Pa moram ga spominjati jer je unazadio karijeru, handrili su ga na sve nacine.JavierBosnia je napisao/la:Sto se uvijek vracas na taj City. City mu je dao dosta toga dobrog, al i loseg. Ali to je fudbal, kada bi birali savršeni put, onda to bi zivjeli u nekom zamisljenom univerzumu.rope11 je napisao/la:dzekica uskrsno u tridesetoj, meni on majke mi sad djeluje bolje nego onomad u wolfsburgu![]()
boze kud izabra siti, imao bi daleko bolju karijeru da nije pojeo go*no i poletio za parama, tek sad vidis kakva je to igracina i kakav je mogao biti da ga one 4 godine nisu unazadile.
ovi bi crkli da ga ne prime, al' dat ce babuka jos koji
On je i sa ovim napravio odličnu karijeru, koja još nije gotova, u 30oj godini igra kvalitetan, jako kvalitetan fudbal i u svijetu prvo reci Edin Dzeko, pa tek onda Bosna.. prije ce ljudi razumjeti, to dovoljno govori
Nesto je dobio igrajuci u Engleskoj, ali dosta i izgubio sa igrackog aspekta jer je tri sezone vecinski proveo na klupi i dobio titulu usranog super sub-a, a mogao je mnogo vise da je pametnije birao klub. Ovaj danasnji Dzeko pokazuje koliki potencijal ima i sta je mogao da je u svom prajmu redovno igrao i razvijao se, ko zna dokle bi dogurao danas.
Al' slozit cemo se oko toga da se nema potrebe vracati u proslost, bilo proslo...
ali mi je drago sto jedan nas igrac pruza ovakve partije u cetvrtoj deceniji zivota nakon sto je bio otpisan, nasim fudbalerima vecinom fudbal dosadi do tridesete, a kamo li da renesansu dozive.