ma neka glavno da ih vi i pored ulozenih 500 miliona ne mozete pobjediti 2 godineBrnjoo je napisao/la:Ako vi mislite da cete i ove godine dobiti Barcelonu, varate se.
Gubite a necete im ni gola zabiti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ma neka glavno da ih vi i pored ulozenih 500 miliona ne mozete pobjediti 2 godineBrnjoo je napisao/la:Ako vi mislite da cete i ove godine dobiti Barcelonu, varate se.
Ne znam ja ko njima dvije godine nije zabio golaBrnjoo je napisao/la:Ako vi mislite da cete i ove godine dobiti Barcelonu, varate se.
Uvijek smo se otvoreno nadigravali sa njimaMandrak je napisao/la:Atletico je tradicionalno najteži protivnik Barcelone oduvijek - mnogo teži nego Real, mada im Barca zna uvaliti 5-6 komada kad ovi pomisle da se mogu u otvorenoj igri nadigravati sa njima.
Pa dobro sad...Chologol je napisao/la:To su jedina dva kluba koji gaje napadacki nogomet u Spanjolskoj, a i svijetu.
Real ili Barca ovo ostalo otpada nakon prva 3 kola.Chologol je napisao/la:Evo malo cu da se potrudim pa da bar po meni napisem pocetne postave klubova, koji bi mogli konkurisat za titulu...
Fabiano ode, to vjerovatno i sam znas, Kanoute nije u pravoj formi ima godina dana, Aduriz... e vidis njega sam zaboravio, al jbg ne mogu ti ja lave napisat tacnu postavu svakog kluba kojeg ti zelis, evo pokusat cu i WBA ako hoces. Giovinco u Atleticu? Navjerovatnije.Wolverine je napisao/la:gdje su ti luis fabiano i kanoute u sevilli i aduriz u valencijii da, giovinco u atleticu?
Pa vjeruj mi da ja ne poznajem bas sastav Reala kao ti, pa sam to onako priblizno, samo da bude truda radi, mada niste ni vrijedni spomena s obizom da sjebete tolke pare, tacnije 800 miliona za dvije titule prvaka Spanije.Brnjoo je napisao/la:Kakav ti je to sastav Reala? Canales u pocetnom sastavu? Haj igraj odbojke
juznjak tebi je matematika jaca strana
Ukucaj na youtube Di Maria pa mal procackaj i igrace van der vaart, benzema i Pedro Leon.. Sa naglaskom na ovog zadnjeg..Chologol je napisao/la:Pa vjeruj mi da ja ne poznajem bas sastav Reala kao ti, pa sam to onako priblizno, samo da bude truda radi, mada niste ni vrijedni spomena s obizom da sjebete tolke pare, tacnije 800 miliona za dvije titule prvaka Spanije.Brnjoo je napisao/la:Kakav ti je to sastav Reala? Canales u pocetnom sastavu? Haj igraj odbojke
I de mi to reci da Di Maria slucajno nije bolji od Canalesa?
ja znam jedino da ostaje.Chologol je napisao/la:Fabiano ode, to vjerovatno i sam znas, Kanoute nije u pravoj formi ima godina dana, Aduriz... e vidis njega sam zaboravio, al jbg ne mogu ti ja lave napisat tacnu postavu svakog kluba kojeg ti zelis, evo pokusat cu i WBA ako hoces. Giovinco u Atleticu? Navjerovatnije.Wolverine je napisao/la:gdje su ti luis fabiano i kanoute u sevilli i aduriz u valencijii da, giovinco u atleticu?
Admire@ Ma kakvi nista od tog.
Cuj Canales u prvoj xDChologol je napisao/la:Pa vjeruj mi da ja ne poznajem bas sastav Reala kao ti, pa sam to onako priblizno, samo da bude truda radi, mada niste ni vrijedni spomena s obizom da sjebete tolke pare, tacnije 800 miliona za dvije titule prvaka Spanije.Brnjoo je napisao/la:Kakav ti je to sastav Reala? Canales u pocetnom sastavu? Haj igraj odbojke
I de mi to reci da Di Maria slucajno nije bolji od Canalesa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.