amazon je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Cestitke igracima, strucnom stabu i navijacima veliku pobjedu Zelje, usudit cu se reci jednu od najvecih poslije rata! Briljantna igra i jos bolji rezultat, zasluzena pobjeda, svi komplimenti zaista..... igraci kao da su igrali u inat dusmanima, kriminalcima, mesetarima u i oko kluba, i razvalili sampiona i to na njihovom terenu ni manje ni vise nego sa 0:4 ! Ova pobjeda je vjetar u ledja rukovodstvu kluba, da nastave raditi jos bolje, pa da proljece aBd bude u plavoj boji. Uz pocetak izgradnje istocne tribine, ima da sve ide jednim novim putem, putem slave, uspjeha i ponosa! Mestare i kriminalce nogirati iz kluba u pauzi, zabraniti im ulazak na stadion cak i uz kupljenu kartu i dovesti kao njihove zamjene prave istinske navijace kluba, kojima je Zeljo na prvom mjestu pa tek onda neki privatni, da ne kazem prljavi interesi!
Pesto,Cengicu i ostali mesetari, sram Vas bilo, i daleko od Grbavice, da vas vise ne vidimo nikako i nikada!
Pesto i Cengic nisu nikakvi mesetari nego ljudi koji vole i zive Zelju. Srami se zbog ovog sto pises i to u trenutku kada svi istinski Zeljovci slave veliku pobjedu. @zeljoooo Celik shvatiti ozbiljno, ne poletiti u visine. Gledao sam ih u Sirokom i ne igraju u defanzivi lose. Moramo biti oprezni pogotovo nakon ove pobjede.
Sramota je da se ovdje ljudi koji imaju razlicito misljenje od drugih se odmah prozivaju i nazivaju mesetarima. Pa ovaj g...n, pise da je Amar napravio dug. Sramota je da Pestu neko naziva mesetarom, pogotovo da neko sebi dopusta da pise da nekome treba zabraniti ulaz.
Zeljo nije nikad bio takav klub, ovo me podsjeca na pitarluk od glave do pete.
Ako se nestane ovome u kraj nema od nas kluba. Kakve sve budale pisu to je uzasno.
zasto tako ne pises i reagujes kada je druga strana u pitanju? zasto sutis kada se pozeli da se misimovic ne probudi? zasto ti ne smeta kada se ljudi iz sadasnje uprave nazivaju mesetarima?... imaju li dokazi za to?
da budemo jasni, niti napadam pestu, niti branim misimovica. samo, dosta je vise dvolicnosti, sa bilo cije strane. hrasno mjesec pljuje, kudi, iznosi neistine... protiv uprave, a, onda, mjesec dana hvali i okiva u zvijezde istu. jel" to za tebe relevantan sagovornik i "izvor" informacija? za mene nije, samo osoba koja gleda svoj, licni interes, i za mene je jedan obicni ljigavac. ne zato sto gleda sebe, to mogu razumjeti, nego zato sto je podao do bola i gazio bi preko mrtvih ljudi samo da je njemu dobro. fuj!
danasnja pobjeda mi je, pored tri, izuzetno, vazna boda, draga i radi toga sto donosi unutrasnji mir u klubu. vrlo brzo ce skupstina zasjedati (redovna sjednica), pa nek zauzmu busije, rijeci potkrijepe argumentima, pa kom opanci, kom obojci. ako se dokaze da misimovic i ostatak trenutne uprave ne rade prema statutu, da su nanosili i dalje nanose finansijsku stetu, ne rade po zakonu... nek se to argumentima dokaze i nek sa razrjese duznosti, ako su to zasluzili svojim ne/djelima.
ako trenutna uprava ima jasne dokaze protiv bilo koga, za bilo kakve nezakonite radnje, isto tako, nek se to jasno iznese i da odgovorni snose posljedice.
dosta je vise mahalanja, s obje strane. Zeljeznicar iznad svega i svakoga!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija