Ne bi se ja ljutio.streetstyle je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Joj da sutra ova gamad x odigraju, bilo bi drama.
Kakva im je situacija u klubu mislim da ako to bude bar 5 deka uticalo da ce ih lazni Velez ...POMESTI

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi se ja ljutio.streetstyle je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Joj da sutra ova gamad x odigraju, bilo bi drama.
Kakva im je situacija u klubu mislim da ako to bude bar 5 deka uticalo da ce ih lazni Velez ...POMESTI
Boli ih briga, oni ce izdati saopstenje.streetstyle je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Joj da sutra ova gamad x odigraju, bilo bi drama.
streetstyle je napisao/la:Nije 92 bilo ovolko saopstenja ko od njih u zadnjih 4 dana
Taj rad.Sabinho je napisao/la:Neka bude u Ilijasu, ali neka je 100% nas i nema problema.
streetstyle je napisao/la:Nije 92 bilo ovolko saopstenja ko od njih u zadnjih 4 dana
Daj ti ba malo realnosti. Pozivaš se na pozitivu i negativu a ti ideš u krajnost. Ne možeš tako.BosnianKingdom je napisao/la:Sekundu pozitive se stvori oko kluba i mi odmah sanjamo o stadionima, pojačanjima i ne znam o čemu već.
A do prije mjesec dana je bila takva negativa da smo bili u ligi za opstanak duboko.
Dajte ljudi malo realnosti, malo stvarne slike.
Napravili za skoro cijelu građevinsku sezonu tribinu od 3 reda i mi je pozlatili. Mi nemamo nikakav trening centar, mi imamo tri veoma kvalitetna i crrtifikovana fudbalska terena.
jurisicduska je napisao/la:
Daj ti ba malo realnosti. Pozivaš se na pozitivu i negativu a ti ideš u krajnost. Ne možeš tako.
Kažeš nemamo mi nikakav trening centar iako 3 veoma kvalitetna i crrtifikovana fudbalska terena.
Znaš šta je to. To ti je tri kvalitetna i crrtifikovana terena, reflektori na svakom, svlačionice i tribina od 300 mjesta VIŠE NEGO ŠTO SMO IKAD IMALI. Al je.bo tri terena moderna na kojima se može trenirat danju noću zimi ljeti, je.bo tri terena, šta su tri terena. Tri terena ovdje se predstavljaju ko 3 stolice na zapadu da su promijenili.
Sve što se tiče fudbala i fudbalskih uslova imaju trenutno u Butmiru ono što nemaju je smještaj - koji redovno se plaća svim igračima sa strane i svim akademcima sa strane i dovoze se i odvoze sa treninga kad nisu u mogućnosti to da sami obave. Dakle fale stambene zgrade al eto ima neka kompenzacija. Imamo uslove ko da imamo i te zgrade.
Dalje fali teretana, imaju svi besplatno teretanu na račun kluba gdje god i kad god požele, još im se kupuju suplementi i pravi im Klačar program ishrane ko da su igrači Reala. Jel misliš da to još negdje u državi ima. Dakle fali teretana al se daju svi napori da se to ne osjeti.
Fali restoran. Imamo sponzore kluba. Hranarine su redovne. Plate redovne. Mjeri se vitaminski unos, rast, pad, šećer, sve se prati i periodično se podnosi izvještaj o pridržavanju. Testiraju se. Dakle fali restoran ali sve se radi da se to ne osjeti.
Fali prostorija za druženje. Ja koliko vidim svake sedmice il se pogleda utakmica ili se sjedi razgovara ili se druže privatno. Dakle fali prostorija za Tim Building ali ga bildamo na drugi način. Momci prava klapa nema zavisti klanova nema ucjena nema ko će igrat ko neće svi ko jedan. Jel to lijepo i pozitivno?
Fali soba za regeneraciju. Imaju sad svi su dobili sprave koje mogu i kući koristiti. Imaju tim doktota najbolji u BiH. Imaju programe kad su povrijeđeni. Imaju zdravstveno na račun kluba u bilo kojoj klinici Europe. Fali soba za regeneraciju al eto nekako se pokušava da ne fali.
+ dodaj opremu za trening, mjerenje, testiranje, kamere, sprave, padobrane, užad, medicinske, balansere, konopce, čunjeve, one šipke klince palce.
Et sve što sam nabrojao u svojoj 70 godišnjoj historiji fudbalski klub Sarajevo posjeduje 1 godinu cijelu. Malo, ebo ba tri terena. Šta su to tri terena. Kakvi ba mi, nemamo ništa, pogledaj Vardar. Kako mi idete na kur.ac opisat vam ne mogu.
Nama i treba pozitiva, ne znam što uživate u rušenju iste, jel se hranite problemima? Jel nam treba još kakva turbulencija. Kad razmišljaš zdravo i pozitivno i radiš po tim principima takva situacija kao produkt da zdravu i pozitivnu sredinu.
Počnimo od igrača, pogledaj Crnkića kad nema pritisak kad je dobio malo podrške, kad je malo pozitive osjetio. Drugi čovjek. Pogledaj uspon forme svih igrača, pogledaj Mihojević, Duljevića, Crnkića pa mi reci jel im prija ovo malo pozitive. Jel to lijepo?
Dalje pogledaj koliko će ljudi otići u Travnik da bodri klub koji voli, dakle to ti funkcija, da ideš da daš podršku, primarno za to si se opredijelio za Sarajevo, a da je negativa ne bi ni išli, otišlo bi 50 momaka, a ja ti garantujem 1000 ljudi u Travniku. Jel to lijepo?
Pogledaj malo oko sebe i pogledaj malo ostale klubove, mi smo u takvoj sad situaciji da je depresija zadnja stvar koja nam treba padati napamet.
Imamo 5 utakmica slijedećih, jednu na neutralnom terenu i 4 u Sarajevu, pa što ne bi furali pozitivu. Što ne bi malo pričali o lijepim stvarima, o fudbalu, o posjetama, animirali ljude. Misliš da Čala i momci ne zaslužuju podršku 90 minuta. Bil bilo lijepo gledat opet svoj klub sa 10.000 istomišljenika a ne pred 1000 ljudi i 100 osoblja? Jel ti treba veći razlog da sad doprineseš pozitivi.
Biće ako Bog da i kamp i sve ostalo. U inat vama takvim. Nikad sreće ne imali.
jurisicduska je napisao/la:Treći. Ako Bog da do pauze drugi.
Bagra vise nije u klubu? Kad je kantardzic otisao? Sposobni ljudi su preuzeli kormilo? Ukinuli se nenadjebivi bordovi i hiljadu administrativnih mjesta kao da smo vlada bosne i hercegovine?jurisicduska je napisao/la:Ne trebamo biti zadovoljni nikad drugim mjestom ali kakva su nas **** vodila, kakve su se turbulencije dešavale, kakvi su nam lopovi bili u klubu ja sam iskreno iznenađen da smo mi tu negdje i da imamo ko nekakve šanse za nešto.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, galia95, HordasFks, Konzerva, Rajvosa4ever, ristagrad, senad82 i 111 gostiju.