Dzeko 15. golova u 17 utakmica ove sezone zar ne? Nije lose, s uzivanjem ujutro cu popiti kafu i citati Dzekinu temu da vidim hoce li se javiti dezurni hejteri
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: Serie A
Gol je spektakularan ali mislim da to nije zato nije ni slavio, htio je vjerovatno ubaciti.
Dzeko 15. golova u 17 utakmica ove sezone zar ne? Nije lose, s uzivanjem ujutro cu popiti kafu i citati Dzekinu temu da vidim hoce li se javiti dezurni hejteri
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Pa dobro, Viole bi trebalo da prođu dalje. Sassuolo je odlično odigrao ali malo je nedostajalo. U prošlom kolu 2-0 su imali i onda prime dva gola za 5 minuta. To ih je kostalo. Inter ne treba komentarisat.JuventinoVero je napisao/la:Dati jedno mjesto juventusu u CL i romi i napoliju u LE ali ako ce da se zakunu majkom da ce da igraju ozbiljno..ovo ostalo bolje ne slati
Sent from my Nokia 3310
Znaci Napoli i Fiorentina treba da uzmu bod u zadnjem kolu da idu dalje. Što bi bilo 4/6,
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Normalno da nije htio....et prizno je i on....al je i dalje golcina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A kome to smeta sampionski Milan ? 
- muha milanez
- Kontakt:
Genoa 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Cholo poslao sina u Italiju da pripremi Juventus na Simeone kompleks koji dolazi.Boze kakav trener.
Busi hahah busi haha busi haha 
Genova ko Barcelona yebote
Genova ko Barcelona yebote
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
joj jbacine na Luigi Ferrarisu :lol:
ajde sto ih jebu, nego im i po faci svrsavaju

Ne mozes vjerovatChinaglia je napisao/la:joj jbacine na Luigi Ferrarisu![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ima mentalitet ali nema kvalitet za scudetto(osim ako ne bude tektonskih promjena u zimu). Roma možda ima i kvalitet, ali i provincijski mentalitet.A ostali nisu vrijedni pomena.Zbog toga će Juve slaviti i 6-u godinu zaredom, i ako zasad ne briljiraju. Smiješi im se već treći poraz a tek je trećina sezone iza nas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svaka cast momcima igraju kao lavovi i kidishu kao vukovi
Zasluzeno!
Zasluzeno!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Napoli, Milan i Juve redom napuštaju Genovu pognute glave (Napoli je sa bodom još i dobro prošao
)
Jedino ih je veliki Lazio savladao u "paklu" Olimpica, Chiniii u ekstazi
Edit: Atalanta već devet kola (računajući i ovo danas) ne zna za poraz, od toga vjerovatno 8 pobjeda
PS: Zna se ko ih je dobio
Edit: Atalanta već devet kola (računajući i ovo danas) ne zna za poraz, od toga vjerovatno 8 pobjeda
PS: Zna se ko ih je dobio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atalanta će svoje dobiti na San Siru za 2 sedmice. Kad ih baby Milan napraši.Raonffa je napisao/la:Napoli, Milan i Juve redom napuštaju Genovu pognute glave (Napoli je sa bodom još i dobro prošao)
![]()
Edit: Atalanta već devet kola (računajući i ovo danas) ne zna za poraz, od toga vjerovatno 8 pobjeda![]()
PS: Zna se ko ih je dobio![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
dobila je Atalanta od nas po dupetu na svom stadionu :kafa:
E taj duel se ubio za onih rutinskih 0-1 ili 1-2 gostujuće ekipe protiv nominalnog favoritaRomagnoli13 je napisao/la:Atalanta će svoje dobiti na San Siru za 2 sedmice. Kad ih baby Milan napraši.Raonffa je napisao/la:Napoli, Milan i Juve redom napuštaju Genovu pognute glave (Napoli je sa bodom još i dobro prošao)
![]()
Edit: Atalanta već devet kola (računajući i ovo danas) ne zna za poraz, od toga vjerovatno 8 pobjeda![]()
PS: Zna se ko ih je dobio![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SiamoNoi je napisao/la:Cholo poslao sina u Italiju da pripremi Juventus na Simeone kompleks koji dolazi.Boze kakav trener.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Simone babukaChinaglia je napisao/la:dobila je Atalanta od nas po dupetu na svom stadionu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
veliki trener u najavi, poput Chola, Laziali su to :kafa:messilla je napisao/la:Simone babuka :kafa:Chinaglia je napisao/la:dobila je Atalanta od nas po dupetu na svom stadionu :kafa:
osim toga, sarmantan i galantan, zavodnik pravi :cool:

Sta rekose strucnjaci ovdje ,nece Dzeko uspijeti u Italiji 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasluzen gol Pescare u drugom, 10 minuta vec prijete na isti nacin. Ulaze lagano u 16, Roma se uspavala ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.