Ja ne znam da li je Juventus ove sezone odigrao dobru utakmicu,uglavnom se igralo lose ili jako lose. Vec sam pisao da je izvan mog shvatanja to kako imamo tako dobre rezultate i kako se pobjedjuje... Il sreca,ili poludi Gigi i spasi katastrofu,protivnik nam pokloni gol itd itd al da je Juve postenski nadigrao nekoga...ja se ne sjecam

A itekako se sjecam cinjenice da nas je nadigrao svaki,ali ama bas svaki iole ozbiljniji i agresivniji protivnik.
Elem ovaj rezultat je sve al nije iznenadjenje,samo je nesto sa gore nabrojanog izostalo.
Vezni red nam je nula. NULA.
Khedira je mrtav igrac. Defanzivno-ofanzivno,mrtav.
Pjanic je slobodnjak. Nista vise. Nista vise od toga ta mlohava plasljiva pickica nije donijela ni usvojila u Juventusu.
Ocekivati od Marche nesto znacajno je bicevanje mrtvog konja,bojim se. Lik nema snage za postenih 90 minuta. A i kada bude imao koliko ce mu trebati da uvati formu...
Lemina,Hernanes,Asamoah-prodati sve u januaru u paketu za simbolicnih 2 mil?
Sturaro

Njega ostaviti kao podsjetnik da moze gore. Kako samo taj lik ne zna fudbala to je nevidjeno
Mandzo je borac,zabije tu i tamo. Higuain je najpreplaceniji igrac u svemiru. Ako njegova zavrsnica je razlog da bude najskuplji napadac ikada,onda ok. Jer osim nje lik nista drugo ne zna,a za 90 mil bi bilo fino da je makar jednom u dosadasnjem dijelu sezone sam sebi napravio priliku. Makar jednom. Bekovi nam igraju sve losije,Sandro narocito,lik je u slobodnom padu. A odbrana nije na nivou proslogodisnje,to smo davno uvidjeli.
Nego,fino odvojiti 100 miliona za dva veznjaka u januaru,pa onda sjesti,skinuti gace i vidjeti ko ima muda a ko nema i poceti nesto mijenjati shodno tome.