PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Iz Mostara slike su jasneeee 4 ste primiliiiiiiii
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
nije ovo poraz ovo je karanjehskzmostar je napisao/la:Jesmo sila postali,divovi ,mega klub citava drzava slavi nas poraz,jedino jos sirokobrijezane nisam upratio.
Mi smoooo divoviiii
brkatasomina je napisao/la:Ja sam bio uvjerenja da su ove drvosječe iz tuzle najseljackiji klub ali danas su me razuvjerili ovi iz doline ćupova. Kakvi izljevi šabanizma primitivizma i seljakluka. Od igraca trenera do uprave. Đaba vam zgrade i naselja kad sela iz vas ne mogu!

niste dok ne šušnem kesom od pedigreaIlProfessore je napisao/la:Nismo mi kerovi, svinjoRigoletto je napisao/la:Uspjeli što ni alija nije, ujedinili čopor.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- brkatasomina
- Kontakt:
Laju avlijaneriRigoletto je napisao/la:niste dok ne šušnem kesom od pedigreaIlProfessore je napisao/la:Nismo mi kerovi, svinjoRigoletto je napisao/la:Uspjeli što ni alija nije, ujedinili čopor.

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- TobeYarabi
- Kontakt:
55 utakmnica niste izgubili kuci, mora se priznati da je to ipak neka vrsta sile. Al smo Vas danas razmontirali ko djete lego kockice...hskzmostar je napisao/la:Jesmo sila postali,divovi ,mega klub citava drzava slavi nas poraz,jedino jos sirokobrijezane nisam upratio.
Mi smoooo divoviiii
Jer si JEDAN JEDINI...........
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Trunko je napisao/la:dobro vecer

Samo stara klapa ove teme ce znati u cemu je fol.

jeste i čestitke na tomeedinedin je napisao/la:55 utakmnica niste izgubili kuci, mora se priznati da je to ipak neka vrsta sile. Al smo Vas danas razmontirali ko djete lego kockice...hskzmostar je napisao/la:Jesmo sila postali,divovi ,mega klub citava drzava slavi nas poraz,jedino jos sirokobrijezane nisam upratio.
Mi smoooo divoviiii
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- IlProfessore
- Kontakt:
Nemoj šuškati, nemoj je nikako dirati. Sve imaš servirano u ćasi ispod basamakaRigoletto je napisao/la:niste dok ne šušnem kesom od pedigreaIlProfessore je napisao/la:Nismo mi kerovi, svinjoRigoletto je napisao/la:Uspjeli što ni alija nije, ujedinili čopor.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta počinje ono danas meljkan madzarskoj lakoj konjici i to u sred stolnog grada kamenica,bijelih carapa i gange ... Aaaaaaaa, nedo Bog ono nijednom prvaku... Ogadise im NOGOMET.... Možda ne bi bilo loše malo na fudbal da pređu dok ova trauma ne mine.... Savjet za molera dok nije na posao krenuo ... Stavljat bokvicu na glavu i piti puno čaja od zalfije
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 nov 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Željezničar je ubilježio visoku pobjedu 4:0, a Kaplan je to prokomentarisao ovako:
"Mislim da današnja pobjeda Želje predstavlja majorizaciju jednog konstitutivnog naroda i zamolio bih ih da to više ne rade, nema smisla. Miriše mi na to da bi sutra mogli Plenković i Petrov bahnut u Mostar da zaustave uzurpaciju legitimnog hrvatskog prava na pobjedu".

"Mislim da današnja pobjeda Želje predstavlja majorizaciju jednog konstitutivnog naroda i zamolio bih ih da to više ne rade, nema smisla. Miriše mi na to da bi sutra mogli Plenković i Petrov bahnut u Mostar da zaustave uzurpaciju legitimnog hrvatskog prava na pobjedu".

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ne znam jel ovo satira, al kakva budala je ovaj Kaplan, ne bi me cudilo da je to stvarno rekao :lol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Gulas de se saberi. Nije tebi dobro.Rigoletto je napisao/la:
@Rokoko87 je večeras u nekoj mejhani, zajedno s Lendrićem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedan od portala je ovo objavio. Ma bolesno drustvo i drzava. Sve je otislo u 3 pm. Predaleko je ovo otislo ljudi moji. Nece ovo izaci na dobro.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Željezničar je ubilježio visoku pobjedu 4:0, a Kaplan je to prokomentarisao ovako:
![]()
![]()
![]()

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Haj u Bosnu.High je napisao/la:@Rokoko87 je večeras u nekoj mejhani, zajedno s Lendrićem.
After kod Nikolica..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, jurisicduska, WeekendOffender i 36 gostiju.