FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek uzmu Metalce i imat ce finu posjetu protiv Radnika.
I ne znam za vas ali braco ja sam toliko zagotivio Crnkica odnosom i ponasanjem prema klubu i navijacima ali prvenstveno zbog odnosa prema GRADU SARAJEVU. Znam da ovo nije najbolja ekipa koju smo imali ali po svemu su velika klapa momaka i veliko je prijateljstvo medju njima.
Dakle 2 ili 3 kapitalca dovesti i 2 ili 3 na posudbe i to je to. Po meni.
I ne znam za vas ali braco ja sam toliko zagotivio Crnkica odnosom i ponasanjem prema klubu i navijacima ali prvenstveno zbog odnosa prema GRADU SARAJEVU. Znam da ovo nije najbolja ekipa koju smo imali ali po svemu su velika klapa momaka i veliko je prijateljstvo medju njima.
Dakle 2 ili 3 kapitalca dovesti i 2 ili 3 na posudbe i to je to. Po meni.
Football is a game about feelings and intelligence!
Najavljemi su skauti iz Njemačke, još jedan razlog više da u jednoj lijepoj utakmici uzmemo 3 bodapasica je napisao/la:Samo da je ove Metalce uzeti, valjda se malo vise raje vrati protiv Radnika pa da koliko toliko optimisticno ispratimo ovu polusezonu (Hurta sve ti .....).
Jeli petaka ulaz na Piroti? Da jedno gostovanje odradimo fino
. Meni najdraze gostovanje.
0:3 Crnkic, Dulja 2x

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste brate.Amca007 je napisao/la:Jeli petaka ulaz na Piroti? Da jedno gostovanje odradimo fino. Meni najdraze gostovanje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zato što je to faktički domaća utakmica za nas; ćevapi, teren, čaršija - nigdje kao u Vezirskom gradu Travniku!pitic je napisao/la:Iz Sarajeva su najavili dolazak do 500 najvjernijih navijača, a s obzirom na interes sportske javnosti očekuje se rekordna posjeta na Piroti kada su u pitanju „domaći“ mečevi Metalleghe BSI.
Ovaj susret je interesantan i brojnim sportskim radnicima, a svoj dolazak su najavili i skauti Fortune iz Dizeldorfa. Meč Metalleghe BSI – Sarajevo NS BiH je okvalifikovao visokorizičnim, a sudiće ga šest sudija na čelu sa Antoni Bandićem iz Gruda.
Invazija Hordi pa su ga zbog toga i ovako okvalifikovali.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Obradovic, Ordagicc, PiricFrancescoTotti je napisao/la:Koje igrace prizeljkujete na zimu?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
E kad se sjetim price o Misimovicu i visokim ambicijama..a sad kad je amidza vise biznismen nego sportski fanatik i zavrnuo pipu niko ni ne spominje da je Salihovic slobodan. Nego Duljevic, jel ugovor produzen ili ne? Nadam se ad ce Janjos skontati da nam fali par igraca, u najmanju ruku bar po jedan vezni i napadac obavezno.
Bilo je to dobro vrijeme,budzak je napisao/la:E kad se sjetim price o Misimovicu i visokim ambicijama..a sad kad je amidza vise biznismen nego sportski fanatik i zavrnuo pipu niko ni ne spominje da je Salihovic slobodan. Nego Duljevic, jel ugovor produzen ili ne? Nadam se ad ce Janjos skontati da nam fali par igraca, u najmanju ruku bar po jedan vezni i napadac obavezno.
Sve na kredit, sve za raju jarane,
U bus naspi čorbe,
Pa u Tursku na pripreme.
