Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Kakvo prvo poluvrijeme, ne pamtim ovako nesto, bruka
Ovo je izgleda jedna od onih tekmi gdje nista ne mozes, samo da se ne povrijedi jos neko
Ovo je izgleda jedna od onih tekmi gdje nista ne mozes, samo da se ne povrijedi jos neko
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ovaj Rincon je bolji od svih nasih veznjaka lik prekuco teren. Paklen igraa za razliku od nasih sminkera koji bjeze od lopte. Sa ovakom sredinom dobro smo prvi
.
Tuga velika kad nisi u stanju napraviti postenu akciju zadnje dvije utakmice. Treba da se zapitaju u upravi sta dalje jer ovako ne ide. Ako nam se ne smiluju bice jos golova u mrezi Juventusa. Katastrofa...bice bolje u martu
!

Tuga velika kad nisi u stanju napraviti postenu akciju zadnje dvije utakmice. Treba da se zapitaju u upravi sta dalje jer ovako ne ide. Ako nam se ne smiluju bice jos golova u mrezi Juventusa. Katastrofa...bice bolje u martu

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
I pun mi je više nos i ovih igrača. Ima li ikakvog ponosa i inata kad ti se u život seru Inter, Milan, Sevilla, Genoa. Ima li da uzvratiš udarac kad te bukvalno fizički tuku iz utakmice u utakmicu, da pokažeš malo borbe. 
Umjesto toga se šetaju, dodaju se petom, šalju neke duge lopte preko volje, jedva da potrče u kontru u bilo kojem pravcu... Mandžukiću skidam kapu, ostali su goli k...
I što je najgore sad Allegri je toliko zasrao ovu startnu postavku da mu sad ni 5 izmjena i klupa bez ozljeda ne može pomoći.

Umjesto toga se šetaju, dodaju se petom, šalju neke duge lopte preko volje, jedva da potrče u kontru u bilo kojem pravcu... Mandžukiću skidam kapu, ostali su goli k...
I što je najgore sad Allegri je toliko zasrao ovu startnu postavku da mu sad ni 5 izmjena i klupa bez ozljeda ne može pomoći.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sredina terena je spora da ne moze bit sporija.Hernanes, Pjanic, Khedira tri puza.Ovi likovi ih pretrcase plus i ubise ih fizicki.
BonBon je tu da to sve zacini
Ova utakmica je toliko bila ocekivana i znalo se sa ce doci al ...Allegri je ipak Allegri
BonBon je tu da to sve zacini

Ova utakmica je toliko bila ocekivana i znalo se sa ce doci al ...Allegri je ipak Allegri
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pop.... se na svakog ko se naziva navijacem kluba, a raduje se njegovom porazu.
Forza Juve
Forza Juve
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mislim da je Allegri dostigao vrhunac sa Juveom nista novo ne moze ili nece da unese u ekipu i da su se igraci zasitili plus povrede, treba se na kraju sezone razmisljati o novom treneru
-
- Kontakt:
Pirlo i dvojica panjeva da za njega trce,eto sta nam treba, i imat cemo triput stabilniju i mudovitiju sredinu od ove
Dzaba nam ovaj tzv talenat i znanje koje smo doveli, kad nam je srcanost i ponos polako isparilo
ljudi nas na volju dobijaju i to je to

Dzaba nam ovaj tzv talenat i znanje koje smo doveli, kad nam je srcanost i ponos polako isparilo

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kojem?Yucca je napisao/la:Mislim da je Allegri dostigao vrhunac sa Juveom nista novo ne moze ili nece da unese u ekipu i da su se igraci zasitili plus povrede, treba se na kraju sezone razmisljati o novom treneru
Alessandro Del Piero !
-
- Kontakt:
Moralo se i ovo desiti, nije da pojedini nisu upozoravali..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Sta u nastavku:
Ima dvije zamjene stq uraditi i mijenjati sigurno je da cemo imati vise prostora nece moci Genoa ovako kidisati cijelo vrijeme.
Moramo biti agresivniji u sredini i prema naprijed
Ima dvije zamjene stq uraditi i mijenjati sigurno je da cemo imati vise prostora nece moci Genoa ovako kidisati cijelo vrijeme.
Moramo biti agresivniji u sredini i prema naprijed
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
10DelPiero je napisao/la:Kojem?Yucca je napisao/la:Mislim da je Allegri dostigao vrhunac sa Juveom nista novo ne moze ili nece da unese u ekipu i da su se igraci zasitili plus povrede, treba se na kraju sezone razmisljati o novom treneru

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
- Kontakt:
Hmm trenutni prvak Engleske lige ?10DelPiero je napisao/la:Kojem?Yucca je napisao/la:Mislim da je Allegri dostigao vrhunac sa Juveom nista novo ne moze ili nece da unese u ekipu i da su se igraci zasitili plus povrede, treba se na kraju sezone razmisljati o novom treneru

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al pasovi u zadnjoj trecini su ko da se u putu nisu sreli,cccc
Hernanesovi pasovi..triler
Hernanesovi pasovi..triler
Gubis 3-0 a 70' minut a Sturaro ulazi u igru

- IlCapitano
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Ti Alegri definitivno nisi dobar danas, Mandzo krilo igra 

1946
Nasa igra treba da se svede na padanje oko 16m jer ocigledno jedino tako od Pjanica ima fajde.
Kada bi meni neko objasnio kojim putem, kako i zasto je jedan igrac kvaliteta sturara u juventusu?
bilo kakvo objasnjenje
bilo kakvo objasnjenje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo prije Pjanic pokaza sta je on.Prvo slobodnjak strpa a sad kad brzo treba reagovat i prebacit na Cuadrada pogrijesi.Story of his life.
Vjerovatno imas misljenje o Busqetsu kao padavicaru i odvratnom igracu, tako da tvoje fudbalsko shvatanje ne moze skontati neki visi uticaj igraca na terenu.Pantelija je napisao/la:Kada bi meni neko objasnio kojim putem, kako i zasto je jedan igrac kvaliteta sturara u juventusu?
bilo kakvo objasnjenje
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.