FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ŽELJO JER SI NAJBOLJI, NAJLJEPŠI I NAJJAČI,
I KOL'KO GOD DA TE MRZE SVI, VJEČNO UZ TEBE SU MANIJACI
I KOL'KO GOD DA TE MRZE SVI, VJEČNO UZ TEBE SU MANIJACI
Lijepo je biti Manijak!!!
Hoce li biti korteo
Ko da se preko noći ulazi u grupnu fazu, samo što neki sigurno to ne mogu da skontaju. Previše igraju PES-a 
ne mogu da vjerujem da zbog jedne lose odigrane utakmice se dize tolika hampa... pa gdje ste bili proslih 6 god kad su nas je mlatio ko je stogao... jbt na gostovanju u ilijasu nisu znali igrati ali se sve to popravilo HVALA BOGU... pa jos sad i za ulaznice kakite, kome je zao nek ne ide i nemora... Hvala Bogu bice nas i ima nas koji ne zalimo, bili smo tu kad je najgore i ovaj jedan poraz ti nemoze pokvariti... pa i da se sutra isto ponovi LIBO ME CKURA... 15 ostalih klibova su nam gledali u ledja (i opet ce kako stvari stoje)i to je vise nego dovoljno!!! POZZ SVIMA PLAVOG SRCA
U srijedu, 21.07.2010., u 20:15h, na Hadisonu voljeni klub igra revans utakmicu protiv Hapoela. Okupljanje Manijaka je zakazano za 17:30h ispred stadiona Grbavica i svi su pozvani da dodju, te da u korteu svi zajedno krenemo prema Hadisonu gdje cemo podrzati naseg Zelju kao nikad do sada! Pokazimo kako se voli klub, po ko zna koji put.
Nemojte se ložiti na mišljenja pojedinaca.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
zlaja-73TM87 je napisao/la:Poštovani prijatelji Manijaci!
Kod Nas(navijača Želje) je največi problem,taj što kada Želji ide,kao što Nam je išlo u prvenstvu,onda su SVI Bogovi(igrači,Osim,stručni štab itd.).Međutim,čim Nam se desi kiks,kakav se desio u Izraelu,odmah nevalja ovaj,nevalja onaj i sl.!KAKVI su to navijači,da im je Željo sve i da ga vole do groba,sve dok pobjeđuje,a ako se desi poraz od FAKAT boljeg kluba,kao što je Hapoel,odmah ono standardno od kvazi navijača,"ja neču na tekmu,nisu zaslužili,puno je 10km" itd.Znate li vi isti navijači,da je Hapoel 10 puta skuplji od Želje,da su prošle godine pobjeđivali i MNOGO jače klubove od sebe,te se strpite i vidjetćete dokle će dogurati ovog puta(garant grupna faza EL,ako ne i LP)!Na kraju,nemojte više komentarisati gluposti!AKO VOLITE ŽELJU,VOLITE GA DO KRAJA,a ne samo kad mu ide i kad možete zezati komšije.Upravo zato se oni Nama sada smiju i zezaju nas.U pravu su neki kad kažu da su Nam pojedini navijači "zalutali",jer "ZA ŽELJU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI"!Nemojte Nas više brukati,da Nam se drugi smiju!
POZDRAV najiskrenijim i najvjernijim ljubiteljima ŽELJEZNIČARA!
Svaka cast zlaja na ovom postu pravi i iskreni navijac Zelje ,a ne ova balavurdija sto pljuju po Zelji izgube od duplo boljeg kluba i onda svi nesto seru pa nemoze osim za pola god napraviti real od Zelje sabura malo braco stvara se jadan novi jaki evropski zeljo zato svi iskreni navijaci zelje svi na kosevo da podrzimo nama voljeni klub jer za zelju se ne navija zeljo se voli
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Idemo jašta nego idemo. Pa nismo mi zbog rezultata počeli navijati za Želju. Da je bilo po tome ovaj klub bi se davno ugasio. Ko ganja rezultate eno Barse, režimskog Reala, Zvezde, Dinama i ostalih žvaka za papke. Ovdje se radi o drugim stvarima, a prije svega evo haman 9 banki odanosti i ljubavi kroz generacije. Nije Željo furka već ili si razumio ili nisi. Ako nisi evo raznoraznih klubova u okruženju pa opleti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Diskutabilno pitanjenikad_izvini je napisao/la:PS Jel pare idu Žuji ili Želji ?
