Dobit zrinju 2 puta onda se polako neki kiksa odma mozemo i mi i skidamo teret
U Mostaru mozes dupli pas sa "travom" odigrati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onda uz dobar prijelazni rok pripremit se za ludilo na proljece i bordo olujuSabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
Ako mi uzmemo 6 bodova a oni odigraju nerješeno protiv Viteza, onda im prilazimo na 2 boda, ukoliko izgube prilazmo na samo 1 bod, ukoliko pobjede, onda 4 boda. Kako god, nije loše.Sabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
Svi u Travnik!!!! Pricemo im na 2 boda aBdSabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
Coromandel je napisao/la:sutra ponijeti svjedocanstva iz srednje skole, zavrsiti fakultet, pa na tekmu proslaviti dupli uspjeh.
i kod harija na cevape. ja castimjoker90 je napisao/la:Coromandel je napisao/la:sutra ponijeti svjedocanstva iz srednje skole, zavrsiti fakultet, pa na tekmu proslaviti dupli uspjeh.
pa dobro. dobili smo vitez i krupu na guzove. bice to akoBog da sve ok.miky_hz je napisao/la:Ja se bojim samo nas jel smo mi nesposobni kao i obicno da uzmemo ono sto nam se servira.Isto onako nakon Listice i dobrog rezultata mi uprskamo sve protiv Slobode u tim trenutcima raspale bas kada nam je trebalo euforija i spica da bude samo da se dobili to,mi tu sjebali sve.Valjda sada bude drugacije
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beli98, benko21, BungaBum, Dave, egocentrik, enzo1, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, Kyle88, Nantess, Napapijri, nedimmmm1337, Pantelija, Pena, perodeformero, senad82, Uvijeknapravojstrani i 109 gostiju.