FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Veoma bitna utakmica. Tri boda, aBd.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sabahajrula bordo braco, danas ako bog da s bozijom pomoci jednu tricu uvaliti Metalcima i napraviti euforiju za Radnik i ispunjeno Kosevo nakon dosta vremena.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Onaj osjecaj kada sve isplaniras da ides gledati voljeni klub, zatim te koordinator nazove i kaze da moras u Mostar.
IGRAJ SADA SARAJEVO, SA SJEVERA ORI SE, TEBE LUDO VOLE HORDE, I UVIJEK TE BODRIT CE!

IGRAJ SADA SARAJEVO, SA SJEVERA ORI SE, TEBE LUDO VOLE HORDE, I UVIJEK TE BODRIT CE!
Football is a game about feelings and intelligence!
Danas samo lagano ne srljati samo 3 boda su vazna jer metalci nisu bas naivni idemo u Travnik jer Sarajevo je sampion
SISAJ GA, ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i da grmi šampion je Saraj'vo
SVI SVI SVI SVI SVI SVI
svakog jutra kad se probudim, uvjek na tebe prvo pomislim..
hajde bujrum na čevape u tr, najbolje čevape na svijetu.
hajde bujrum na čevape u tr, najbolje čevape na svijetu.
Obrdujte nas momci danas
Ode Ordagic u Koreju
Strasno glup momak

Ode Ordagic u Koreju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Obrdujte nas momci danas![]()
Ode Ordagic u KorejuStrasno glup momak
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zna li se šta oko ovih skauta iz Fortune što dolaze na tekmu-koji je razlog, tj koga igrača ili igrače dolaze da gledaju?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Metaleghe mozes otpisati odmah, nisu dosli zbog njih 100%. Vjerovatno Duljevic, Mihojevic.Edos je napisao/la:Zna li se šta oko ovih skauta iz Fortune što dolaze na tekmu-koji je razlog, tj koga igrača ili igrače dolaze da gledaju?
Realno je da iz Slobode nemože otići za veće pare, trebao je doći u Sarajevo ili Želju, na jesen odigrati u Evropi i onda se prodati za mnogo veće pare.bodi123 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Obrdujte nas momci danas![]()
Ode Ordagic u KorejuStrasno glup momak
Dobar transfer u inostranstvo se može napraviti samo iz velikih klubova.

Jakupovic glavni sudija danas 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Beusov sudija. **** im sve lopovsko.Zip je napisao/la:Jakupovic glavni sudija danas
Nema veceg supka od Jakupovica.
Nikad nisam tražio alibi u sudijama ali mi se ni malo ne sviđa što ovaj sudi.
Pametno momci danas.
Pametno momci danas.
Ni meni.hilmo je napisao/la:Nikad nisam tražio alibi u sudijama ali mi se ni malo ne sviđa što ovaj sudi.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vjerovatno nam nece dati da razvijamo igru, konstantnim faulovima na koje sudija nece obracati paznju. Sablja mod.. Ali ni to nece sprijeciti Ahmetovica da nastavi golgeterski nizhilmo je napisao/la:Nikad nisam tražio alibi u sudijama ali mi se ni malo ne sviđa što ovaj sudi.
Pametno momci danas.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, DzemoSmjecanin, mnon46, napoleon72 i 47 gostiju.