FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte molim vas. Svi smo svjesni da opština nikad neće izdvojiti toliki novac za stadion, pa čisto sumnjam da ce i kanton, a Tan pogtovo, koji ne ulaže toliko u kamp koji je koliko-toliko njegov.. Jednostavno ništa bez nekog stranog investitora...
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda je mi i trebamo pokrenuti u suradnji sa klubom.FrancescoTotti je napisao/la:Ma ukljucili bi se mi, al pouceni dosadasnjim iskustvima o tome kako to nasi ljudi u klubu rade, teren bi se namjestao tri puta, radilo bi se pola godine, i bog zna koliko prostora za malverzacije bi bilo. Nista normalno uglavnom.MortemHz je napisao/la:I navijaci bi se ukljucili u projekat, u to sam siguran. Dodatnih 200-300K bi sigurno uveliko pomoglo za neki dio stadiona.
Al svejedno kad bi se akcija pokrenula, od mene im halal koliko god.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako? Ko je sluzbeni predstavnik navijaca?MortemHz je napisao/la:Onda je mi i trebamo pokrenuti u suradnji sa klubom.FrancescoTotti je napisao/la:Ma ukljucili bi se mi, al pouceni dosadasnjim iskustvima o tome kako to nasi ljudi u klubu rade, teren bi se namjestao tri puta, radilo bi se pola godine, i bog zna koliko prostora za malverzacije bi bilo. Nista normalno uglavnom.MortemHz je napisao/la:I navijaci bi se ukljucili u projekat, u to sam siguran. Dodatnih 200-300K bi sigurno uveliko pomoglo za neki dio stadiona.
Al svejedno kad bi se akcija pokrenula, od mene im halal koliko god.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja, ko drugi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Meni se bogami cini da je on psihicki bolesnik.streetstyle je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Uleti Evandere, ubij im ovaj optimizam![]()
Niko nije optimista , nego umjereni pesimista
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ahaa, ti bi da pokrenes akciju i da budes blagajnik jel? i ti si namazan jbtMortemHz je napisao/la:Ja, ko drugi

-
- Kontakt:
Ne gumo , imam Sudsku zabranu za svaki posao oko loveFrancescoTotti je napisao/la:Ahaa, ti bi da pokrenes akciju i da budes blagajnik jel? i ti si namazan jbtMortemHz je napisao/la:Ja, ko drugi

