Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo Zeljo i gotovo,nadigrali ste nas totalno,mi smo u ocitom padu forme i to je normalno..u ime svojih sugradjana ispricavam se za ruzne scene
Moram se citirati. Nadao sam se nekako bodu, ali ovo danas je bilo strašno.arelinho je napisao/la:Ma danas realno gledajući je pobjeda Zrinjskog neizbježna. Jedino to što kažete da je loš teren pa bi mogli neriješeno završiti. I da je naša odbrana kompletna teško bi se odbranili od najbolje ekipe lige. Pogotovo danas kada nema dvojice stalnih igrača iz odbrane. Pogotovo desnog beka koji je najbolji igrač u našoj odbrani.
BRAVO ŽELJOOO!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Alicicsajo10 je napisao/la:
Plaaaaaac!!![]()
Priznajem da sam Zrinjskog vec vidio kao novog starog prvaka, sobzirom na sve turbulencije u Sarajevu, Zelji, Slobodi i Sirokom ove godine. Al nakon ovog sto im zeljo danas uradi
sve vise sam ubjedjen sa ce se prvak traziti izmedju sarajevskih vjecitih i Zrinjskog. Cisto sumnjam da ce Vitez bas tako skinuti gace Zrinji je Musu smatram za izuzetno dobrog i postenog strucnjaka. Kakva nas liga za prvaka ceka 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sad vidim da zrinja dvije gostuje , sad vitezu pa celiku , al celiku tek na proljece , kad ce se pojacat i pokusat obezbijedit opstanak ... bit ce zanimljivo , sarajevo ima lagan raspored 
U Zenici 120 ljudi, u Bn koja desetina vise...hladno im.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa postoji logicno objasnjenje za to.Shadows je napisao/la:U Zenici 120 ljudi, u Bn koja desetina vise...hladno im.
U Zenici ljudi bojkotuju za bolje sutra, a u Bijeljini ljude boli ona stvar za Radnikom i sportom u tom gradu jer je 70% Zvezdasa, 29% Grobara, 1% Radnik hajd recimo.
Bojim se da je nesto drugo.
Nezainteresovanost ljudi za domaci fudbal.
Niti su svi Zenicani u navijackoj grupi, niti 1ook Bjeljinaca ide u Bg vikendom.
Niti su svi Zenicani u navijackoj grupi, niti 1ook Bjeljinaca ide u Bg vikendom.
Ne trebaš se bojati, navijači u Zenici bojkotuju odavno mečeve Čelika.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 nov 2016, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je sa simpatizera i gostujucih?
-
TofiTofita
- Kontakt:
Svi bojkotuju, cijeli grad, srušila se stranka koja vlada državom zbog Čelika.Shadows je napisao/la:Bojim se da je nesto drugo.
Uskoro se očekuju neke pozitivne struje u klubu, pa samim tim i povratak navijača i simpatizera Čelika.
ahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahabrkatasomina je napisao/la:Čestitke želji i sudijskoj organizaciji
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Neshvatljivo mi je koliko je Zrinjski fizicki pao, sreca za njih da dolazi uskoro zimska pauza, nazalost po ostale klubove iz vrha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema tu više sreća nesreća, prednost se istopila, na proljeće moraju igrati sa nama, sa vama, komšinicama, širokim, ko bude najbolji ide do kraja...Beduin je napisao/la:Neshvatljivo mi je koliko je Zrinjski fizicki pao, sreca za njih da dolazi uskoro zimska pauza, nazalost po ostale klubove iz vrha.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Ma jest to, al da je jos par kola do pauze izgubili bi svu ovu prednost i u minus usli sigurno. Ovako ce imati vremena da odrade dobre pripreme i pojacaju se, uostalom kao i ostali timovi. Ali su krenuli furiozno, vecina nas je pomislila kako ce prvenstvo uciniti nezanimljivim.Virtu4l je napisao/la:Nema tu više sreća nesreća, prednost se istopila, na proljeće moraju igrati sa nama, sa vama, komšinicama, širokim, ko bude najbolji ide do kraja...Beduin je napisao/la:Neshvatljivo mi je koliko je Zrinjski fizicki pao, sreca za njih da dolazi uskoro zimska pauza, nazalost po ostale klubove iz vrha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad neko ovako nabije aktuelnog prvaka i lidera na tabeli zaslužuje sve čestitke. Svaka čast. Iskreno se nadam da su se ispucali i da u sledećem kolu slijedi niz promašaja 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Leotar.Raonffa je napisao/la:Zna se ko je jedini izdominirao ovu liguSignore je napisao/la:Ocekivah pobjedu Zelje, ali gustu, 1-0. Mislim da ovo nitko nije ni sanjao. Zrinjski je razbijen u potpunosti. Uzeli su svega dva boda u tri kola, jos su primili sedam komada u dva kola. Bit ce ovo zanimljivo, tesko je ovu ligu izdominirati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- elamalakia
- Kontakt:
4040deuce je napisao/la:Bravo Zeljo i gotovo,nadigrali ste nas totalno,mi smo u ocitom padu forme i to je normalno..u ime svojih sugradjana ispricavam se za ruzne scene
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Stavi tip u kladu finu cifru na Sarajevo sutra X/2 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Slazem se da je puno otpisa iako je ovo bio jedini nacin da se dobrovoljno naplati novac koji klubovi duguju. Ono sto bi ja zahtjevao da sam bio u poreznoj jeste da se glavnica uskladi sa stopom inflacije kako bi to bilo barem nesto pravednije prema onima koji su redovno izmirivali svoje obaveze. 1000 KM prije 15 godina nije jednako 1000 KM sada u 2016. Otprilike 500.000 KM iz 2002. godine ima vrijednost od oko 670.000 KM sada u 2016. kada bi koristili euro i dollar sto nije bas upotpunosti tacno ali moze dati neku sliku.Evolve je napisao/la:1.439.368,53 KM otpisa?? E svaka cast...carsijaba je napisao/la:FK Željezničar
GLAVNICA: 977.273,57
KAMATA: 1.439.368,53
UKUPNO: 2.416.642,10
Željo je potpisao Sporazum o otplati duga na 10 godina i on se redovno servisira. Nakon otplate zadnje rate (nešto malo više od 10 milja mjesečno), kamata se otpisuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.