Svaki dan u sedmici su drugi live eventi, mislim da su utorkom ovi award eventi. Teški setovi strašno, samo sam Kawhia uspio složiti za 3 mjeseca.Sarmelino je napisao/la: Kako se dobijaju ovi dole awards kod Currya, ja za vrijeme igranja nista ne pokupio
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Re: $: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Evo objasnili su ovi drugi. Ali za igrace uglavnom idi na aukcije tu mozes kupiti koga zelis. Ovako na one pakete ako si baksuz ko ja najbolji sto sam dobio je Love.Otelo je napisao/la:Jest.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vidim, jesi li igrao fifu? Isti fazon,malo teze.Donnie Darko je napisao/la:Svaki dan u sedmici su drugi live eventi, mislim da su utorkom ovi award eventi. Teški setovi strašno, samo sam Kawhia uspio složiti za 3 mjeseca.Sarmelino je napisao/la: Kako se dobijaju ovi dole awards kod Currya, ja za vrijeme igranja nista ne pokupio
Meni fali na mobitelu, normalan nba sa pravim sastavima, da mi je nekada pravu sezonu odigrati ili gm biti..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesam, igrao pola sata i izbrisao. Jako loše urađeno.Sarmelino je napisao/la:Vidim, jesi li igrao fifu? Isti fazon,malo teze.Donnie Darko je napisao/la:Svaki dan u sedmici su drugi live eventi, mislim da su utorkom ovi award eventi. Teški setovi strašno, samo sam Kawhia uspio složiti za 3 mjeseca.Sarmelino je napisao/la: Kako se dobijaju ovi dole awards kod Currya, ja za vrijeme igranja nista ne pokupio
Meni fali na mobitelu, normalan nba sa pravim sastavima, da mi je nekada pravu sezonu odigrati ili gm biti..
Fali svima jbg, nek naprave igru sa nba live mobile gameplayom, samo da sa pravim ekipama igraš.
To bi odlicno bilo.
Cudi me da 2k nije kreno u mobile gaming vode, mada vjerujem da bi oni naplacivali masu para za sve.
Cudi me da 2k nije kreno u mobile gaming vode, mada vjerujem da bi oni naplacivali masu para za sve.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Imal kakav popust za GTA V za crni petak ovo na steam-u mi je preskupo ....kontam ako bi vec keš dao to bi bio gta v ili bf1 (al oba preskupa u lepu materinu)
Arsenal All The Way !
Ovdje će ti GTA V biti snižen 51% a Fifa 33%Barcod je napisao/la:Imal kakav popust za GTA V za crni petak ovo na steam-u mi je preskupo ....kontam ako bi vec keš dao to bi bio gta v ili bf1 (al oba preskupa u lepu materinu)
https://www.kinguin.net/gamesgiving-day ... givingsale
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hvala bruda ev baš gledamanell je napisao/la:Ovdje će ti GTA V biti snižen 51% a Fifa 33%Barcod je napisao/la:Imal kakav popust za GTA V za crni petak ovo na steam-u mi je preskupo ....kontam ako bi vec keš dao to bi bio gta v ili bf1 (al oba preskupa u lepu materinu)
Arsenal All The Way !
prati ovdjeBarcod je napisao/la:Hvala bruda ev baš gledamanell je napisao/la:Ovdje će ti GTA V biti snižen 51% a Fifa 33%Barcod je napisao/la:Imal kakav popust za GTA V za crni petak ovo na steam-u mi je preskupo ....kontam ako bi vec keš dao to bi bio gta v ili bf1 (al oba preskupa u lepu materinu)
http://www.allkeyshop.com/blog/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Upravo su počela sniženja na steamu i traju sve do 29 novembra.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Imam 17 centi na steamu 
Ima li negdje kod nas kupiti steam kartu? Ono 10, 20 i 50 eura. U Njemačkoj ima toga i na benzinskoj.
Ima li negdje kod nas kupiti steam kartu? Ono 10, 20 i 50 eura. U Njemačkoj ima toga i na benzinskoj.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U sarajevu u bbi centru, dole ima target shop i tu se moze kupitNeutral je napisao/la:Imam 17 centi na steamu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako sam ja "ohladio" u vezi steama, imam jedno 50 igrica i nista ne igram nit mi se igra,totalno zaboravio za njega.Koliko para potrosenih sad dzaba skuplja prasinu..
Ja imam klasike koje sam volio dok sam dosta mlađi bio.
Recimo Heroes 3 HD je neviđeno smeće jer nema mapa za oba nastavka Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade and Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death
Ako su već napravili HD verziju, mogli su jednostavno staviti Heroes 3 Complete, ali ne, treba raju kao mene opustišiti za 20 eura radi smeća od mapa.
Recimo Heroes 3 HD je neviđeno smeće jer nema mapa za oba nastavka Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade and Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death
Ako su već napravili HD verziju, mogli su jednostavno staviti Heroes 3 Complete, ali ne, treba raju kao mene opustišiti za 20 eura radi smeća od mapa.
U mene cisti basic shit. Cs kolekcija, gmod,l4d oba,just cause 2, payday i ta sranja.Kad bi imo kome prodat barem al ne zanima to toliko vise ljude kao prije 2-3 godine..Neutral je napisao/la:Ja imam klasike koje sam volio dok sam dosta mlađi bio.
Vise me privlaci sad console gaming

Strateške igre su moj porok
Ja imam samo EU IV nju sam najvise i igrao,mozda opet pocnem,nema nista bolje nego uzet Bosnu i patit seNeutral je napisao/la:
Strateške igre su moj porok