnoGoRaN je napisao/la:Pa zar se ne vidi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.