MortemHz je napisao/la:Ja, ko drugi

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kadusic/Hodzic/Al.Bekic/Ivetic:
Odbrana 1vs1.
Kadusic: 43%
Hodzic: 30%
Al.Bekic: 29%
Ivetic: 23%
Oduzimanje lopte.
Ivetic: 43%
Al.Bekic: 33%
Kadusic: 25%
Hodzic: 24%
1vs1 (dribling)
Hodzic: 72%
Al.Bekic: 55%
Ivetic: 50%
Kadusic: 47%
Kljucna dodavanja.
Ivetic: 37%
Hodzic: 29%
Al.Bekic: 28%
Kadusic: 23%
Ubacivanje.
Al.Bekic: 65%
Hodzic: 63%
Kadusic: 58%
Ivetic: 57%
Odbrana 1vs1.
Kadusic: 43%
Hodzic: 30%
Al.Bekic: 29%
Ivetic: 23%
Oduzimanje lopte.
Ivetic: 43%
Al.Bekic: 33%
Kadusic: 25%
Hodzic: 24%
1vs1 (dribling)
Hodzic: 72%
Al.Bekic: 55%
Ivetic: 50%
Kadusic: 47%
Kljucna dodavanja.
Ivetic: 37%
Hodzic: 29%
Al.Bekic: 28%
Kadusic: 23%
Ubacivanje.
Al.Bekic: 65%
Hodzic: 63%
Kadusic: 58%
Ivetic: 57%
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 25 nov 2016, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Toti jel mislis stvarno da bi umjetna trava na Kosevu bila rjesenje?Prije postavljanja umjetne trave po UEFA pravilima ima 1001 zayebancija,od podloge,vibroelasticnih materijala koji sprecavaju ili umanjuju povrede igraca,rezervoara za oborine i jos puno toga.Kao sto je uradeno u Butmiru,gdje je sve po najvisim svjetskim standardima i proslo je inspekciju.FrancescoTotti je napisao/la:Cijena umjetne trave je cca 50€ po kvadratu. Za velicinu fudbalskog terena potrebno je 360 000€. (Nisam siguran koliko kosta najkvalitetnija umjetna trava ovo sam proguglao)
Znaci 700.000km treba izdvojiti da se kupi potpuno nov teren. Ma neka je i milion, umjesto potpisivanja smijesnih peticija treba pokrenut inicijativu da opstina da pola tog iznosa a nas klub (Tan) neka da pola. Sigurno bi on to htio kad bi mu se fino reklo za sta je potrebno i kolika je vaznost terena.
Naravno uz to napravit ugovor sa csr da u slucaju koncerata i slicnih korida, organizator mora da se obaveze za zastitu travnjaka. (ne znam da li se umjetni teren moze demontirati po potrebi?)
To kad bi se uradilo ja mislim da bi FK Sarajevo dobilo poptuno drugi dojam!
A vjeruj da zamjena terena sa pravom travom nije nesto puno skuplja od ovog projekta,cini mi se da sam procitao negdje da je u Zenici kostalo oko 1,2miliona.A ne mozes porediti takva dva terena.Mada i tu postoje projekti UEFE za saniranje i poboljsanje infrastrukture,ali sta ces kad nasi hahari ne znaju nista iskoristiti ako njih nema u svemu tome.
Mada i bilo kakav je bolji od ovoga sto sad imamo.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@ado ciljao sam na to da je odrzavanje dosta jeftinije i lakse. Za prirodnu travu otprilike godisnje ide 1.5 miliona so na odrzavanje, a svake dvije godine travnjak se mora zamjenit. Za nas je ekonomicnije umjetna.
Ako je opština nekada mogla izdvojiti 800 000 km za plastiku na pomoćnim može i za AFH samo je pitanje u koje svrhe te pare uložit?, ali kada gledaš neku drugu stranu medalje nama na pomoćnim normalno rade reflektori dok neki premijerligaši nemaju ni to na glavnom terenu. Stolice na Zapadu promjenili kada se više tribina nije mogla koristiti radi zabrane Uefe. Nekih para opština ima nego je problem prioriteta. Jednog dana kada stignu nove sankcije Uefe vezane za stadion onda će raja opet početi hebavati sve i svašta pa će opet na silu krenuti nešto raditi. Valjda to tako ide po standardnoj proceduri 

SRETAN BROJ - 1725
To stoji,sigurno je jeftinije,ali kada bi se postavila i prava trava sa svim sto ide vrhunski uraden tampon,grijanje terena,teren malo dignut u odnosu na onaj dio oko linija igralista(kao u Engleskoj), to bi bas cejf bio.FrancescoTotti je napisao/la:@ado ciljao sam na to da je odrzavanje dosta jeftinije i lakse. Za prirodnu travu otprilike godisnje ide 1.5 miliona so na odrzavanje, a svake dvije godine travnjak se mora zamjenit. Za nas je ekonomicnije umjetna.
Onako na onoj plastici kad gledas,a CSKA igra na takvoj,yebote ko hokej samo stapovi fale

Svi u napad jedan je Hase!!
1.25 na nas kvota 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1,20 na Galaktikose, ništa čudno.miky_hz je napisao/la:1.25 na nas kvota

SRETAN BROJ - 1725
Navijacima Listicefranklampard8 je napisao/la:Koja?kengur je napisao/la:@franklampard8,
tvoja cestitka je ubjedljivo najbolja cestitka na danasnji dan![]()
![]()
![]()
![]()

- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakve su sanse da se mi preselimo u Butmir? Mislim da je to isplativije nego ulagati u Kosevo?
1946~
Svakako da jeste, jos je 100% nase.ThrillerHz je napisao/la:Kakve su sanse da se mi preselimo u Butmir? Mislim da je to isplativije nego ulagati u Kosevo?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mi smo klub iz Centra GradaThrillerHz je napisao/la:Kakve su sanse da se mi preselimo u Butmir? Mislim da je to isplativije nego ulagati u Kosevo?

SARAJEVO
- bordoakapitar
Moze UEFA zadavati standarde kakve god hoce, ali ovdje ce se prije prestati igrati fudbal nego aktuelna vlast ulozi fening u stadion. Ovdje fudbal lagano ide u amaterizam i biznis lige i tamo ce i zavrsiti...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: benko21, JavierBosnia, laznokrilo, mire971, n0dix, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, Tarapi, ubipara i 92 gosta.