qrcina obicna, jos ga hvale ovdje..Fudo je napisao/la:Kakav sut narkomana hebibovica..kud proradi link
Protjerat ga iz sarajeva
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
qrcina obicna, jos ga hvale ovdje..Fudo je napisao/la:Kakav sut narkomana hebibovica..kud proradi link
ma dodo mu dulja u sesnestercu i ovaj iznad gola opalio, dobra sansa fktnukleusmember je napisao/la:može li nam neko malo bolje dočarati tu hebibovu šansu?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma dodo mu dulja u sesnestercu i ovaj iznad gola opalio, dobra sansa fktnukleusmember je napisao/la:može li nam neko malo bolje dočarati tu hebibovu šansu?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pitic je napisao/la:Ma nije tako. Uhljebi su u talu sa čelnicima NFSBIH dali klubovima crkavicu uzeli sponzorstvo lige i pri tome TV prava i odlučuju o životu i smrti i imaju pravo prvog pika biranja utakmica za prijenos. Svaki klub je morao pristati na crkavicu u suprotnom bi imao velike probleme sa savezom (čak ti prijete suspenzijom i tužbama) koji je u talu sa uhljebljenim iz Telecoma ispumpavaju pare iz Telecoma na kulturan način.azizmpj je napisao/la:Nije do telecoma, do nas je ...zasto koristimo usluge lopovskih uvoznih provajdera.... ako volimo FK Sarajevo kao sto se kurcimo i ako volimo BiH kao sto se kurcimo, jasno je da to treba da dokazemo. U svakom drugom slucaju smo licemjeri.... i ne zasluzujemo nista!
moj uzor-S.G je napisao/la:X/2. Ocekivano
Uzmi u obzir da je tradicija na njihovoj stranipitic je napisao/la:Ako nam provincija koja ispada iz lige opet uzme bod-ove kolektivno se zapalit.
Jel ti radis u telecomu **** te bh telecom.Vecih cigana u drzavi nema, ja sam ih se rjesio, cak sam i na Eronet mrezu presao samo da nemam posla sa njim.U normalnim drzavama prijenost ti radi televizija koje je dostupna u citavoj drzavi a ne telefonska kompanija, ne pricaj gluposti.azizmpj je napisao/la:pitic je napisao/la:Ma nije tako. Uhljebi su u talu sa čelnicima NFSBIH dali klubovima crkavicu uzeli sponzorstvo lige i pri tome TV prava i odlučuju o životu i smrti i imaju pravo prvog pika biranja utakmica za prijenos. Svaki klub je morao pristati na crkavicu u suprotnom bi imao velike probleme sa savezom (čak ti prijete suspenzijom i tužbama) koji je u talu sa uhljebljenim iz Telecoma ispumpavaju pare iz Telecoma na kulturan način.azizmpj je napisao/la:Nije do telecoma, do nas je ...zasto koristimo usluge lopovskih uvoznih provajdera.... ako volimo FK Sarajevo kao sto se kurcimo i ako volimo BiH kao sto se kurcimo, jasno je da to treba da dokazemo. U svakom drugom slucaju smo licemjeri.... i ne zasluzujemo nista!
tako je svugje u svim ligama ....
bhtelecom je spasio ovu ligu i digao joj interesovanje i kvalitet!
ja sam uplacivao, a juce ne stigoh napuniti prepaid da kupim novi mjesec mojawebtv.
u svakom slucaju treba se platiti usluga ili se prebaci na bhtelecom i dobijes sve djaba...besplatno!
mislim da 45 KM je smijesna cijena za uzivanje od tri mjeseca u igrama FK Sarajevo i cijele premijer lige!
Pozzz...
ero isto pomislio ocamfico je napisao/la:Yebem ti Metalege, k'o da protiv Reala igramo
Da vam olakšam : ))Prijedor je napisao/la:Stavi tip u kladu finu cifru na Sarajevo sutra X/2