PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nakon ove katastrofe politika se odrice Zrinjskog, pare se prebacuju u Slogu iz Ljubuskog a Zrinjski seli u 4. madarsku ligu.

Hehe

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jesi to vec izasao s tekme?Rigoletto je napisao/la:joker90 je napisao/la:A u picku materinu..Valjda Rigotina nece nestati s foruma nakon ovog!

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 nov 2016, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dosta je komšije ba,nek sad malo koji kadet zaigra do kraja tekme 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- ThrillerHz
- Kontakt:
očekujem vanrednu press-konferenciju da čova prozbori koju o ugroženosti.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Popravljanje gol razlike na Zrinjskom.

Neutral je napisao/la:očekujem vanrednu press-konferenciju da čova prozbori koju o ugroženosti.

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 26 nov 2016, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nek sjednu Miske i sabrina nek joj ga i stavi ako treba nek ispremiraju Vitez.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kakve ba prigode,ovo su bile kanonade zgoda od prigodajoker90 je napisao/la:Jesi to vec izasao s tekme?Rigoletto je napisao/la:joker90 je napisao/la:A u picku materinu..Valjda Rigotina nece nestati s foruma nakon ovog!
Sta se ovo zbilo dole? Je li Zeljeznicar imao stvarno toliko bolje prigode? Je li bilo zaleđa i pogođenih vratnica, greda?
Majorizirase vas pravo!

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Vitez realne sanse ima za ligu prvaka hehejurisicduska je napisao/la:Nek sjednu Miske i sabrina nek joj ga i stavi ako treba nek ispremiraju Vitez.

Majorizacija

Ubi Zeljana hahahaha...
Sta se desiloooo sa Ugarskim plemicima? Polozili maceve za Dan Drzavnosti?
HAHAHAHAAH
Sta se desiloooo sa Ugarskim plemicima? Polozili maceve za Dan Drzavnosti?
HAHAHAHAAH
Football is a game about feelings and intelligence!
hskzmostar je napisao/la:Zeljo je mrtvi prosjek bh lige,imaju Stevanovica koji ima internacionalno iskustvo i samo zahvaljujuci njemu i Lendricu kojeg odbijanci pogadjaju ne bore se grcevito za ligu 6,ako analiziramo njihovu igru po lijevoj strani kao da je nema zato ce tu prevagu morati uzeti Peko i Colic dok ce Todorovic i Stojkic vec po strani nesto odraditi pogotovo jer nema tog Stevanovica mada je i on kur...od igraca ,kao muha bez glave.
Pravog veznog igraca nemaju sem onogo sporog seljaka ,mal kosat a ja Bekric se zovce,proslu utakmcu samo galamio i penale trazio,onako selj...ekipa koja bi mogla dobiti po guzi.ci!
Imal' priopćenjahskzmostar je napisao/la:Ako zeljini igraci citaju ova priopcenja svog kluba svaki dan vjerujem da nece biti fizicki konkurentni na terenu,mozda prvih pola sata ako kakvo priopcenje ne uleti uoci same utakmice!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ovo će biti okarakterisano kao teroristički napad iz bosanskog Teherana na katoličko pučanstvo zapadnog dijela grada na Neretvi
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
dje su trovlasi **** im sestru u pletikus

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
IlProfessore je napisao/la:Ovo će biti okarakterisano kao teroristički napad iz bosanskog Teherana na katoličko pučanstvo zapadnog dijela grada na Neretvi

Dan Drzavnosti su igraci Zrinjskog slavili do kasno u noc izgleda.
Nemaju oni nikakve šanse kad su prodali Zelji tako ce i Zrinjskom !club21 je napisao/la:Vitez realne sanse ima za ligu prvaka hehejurisicduska je napisao/la:Nek sjednu Miske i sabrina nek joj ga i stavi ako treba nek ispremiraju Vitez.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samo rokaj, buuuuussssiiii
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nemogu oni tu nista uraditi taman Sarajevo cijelo da im ponude.Rekao bih po Zrinjskog nije mogao biti bolji naredni protivnik iduce kolo,sve ostalo bi se dalo izmajmunisati ovako nema sanse.jurisicduska je napisao/la:Nek sjednu Miske i sabrina nek joj ga i stavi ako treba nek ispremiraju Vitez.
Izmedju ostalog

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Pablo11, Paromlinac, Sheyi i 43 gosta.