FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
zna li neko gdje se imaju pogledati slike i klip navijanja Lesinara u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Lozane ?
ma sta ce im web sajt, ovo je dovoljno http://lesinari1987.net/sajt/marken je napisao/la:Zna li neko kada će FK Borac imati veb sajt ?
Koliko sam ja video u novinama ima prenos Borca,prenos Zelje i snimak Sirokog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Direktan prenos na RTRS-u

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Kako ide prodaja karata?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Rece mi jaran iz BL da je ogromna gužva pred štandom za prodaju karata. OStalo valjda jos 100 karata.Vlado PD je napisao/la:Kako ide prodaja karata, i sta mislite hoce ostati ista na dan utakmice?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Veliki red cekao sam sat i po.. Otprilike ostalo mozda jos 2000
Tesko da ce biti na dan tekme

TREĆI PUT ČASTIMO
Bit će sigurno i na dan tekme po 50 KM
@ Red bi bio da vam naprave makar još sjever il' jug ..kad su se tako zaletili

@ Red bi bio da vam naprave makar još sjever il' jug ..kad su se tako zaletili

PotpisAdnan_Zeljovac je napisao/la:Zahvalise Dodiku...!!!!gavran je napisao/la:Pojasni molim TE:KO SU DEBILI??Mija Borik je napisao/la:? " за &,' $ нас не & " $ " савеза ' то " стварно ? %!!!!![]()

Iskreno puno srece u revansu i ako Bogda prolaz dalje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Cestitke ovo ce biti prelijep stadion i nadam se da ce na njemu biti samo korektnog navijanja a ne nacionalizma ili sovinizma bilo kojih navijaca.I sto vise Evropskih utakmica odigrali na njemu i velikih BH-a derbija(za nase uslove).LEŠINAR je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Direktan prenos na RTRS-u
Iskrene cestitke i sve najbolje u buducim takmicenjema
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Čestitke i nek vam je sa srećom!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
e jebga sad pretjerase

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Samo naprijed,demolirajte Svicarce za moju dusu!
Prognoza 4-0!
Prognoza 4-0!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
koliko mogu ljudi na stadion?
fin je stadion, svaka cast
fin je stadion, svaka cast
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
-
- Kontakt:
stadion sad prima tacno oko 16 252 a kad se zavrse sjever i jug onda ce da prima oko 20 000.
-
- Kontakt:
Takođe puno sreče i plasman u 3 pretkolo!Stadion je fakat lijep za vidjeti,samo neznam čija je ideja da one stolice,koje su PLAVE boje,te kojim piše fk Borac i to ćirilicom
!Pa ljudi moji ćirilicu više ne koriste ni u srbiji,čak što više i u Rusiji sve više koristi se latinično pismo!Ne možete VI biti veči srbi od Srbijanaca,niti veči pravoslavci od Rusa
Možda se i dalje vodite onom starom "Pričaj bre srpski,da te celi svet razume".Hajde šala mala,NISU svi savršeni!Pozdrav i do pobjede.
p.s.Lešinari,smije li reprezentacija BIH odigrati koju svoju kvalifikacijsku tekmu na stadionu Borca?Ako smije,onda može pisati i ćirilicom(ali velikim slovima)VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!

p.s.Lešinari,smije li reprezentacija BIH odigrati koju svoju kvalifikacijsku tekmu na stadionu Borca?Ako smije,onda može pisati i ćirilicom(ali velikim slovima)VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ti si previse glup da bi bio Zeljovac,izaberi sebi neki drugi klub i navijaj za njega.!Pa ljudi moji ćirilicu više ne koriste ni u srbiji
Cirilica je jedno od dva zvanicna pisma u nasoj zemlji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.