Niko nije ocekivao da ce Lee pruziti ovo sto pruza.I to ne samo ofanzivno,vec i defanzivno.Svi smo mislili da ce on biti igrac za kraj klupe,ali covjek izgleda i bolje nego one godine kad je uzeo titulu sa GSW.To je jedini razlog zasto Kyle nema mjesta,a i Pop ga uglavnom koristi da zakrpi rupe sto nam cini roster dubljim.Ne znam,njegove statistike to nece reci,ali kad god je na parketu,jako je koristan,a poene sad ima ko da zabije.Raul_64 je napisao/la:Kyle Anderson van rotacije , itekako opravdano.
Zadovoljan Parkerom , LaMarcus izgleda pocninje se zagrijavat , uvijek udje losije u sezonu.
San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel to onaj sto se pominjalo da nece biti nikakav fakor?Raul_64 je napisao/la:Bertans <3
On i Lee plus Mills sa sutevima u pravo vrijeme,rijesili tekmu.Gasola i Parkera nije islo(iako je Tony imao sasvim pristojnu tekmu),pa je Pop uradio ono sto radi od pocetka sezone,ostavio ih na klupi u zavrsnici. LMA odigrao nesto losiju tekmu u odnosu na zadnjih nekoliko,vjerovatno i zbog ranog starta,a i nije se puno igrao "pop" sa njim.I pored toga,na kraju je sa nekoliko ofanzivnih skokova pridonio pobjedi.Dedmon nam i dalje nedostaje(ocekuje se njegov povratak sutra protiv WSH),mada ce sad Pop biti u jos vecim "problemima" u dodjeljivanju minuta.Takodje,nakon HOU,ovo nam je sigurno najvrijednija pobjeda u ovom nizu.Malo ekipa ce dobiti njih u Gardenu kad su kompletni.
EDIT:What's fascinating about this team: One game after Parker was so big down stretch in Charlotte, Pop closes with Patty Mills at point.
Ma za Davisa su samo budale mogle reci da kece biti koristan. Savrsen 3&D igrac, plus spada pod visoke. Mislim, vise je od 3&D igraca al kod nas niko od njega i ne trazi vise.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras bez Manua(odmor),dok je Dedmon doubtful.
Uf , Parker imao 5 minuta iz prajma.Jos ima brzine momcina.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rastura Simmons opet veceras.Nema gdje ga nema. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Spurs are the fifth team in NBA history to win 10 straight road games to start a season. Each of the previous four to do so reached the NBA Finals, and the only one of those teams to not win the NBA title was the Warriors last season, who hold the NBA record for most road wins to start a season at 14. (****: Elias Sports Bureau)
Zanimljiv podatak.

Zanimljiv podatak.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
LaMarcus Aldridge through 15 games last season: 14.8 ppg, 42.7%. LaMarcus Aldridge through 15 games this season: 18.4 ppg, 47.3%.
What's interesting about that is Aldridge started last season 88-206, yet ended up shooting a career-best 51.3 percent for the year.
Oduvijek je imao spori start.Za ocekivati je preko 20p i oko 50% suta i ove godine,sto bi bilo fantasticno.
What's interesting about that is Aldridge started last season 88-206, yet ended up shooting a career-best 51.3 percent for the year.
Oduvijek je imao spori start.Za ocekivati je preko 20p i oko 50% suta i ove godine,sto bi bilo fantasticno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://manuginobili.com/my-showdown-with-mj/
Koji lik!
Toliko ga gotivim i uvijek mi se cinio najpristupacniji,a znam i da jeste. 
Koji lik!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je odron kakve utakmice igramo kuci....Kako god zavrsila ova tekma,uzasno je kako igraju.Bez ikakve energije i zelje.

Asked Popovich if this win can carry over to home game FRI. vs #Wizards .
https://twitter.com/JabariJYoung/status ... 40/video/1
Asked why he went to the bench early in the game
https://twitter.com/JabariJYoung/status ... 5056129024
https://twitter.com/JabariJYoung/status ... 40/video/1
Asked why he went to the bench early in the game
https://twitter.com/JabariJYoung/status ... 5056129024
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad za svojih 20+ god pracenja ekipe nisam gledao ovako losu odbranu SA,kao u ovim zadnjih nekoliko utakmica.Cak ni one godine kad se Robinson povrijedio i kad smo dobili Timmya.Pop ovdje nesto mora skontati pod hitno.Postoje neke petorke koje zajedno igraju odlicno i neke koje su uzasne.Razumijem da Timmya nista ne moze zamijeniti,ali toliko promasenih rotacija i loseg skoka me dovodi do ludila svaku vece kad igramo.
I hajde sto se jos uvijek trazimo u odbrani,ali i napad je uzasan svaki put kad Parker ne igra.Puno posla je pred nama,daleko je ovo od bilo cega ozbiljnog.LMA isto tako mora igrati sa vise energije defanzivno.Gasol je tu losiji i on mora skontati da je on taj koji tu mora povuci,da nema vise Timmya.
Što se Spursi pate kući, a vani sve dobijaju?
Pročitao sam naslov negdje, 4-4 home ove sezone, a prošle mesečini samo 2 poraza home?
Pročitao sam naslov negdje, 4-4 home ove sezone, a prošle mesečini samo 2 poraza home?
Prevelika je stvar izgubiti nekog poput Duncana. Čovjek je top 5 igrač svih vremena, vjerovatno i top 3 defanzivac svih vremena. Treba uživati što nakon gubitka nekog nakon Duncana nismo postali irelevantni nego smo najveći izazivač u konferenciji ekipi sa zadnja 2 MVPa plus još 2 superstara i plus Iggyem. Ako kliknemo kako treba možemo i do titule naravno.
Razumijem da te nervira dosta toga. I meni je isto jer sam navikao na savršenstvo, ali ovo je organizacija kojoj sam toliko zahvalan da mi je ovaj prelaz sa Duncana na budućnost čak i zanimljiv i drag.
Razumijem da te nervira dosta toga. I meni je isto jer sam navikao na savršenstvo, ali ovo je organizacija kojoj sam toliko zahvalan da mi je ovaj prelaz sa Duncana na budućnost čak i zanimljiv i drag.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravu si sve,mora da je i mene to savrsenstvo zaslijepilo,ali dzaba.Mada znam da ce ovo biti bolje...Kawhi je napisao/la:Prevelika je stvar izgubiti nekog poput Duncana. Čovjek je top 5 igrač svih vremena, vjerovatno i top 3 defanzivac svih vremena. Treba uživati što nakon gubitka nekog nakon Duncana nismo postali irelevantni nego smo najveći izazivač u konferenciji ekipi sa zadnja 2 MVPa plus još 2 superstara i plus Iggyem. Ako kliknemo kako treba možemo i do titule naravno.
Ovaj Mills u posljednje vrijeme igra na nivou best six man u ligi.
Pomalo nevjerovatno da Pao ima 2-8 slobodna bacanja. Tek sam se uključio u tekmu.
Pomalo nevjerovatno da Pao ima 2-8 slobodna bacanja. Tek sam se uključio u tekmu.
Kawhi na kraju za pobjedu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.