P.S. trener je kriv
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Fuj! Fuj! Fuj!
P.S. trener je kriv
P.S. trener je kriv
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kondogbia igrač utakmice, ovo je bila igra od 30 miliona. Nadam se da će ovako nastavit i u budućnosti (valjda ga Pioli za "nagradu" neće postavit na klupu kao što su dosadašnji treneri radili).
Pioli je to sve odlično taktički postavio, bili smo bolji ali jbg odbrana nam je hala i to je nešto što nijedan trener neće moći popraviti ove sezone. Miranda ispao kao najveći panj kod drugog gla ali vidim da se i za to krivi dežurni krivac Muriljo.
Uglavnom, borbenost i zalaganje je bilo na max nivou i prezadovoljan sam.
Pioli je to sve odlično taktički postavio, bili smo bolji ali jbg odbrana nam je hala i to je nešto što nijedan trener neće moći popraviti ove sezone. Miranda ispao kao najveći panj kod drugog gla ali vidim da se i za to krivi dežurni krivac Muriljo.
Uglavnom, borbenost i zalaganje je bilo na max nivou i prezadovoljan sam.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
vidim da su se pojedini i utopili na neki prosjek ... u vidu komentara ...

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pioli i Gabigol:

Najviše volim ovakve stvari kod trenera, samo tako nastavi Stefano

Najviše volim ovakve stvari kod trenera, samo tako nastavi Stefano

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
osjeti se ispod pazuhaBiscione je napisao/la:
Ništa pozitivno večeras po meni. Ništa novo nije bilo.
Milanu svaka čast. Imamo 12344x jaču ekipu po imenima al ljudi ginu za razliku od naših manekena. Mario nema konstantu i mnogo me nervira. Broz jedan od boljih. Icardi morao zabiti barem jedan. Murillo kloc. JJ je za njega beckenbauer.
P.S. trener ne valja...
Milanu svaka čast. Imamo 12344x jaču ekipu po imenima al ljudi ginu za razliku od naših manekena. Mario nema konstantu i mnogo me nervira. Broz jedan od boljih. Icardi morao zabiti barem jedan. Murillo kloc. JJ je za njega beckenbauer.
P.S. trener ne valja...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
jbt moracu ponovo pogledati utakmicu, vidim hvalite kondogbiu, a meni je lik bio ubjedljivo najgori igrac intera sinoc, ona njegova indolentnost kod vodeceg gola milana je razlog da se otjera iz kluba, onako igrat u derbiju moze samo jedan obicni placenik nikako interista
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ansaldi i Murillo ocajni, Santon i Medel moraju igrat ispred njih. Za ono trckaranje bi otjero Kondogbiu, nije to bilo samo kod gola vec jos par puta. Jednom sam primijetio kako se Pioli dere na njega da se otvori, pa krenu vecem trcat. Nevjerovatno lijen igrac.
U prvom poluvremenu smo morali dat bar jedan gol, Perisic je trebo zabit. Na kraju smo izvukli remi iako smo po meni trebali dobit utakmicu. Steta jer nam treba sto vise bodova, pogotov kad se pogleda kakve nas utakmice ocekuju u iducim kolima.
U prvom poluvremenu smo morali dat bar jedan gol, Perisic je trebo zabit. Na kraju smo izvukli remi iako smo po meni trebali dobit utakmicu. Steta jer nam treba sto vise bodova, pogotov kad se pogleda kakve nas utakmice ocekuju u iducim kolima.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Po meni je ovo bilo bolje nego zadnjih par utakmica. Bili smo okomiti i opasni cijelu utakmicu, i jos Banega nije igra a znamo kako smo bili bezopasni bez njega tih par utakmica. Nije bilo bezbroj onih ubacaja Candreve i Perisica. Djeluje kao da Pioli zna sta radi ali dobro tek je prva utakmica pa se necu zanosit.
U prijelaznom roku moramo uzet beka i skartat ovo sta nevalja. Mozda i nekog stopera posto Murillo stvarno izgleda izgubljeno.
U prijelaznom roku moramo uzet beka i skartat ovo sta nevalja. Mozda i nekog stopera posto Murillo stvarno izgleda izgubljeno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bekovi kriminalno loši i to je prvo što se mora dovesti u zimskom prelaznom roku.
Ostalo se i može istrpiti ali bekovi, užas.
Više je postalo smiješno kako se odbrana postavlja i kako primamo golove, iako je do izlaska Medela stajala poprilično sigurno ali isto tako ni Milan nije nešto napadao do tog momenta.
Perišić, ne znam šta se s njim dešava,postao je pravi prosjek, ni sjena od Ivana sa kraja prošle sezone i EURA .Često umjesto da pokuša opaliti loptu po golu on bespotrebno nabacuje u 16 m i tako unedogled.
Kondogbia, prekidao je dosta njihovih akcija ali isto tako ne vidim kreativnosti u njegovoj igri.Spašavaju ga one duge noge pa se dobro gradi ali ostalo mora bolje pogotovo prema naprijed.
Sve u svemu nije loše iako se ovo trebalo dobiti .
Ostalo se i može istrpiti ali bekovi, užas.
Više je postalo smiješno kako se odbrana postavlja i kako primamo golove, iako je do izlaska Medela stajala poprilično sigurno ali isto tako ni Milan nije nešto napadao do tog momenta.
Perišić, ne znam šta se s njim dešava,postao je pravi prosjek, ni sjena od Ivana sa kraja prošle sezone i EURA .Često umjesto da pokuša opaliti loptu po golu on bespotrebno nabacuje u 16 m i tako unedogled.
Kondogbia, prekidao je dosta njihovih akcija ali isto tako ne vidim kreativnosti u njegovoj igri.Spašavaju ga one duge noge pa se dobro gradi ali ostalo mora bolje pogotovo prema naprijed.
Sve u svemu nije loše iako se ovo trebalo dobiti .

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Zgazite zidove zgaziteeee ih FORZAAAA INTER!!!!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Od koga smo mi izgubili
ko da je trening utakmica
Soton gubi od Sparte, znaci sanse su nam kao teletu kod mesara
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Treba im jos uvaljati koji, za nadati se da englezi okrenu ako vec nije dogovoren x sto ce najprije i biti
Joj mirande hehehehe
Da sam trener ,odmah bi ga mjenjo!Elki je napisao/la:Joj mirande hehehehe
Murillo je presmijesan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.