čamac je napisao/la:Idemo jašta nego idemo. Pa nismo mi zbog rezultata počeli navijati za Želju. Da je bilo po tome ovaj klub bi se davno ugasio. Ko ganja rezultate eno Barse, režimskog Reala, Zvezde, Dinama i ostalih žvaka za papke. Ovdje se radi o drugim stvarima, a prije svega evo haman 9 banki odanosti i ljubavi kroz generacije. Nije Željo furka već ili si razumio ili nisi. Ako nisi evo raznoraznih klubova u okruženju pa opleti.
Inteligentno prijatelju.
Sto se tice utakmice, iskreno se nadam da ce zeljo zapeti, te da ce kao i u utakmici koju svi porede sa ovom, onu sa Levskim, zeljo odigrati isto, samo one zicere od tada sada pretvoriti u golove. Sjecam se bahe, cini mi se da je on tada komentarisao, kada nekad oko 60. minute rece, otprilike: Zeljo je po prilikama trebao da vodi 3 - 4 : 0.... Mi smo jako bitan faktor, iskreno kada se uzme u obzir godisnji odmori i rezultat iz prve utakmice, prezadovoljan bih bio sa 10 K.
Ovo u novinama sto pise trening Hapoela je veceras a Zeljo ce odrzat svoj malo prije. Zna li ko u koliko sati i jel na Kosevu da dodjem. A valjda ce se sutra dobro navijat. Da jug gori i da se sve ori. Sigurno ce i njihovih doci pa bi volio da se ne cuju nikako od nas. Ne znam jesu li momci pripremili neku koreografiju za sutra al vidjet cu.
MOĆNO BRATEOmar500 je napisao/la:Ko da se preko noći ulazi u grupnu fazu, samo što neki sigurno to ne mogu da skontaju. Previše igraju PES-a
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE! 
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 20 jul 2010, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
1996
Valjda necu popit bananu ili mi nece biti obrisan post, ali bilo bi lijepo da svi koji se razumiju malo vise u rukomet a pogotovo u situaciju u RK Zeljo, da se malo aktivira na nasoj rukometnoj temi...ipak Zeljo nije samo fudbalski klub, on je puno vise od toga 
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
aktivirana je uprava po tom pitanju odavno, i do njega je hoce li kod nas ili kod "onog"...cassanova je napisao/la:Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja imam namjeru ici na utakmice kad pocne sezona pa cu nastojati malo pisati tamo.Seyo_TM je napisao/la:Valjda necu popit bananu ili mi nece biti obrisan post, ali bilo bi lijepo da svi koji se razumiju malo vise u rukomet a pogotovo u situaciju u RK Zeljo, da se malo aktivira na nasoj rukometnoj temi...ipak Zeljo nije samo fudbalski klub, on je puno vise od toga
Dzafic se dogovorio s pola lige
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stvarno bi bilo ne fer, ovako prema nama, koliko ga već ganjamo ....Seyo_TM je napisao/la:aktivirana je uprava po tom pitanju odavno, i do njega je hoce li kod nas ili kod "onog"...cassanova je napisao/la:Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE!
- Kontakt:
Ma hebat ga, ako hoce neka dodje ako nece neka ide u Celik. Nije vrijedan da bi ga moljakali ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Treba napraviti spisak svih onih koji sad kake zbog poraza u Tel Avivu, pa kad opet budemo prvaci i kad opet budu govorili drugačije (kako vjetar puše) treba ih poimenično prozvati i reći im da su PAPCI i Smradovi.
Željezničar za život cijeli.
Željezničar za život cijeli.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.