EU IV je igra kod koje potrosis cijeli dan a da ne pogledas na satWes je napisao/la:Ja imam samo EU IV nju sam najvise i igrao,mozda opet pocnem,nema nista bolje nego uzet Bosnu i patit seNeutral je napisao/la:
Strateške igre su moj porok
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Po meni je nikad nece nadmasit,jos sa raznim modovima igrat dokle ti je volja.Medalju treba dat onim sto su extended timeline radilidelko je napisao/la:EU IV je igra kod koje potrosis cijeli dan a da ne pogledas na satWes je napisao/la:Ja imam samo EU IV nju sam najvise i igrao,mozda opet pocnem,nema nista bolje nego uzet Bosnu i patit seNeutral je napisao/la:
Strateške igre su moj porok
Kod EU IV jedino bezveze sto je vrijeme ograniceno na 1821. Da je namjesteno bar do 1900 bilo bi bolje. Onako taman kada napravis drzavu da od nikog ne zavisis, KRAJ!
Ali EU4 mnogo bolja i manje komlikovana od recimo CK2 i ako u CK2 muzika sabija...
Ali EU4 mnogo bolja i manje komlikovana od recimo CK2 i ako u CK2 muzika sabija...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa skini extended timeline mod, imas sve od 42 godine ja msm pa do 2017 i nadalje do 9999 i mozes birati razne godine za pocetak igre, sve historijski tacno logicno.Gunner4 je napisao/la:Kod EU IV jedino bezveze sto je vrijeme ograniceno na 1821. Da je namjesteno bar do 1900 bilo bi bolje. Onako taman kada napravis drzavu da od nikog ne zavisis, KRAJ!
Super. Morat cu skinuti cim mi Attila Total War dosadi.
da li je neko igrao NINJA GAIDEN, vrijedi li je probati, da li je samo za konzole ili ima i za PC ?
Jel pirat ili steam igra? Za pirate ne znam kako to bas ide..Gunner4 je napisao/la:Super. Morat cu skinuti cim mi Attila Total War dosadi.
EU4? Jeste pirat.
A ne znam onda, provjeri jel ima i za taj mod,posto je to na steamu relativno lagano skinut sa workshopa.
Da li je neko imao memory leak problem u GTA 5 i da li ga je riješio? Postaje iritantno 
zna li neko dali je moguce skinuti top spin 4 al za pc
nmg nigdje nac preko torenta imaju linkovi za ps al za pc nigdje
nmg nigdje nac preko torenta imaju linkovi za ps al za pc nigdje
Poklanjam key za Warhammer® 40,000: Dawn of War GOTY. Ako nekome treba. Mislim da mora raditi 
Eto tko pokupi neka samo napise jel sve u redu
Eto tko pokupi neka samo napise jel sve u redu
Uzo sam ja drug, radi , hvala punojopaa7 je napisao/la:Poklanjam key za Warhammer® 40,000: Dawn of War GOTY. Ako nekome treba. Mislim da mora raditi
Eto tko pokupi neka samo napise jel sve u redu![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Eto, drago mi je. Stoji vec duze od mjesec dana a meni nije potrebnoirfo je napisao/la:Uzo sam ja drug, radi , hvala punojopaa7 je napisao/la:Poklanjam key za Warhammer® 40,000: Dawn of War GOTY. Ako nekome treba. Mislim da mora raditi
Eto tko pokupi neka samo napise jel sve u redu![]()
, bas sam konto da kupim
Kako mi se zadnjih dana igra nesto oldschool,muka mi vise od 2k-a.Dajte kakav prijedlog,nije bitno jel fps ili sta drugo 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Skini emulator za PS1 i udri, ako hoćeš old skulWes je napisao/la:Kako mi se zadnjih dana igra nesto oldschool,muka mi vise od 2k-a.Dajte kakav prijedlog,nije bitno jel fps ili sta drugo
Crash team racingDonnie Darko je napisao/la:Skini emulator za PS1 i udri, ako hoćeš old skulWes je napisao/la:Kako mi se zadnjih dana igra nesto oldschool,muka mi vise od 2k-a.Dajte kakav prijedlog,nije bitno jel fps ili sta drugoProšle godine ja i rodjak se zarazili jesmo dvije sedmice bez prestanka igrali
- Donnie Darko
- Kontakt:
Crash Team Racing i Hogs of War lagano dvije najbolje igrice ikada napravljeneMElloo je napisao/la:Crash team racingDonnie Darko je napisao/la:Skini emulator za PS1 i udri, ako hoćeš old skulWes je napisao/la:Kako mi se zadnjih dana igra nesto oldschool,muka mi vise od 2k-a.Dajte kakav prijedlog,nije bitno jel fps ili sta drugoProšle godine ja i rodjak se zarazili jesmo dvije sedmice bez prestanka igrali
Ja sam skidao taj emulator pa igrao Winning Eleven master ligeDonnie Darko je napisao/la: Crash Team Racing i Hogs of War lagano dvije najbolje igrice ikada napravljene
Al CTR i Crash
Tekken 3 je isto dobar bio
Dobro si nije mi to ni na kraj pameti bilo,skidao prosle godine za nintendo 64.pozelio goldeneye-a,kakva patnja bez onog joysticka igrat.Donnie Darko je napisao/la:Skini emulator za PS1 i udri, ako hoćeš old skulWes je napisao/la:Kako mi se zadnjih dana igra nesto oldschool,muka mi vise od 2k-a.Dajte kakav prijedlog,nije bitno jel fps ili sta drugoProšle godine ja i rodjak se zarazili jesmo dvije sedmice bez prestanka igrali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.