Bilo je to dobro vrijeme,
Te dovedi jednog, te otjeraj drugog
U kući puno smijeha,
U bašči prijatelji 46.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Virio sam jedno veceDenchiNL je napisao/la:Bilo je to dobro vrijeme,budzak je napisao/la:E kad se sjetim price o Misimovicu i visokim ambicijama..a sad kad je amidza vise biznismen nego sportski fanatik i zavrnuo pipu niko ni ne spominje da je Salihovic slobodan. Nego Duljevic, jel ugovor produzen ili ne? Nadam se ad ce Janjos skontati da nam fali par igraca, u najmanju ruku bar po jedan vezni i napadac obavezno.
Sve na kredit, sve za raju jarane,
U bus naspi čorbe,
Pa u Tursku na pripreme.
Bilo je to dobro vrijeme,
Te dovedi jednog, te otjeraj drugog
U kući puno smijeha,
U bašči prijatelji 46.
![]()
![]()
![]()
iz basce cuo glasove
Dino, Kusta, Kanta
nesto tiho govore
onda pruzise si ruke
na Ibraka se ne moze
onda popise po jednu i razgulise...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sine prije nego udjes u raspravu barem malo materiju nauci,a posto nisi i posto svaku tekmu si najvatreniji na forumu dok ti tim igra na Kosevu ja cu ti objasniti. Samsonenko je nesto drugo od Tana zena mu je mislim iz Mkd,voli sport i ulaze i zivi tamo. Prvo je poceo sa RK Vardar gdje je napravio odlicne rezultate i onda kupuje FK Vardar za 1euro,i pocinje da ulaze,i takav Vardar je imao nikakve dugove i ima zemljiste i ostale stvari na svoje ime,dok kod nas je c9vjek kupio bukvalno par miliona duga u ti to poredis? Da si biznismen ti bi uzeo nesto a prije toga moras vratiti par mil duga plus nista ne dobijes ni metar kvadratni il nekog ko ima sve svoje sa duplo manje duga il skoro nikakvog duga? Ti uspjesnog biznismena nazivas prevarantom? Koji je razlog tome? Taj sto nije ublehama dao da ga gule do gole koze? Mi smo vise sa Tanom napravili u eveopi nego ovaj sa Vardarom znaci odma ti sve pada u voduEvander je napisao/la:Jedini koji zive u zabludi su oni koji razmisljao kao ti i koji ne vide dalje od nosa.zagor1987 je napisao/la:Ovdje neki zive u zabludama,jesu ovi iz uprave svojim potezima i amaterizmom usporili neke stvari al pricat ove nebuloze ato Evander prica su smjesne. Prvo kupio nas je Tan tj kupio je maglu i par miliona duga i to neko pljuje? Za 100 godina nas niko nebi kupio,a htjeli mi to il ne nas klub za razliku od ostalih ima sad neki temelj i funkcionise normalno. Prije su igraci odlazili kad su htjeli,plakali da nemaju sta da jedu itd a da retultati moraju biti suplo bolji moraju
Hoces da kazes da je klub prije Tana bio magla? Tako nazivas FK Sarajevo?
FK Sarajevo nije Tan i nije magla. Odnosno nije bio Tan, danas jeste jer je to njegova privatna prcija sa kojoj moze raditi sta zeli i koja mu nije na listi 100 prioriteta u zivotu. Niti drugi klubovi u ligi koji se nisu prodali nisu magla. Evo egzistiraju i u najmanju ruku su ravnopravni sa nama u svakom pogledu.
Jedan bjelosvijetski prevarant sigurno nikad ne bi maglu kupio.
Je li Vardar bio magla? Uporedi njihovog gazdu i naseg. Uporedi njihov intres za klubove koje su kupili.
Ja se ne zadovoljavam tim sto se nismo ugasili zahvaljujuci Tanu. I bez njega se ne bi ugasili. Nista losiji ne bi bili nego smo danas.
Kljucno pitanje, jesmo li mi ikakav napredak napravili prodajom kluba ili se klub tek onako prodao da bi se prezivjelo?
