Aco ovo je dno dna šta ovi pišu. Fuj...aleksandar_veliki je napisao/la:ONO ima internet i ONO se zna konektovati i ONO prati sport.Afroman420 je napisao/la:

sram i stid ih bilo...

Aco ovo je dno dna šta ovi pišu. Fuj...aleksandar_veliki je napisao/la:ONO ima internet i ONO se zna konektovati i ONO prati sport.Afroman420 je napisao/la:
OVO nije samo za bana na forumuAlemC85 je napisao/la:Aco ovo je dno dna šta ovi pišu. Fuj...aleksandar_veliki je napisao/la:ONO ima internet i ONO se zna konektovati i ONO prati sport.Afroman420 je napisao/la:![]()
![]()
sram i stid ih bilo...![]()
4040deuce je napisao/la:Znaci tvoje misljenje je da ako su sarajevski klubovi na nivou,nitko drugi ne moze osvojiti ligu ili biti dominantan u istoj,tako nesto otprilike? Ako bi npr. osvojili i ove godine,pa i sljedece,ti bi i dalje tvrdio da je uzrok 4 uzastopne titule kriza sarajevskih klubova? Ta kriza je plod rada,odnosno nerada u klubovima,isto kao sto je plod rada u klubovima kao sto su Mladost i Krupa rezultati koje oni postizu. Imas precentralizirano razmisljanje.jurisicduska je napisao/la:Nemam ja problem da kažem da je Zrinjski bolji, ali Sarajevo po mom mišljenju nije nikad gore bilo i opet će biti u 3 boda, nije tolika razlika . To govorim i stojim iza tog. Sarajevo već 3-4 godine nema ovako lošu ekipu, prošle godine ste bili prvi u konkurenciji sa jačim ekipama, može biti i da ćete ove ali to nije nikakva dominantna ekipa Zrinjskog nego kriza sarajevskih klubova. Možemo se složiti ili ne složiti.
Jesi ti vidio kako stoka sarajevska krade vrijeme na 0:4 i jos golove proslavljaju i bune se kad se dosudi nepostojeci penal. Sram da ih bude.brkatasomina je napisao/la:Ja sam bio uvjerenja da su ove drvosječe iz tuzle najseljackiji klub ali danas su me razuvjerili ovi iz doline ćupova. Kakvi izljevi šabanizma primitivizma i seljakluka. Od igraca trenera do uprave. Đaba vam zgrade i naselja kad sela iz vas ne mogu!
Na poluvremenu neki iz uprave zove nekoga u stožer i kaže udjo sad u svlacionicu i **** mater sudijama svirali su im nepostojeci penal.shzna je napisao/la:Jesi ti vidio kako stoka sarajevska krade vrijeme na 0:4 i jos golove proslavljaju i bune se kad se dosudi nepostojeci penal. Sram da ih bude.brkatasomina je napisao/la:Ja sam bio uvjerenja da su ove drvosječe iz tuzle najseljackiji klub ali danas su me razuvjerili ovi iz doline ćupova. Kakvi izljevi šabanizma primitivizma i seljakluka. Od igraca trenera do uprave. Đaba vam zgrade i naselja kad sela iz vas ne mogu!
brkatasomina je napisao/la:Na poluvremenu neki iz uprave zove nekoga u stožer i kaže udjo sad u svlacionicu i **** mater sudijama svirali su im nepostojeci penal.shzna je napisao/la:Jesi ti vidio kako stoka sarajevska krade vrijeme na 0:4 i jos golove proslavljaju i bune se kad se dosudi nepostojeci penal. Sram da ih bude.brkatasomina je napisao/la:Ja sam bio uvjerenja da su ove drvosječe iz tuzle najseljackiji klub ali danas su me razuvjerili ovi iz doline ćupova. Kakvi izljevi šabanizma primitivizma i seljakluka. Od igraca trenera do uprave. Đaba vam zgrade i naselja kad sela iz vas ne mogu!
Frapantno, stvarno...brkatasomina je napisao/la:Na poluvremenu neki iz uprave zove nekoga u stožer i kaže udjo sad u svlacionicu i **** mater sudijama svirali su im nepostojeci penal.shzna je napisao/la:Jesi ti vidio kako stoka sarajevska krade vrijeme na 0:4 i jos golove proslavljaju i bune se kad se dosudi nepostojeci penal. Sram da ih bude.brkatasomina je napisao/la:Ja sam bio uvjerenja da su ove drvosječe iz tuzle najseljackiji klub ali danas su me razuvjerili ovi iz doline ćupova. Kakvi izljevi šabanizma primitivizma i seljakluka. Od igraca trenera do uprave. Đaba vam zgrade i naselja kad sela iz vas ne mogu!
Thetraphak1921 je napisao/la:
Umno bolesni ljudi,eto sta im jeBordoBolesnik je napisao/la:Kakva je ovo najezda kamenjara na forumu, sta im je?? Do cega li je?
prije ce bit da je pita ''kad dadose peti?''wobly92 je napisao/la:Đaba jelde![]()
Ovog kad mati ujutro probudi da ide krečit, i kaže "ustaj sine, 5 je", on će "stara jel opet Željo?"
Trpa wobly92 i ne vadi gawobly92 je napisao/la:Đaba jelde![]()
Ovog kad mati ujutro probudi da ide krečit, i kaže "ustaj sine, 5 je", on će "stara jel opet Željo?"
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, Bing [Bot], club21, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, supervizor, Tatamata1946, ultrazonfa, WeekendOffender i 149 gostiju.