Ajde pisi dalje kad se vec glupiras. Par miliona duga ne spominjes,ne spominjes da su igraci bukvalno molili za 100km da iim daju poslije play ofa sa Kijevom,gdje nestadose pare odma poslije te godine i evrope? Ne spomnjes da je klub bukvalno bio na ponoru i pred bankrotom i do kada mislis da bi funkcionisao da ovi nisi dosli? Ja sam godinama ceko titulu tacno je osvojili su je nakon 15 godina a ovi nakon par godina znaci,tacno je da imamo kamp bilo kakav a da su nas prije iz Vogosce tjerali jer nismo imali da platimo,tacno je da imamo tri odlicna terena a prije ni u dvorani nismo mogli trenirat. Znaci ofiras se samo jer lupas samo bez cinjenica,uostalom ja svom klubu zelim sve najbolje,i pratim ga cijeli svoj zivot i za mene ovo jesu sigurno pomaci kakvi smo prije bili naravno sa mnogim nedostatcima,uostalom ti si klasicni bosnjo koji ce sve popljuvat. Daboga ti Baljak i cijela ta garnitura vodila tv9j klub kad ga napravis a moj nela vodi varalica Tan,znamo mi koji smo bili tad na sjeveru sta je i ko je Baljak i te tadasnje gnjideEvander je napisao/la:Osvajali kupove i ranije.
Osvajali i titulu za vrijeme hebenog Baljka.
Play off igrali i ranije za vrijeme Hebenog Baljka.
Imali ugovor na Nike-om za vrijeme hebenog Baljka i to puno bolji ugovor, pravi ugovor, ne kupljene dresove. Sa Deltom bio potpisan.
Kao Dinamo necemo biti za 100 godina, ali je porazavajuce da budemo kao Krupa.
Ona ekipa iz 2012/13 bi nasamarala ovu ekipu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ocekujem bugare nekeFrancescoTotti je napisao/la:Koje igrace prizeljkujete na zimu?

neke totalne anonimuse, koji će iznenaditi i ne biti totalni odron kao što smo navikli......ali ništa dramatičnoFrancescoTotti je napisao/la:Koje igrace prizeljkujete na zimu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevu u nedjelju velika podrška navijača.
"Iz FK Sarajevo do sada je najavljeno oko 500 gostujućih navijača, koji će biti smješteni u ograđeni dio namijenjen za gostujuće navijače. Cijena
ulaznice je 5 KM, a nadamo se da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi", kazali su iz NK Metalleghe za SportSport.ba. S obzirom da Sarajevo u ovom dijelu naše zemlje ima veliki broj svojih fanova, ne sumnjamo da će taj brojka biti mnogo veća, te da će bordo boja dominirati u nedjelju na Piroti. Ovaj susret počinje u 13 sati.
"Iz FK Sarajevo do sada je najavljeno oko 500 gostujućih navijača, koji će biti smješteni u ograđeni dio namijenjen za gostujuće navijače. Cijena
ulaznice je 5 KM, a nadamo se da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi", kazali su iz NK Metalleghe za SportSport.ba. S obzirom da Sarajevo u ovom dijelu naše zemlje ima veliki broj svojih fanova, ne sumnjamo da će taj brojka biti mnogo veća, te da će bordo boja dominirati u nedjelju na Piroti. Ovaj susret počinje u 13 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svi svi svi!
Spavaš li mirno Zorica Brunclik.
Spavaš li mirno Zorica Brunclik.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Simba lagano pripremaj svoj blokić sa insajderskim. Ti ćeš biti zadužen za insajderske o prinovama izvan BiH. Majkla ćemo zadužiti za insajderske oko akademije, stručnog štaba, administracije i prinovama iz BiH. Rukvaš će biti zadužen za općenita dešavanja. Dok će duška biti zadužen da potvrdi vaše insajderske ili da ih etiketira kao lažne. Obožavatelja Denisa Kramara ćemo zadužiti da nam javlja ima li nekih njegovih poznanika, prijatelja i menadžera lopova da se vrte oko kluba.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.