Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Jedina greska po meni je Rash koji je u trenutnoj formi igrac manje.
Onaj gol je lose cuvanje od str Ibre tu jednostavno svako mora imati svog igraca.
Onaj gol je lose cuvanje od str Ibre tu jednostavno svako mora imati svog igraca.
A smooth sea never made a skilled sailor.
90 % ekipa je United unistio igrom do sada,i to je djelo Mourinha...e sad sto ne znaju dati gol ne znam jedino da on udje i zzabije loptu u gol...toliko zicera promasuju da je to nevjerovatno....a igra je odlicna posebno prema naprijed ali sta to znaci kad ne mogu realizovati nista....jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kratkih rukava opet uz dosta dobru igru naprijed I dosta sansi iz kojih smo opet zasluzili pobjedu I opet izvisili. Nemam rijeci stvarno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Na čemu vi gajite optimizam ljudi? Ovo je qrčina od igre. Tu smo na tabeli gdje zaslužujemo biti, najjači roster u ligi je ****. Zabili smo gol na kvalitet Pogbe koji je igrao sam danas. Sramotno. Nikakva nesreća, ništa. Qrčina od tima
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
treba jedan dobar tim psihologa
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Nesposobni placenici.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Jadno odigrano dr pol,prvo onako odigras i onda u drugom cekas zadnjih 10 min da napadnes ma bjezi vise u pm
Nakon 13 kola ovako da tabela izgleda jadno,pusti srecu i ****,nije sreca kad sam izadjes na golmana i masis,nije sreca kad izvedes 100 kornera u 3 utakmice i ne osutas po golu a u ekipi imas 6 visokih igraca mrs vise u krac mili svi
Da i opet ce M iki popusit zato sto ga je ubacio a ovaj nista nije uradio jer tako to ide kod Mou neko moze dobit 500 prilika i nikom nista a neko par i opet on kriv
Nakon 13 kola ovako da tabela izgleda jadno,pusti srecu i ****,nije sreca kad sam izadjes na golmana i masis,nije sreca kad izvedes 100 kornera u 3 utakmice i ne osutas po golu a u ekipi imas 6 visokih igraca mrs vise u krac mili svi
Da i opet ce M iki popusit zato sto ga je ubacio a ovaj nista nije uradio jer tako to ide kod Mou neko moze dobit 500 prilika i nikom nista a neko par i opet on kriv
pravilan izraz je kurcina od rezultata...ali da je kurcina od igre ne mogu se sloziti....pa vecinu protivnika united je izdominirao igrom ako cemo iskreno.Nitro je napisao/la:Na čemu vi gajite optimizam ljudi? Ovo je qrčina od igre. Tu smo na tabeli gdje zaslužujemo biti, najjači roster u ligi je ****. Zabili smo gol na kvalitet Pogbe koji je igrao sam danas. Sramotno. Nikakva nesreća, ništa. Qrčina od tima
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koga tačno nije izdominirao ?delinjo je napisao/la:pravilan izraz je kurcina od rezultata...ali da je kurcina od igre ne mogu se sloziti....pa vecinu protivnika united je izdominirao igrom ako cemo iskreno.Nitro je napisao/la:Na čemu vi gajite optimizam ljudi? Ovo je qrčina od igre. Tu smo na tabeli gdje zaslužujemo biti, najjači roster u ligi je ****. Zabili smo gol na kvalitet Pogbe koji je igrao sam danas. Sramotno. Nikakva nesreća, ništa. Qrčina od tima
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Celzigaston je napisao/la:Koga tačno nije izdominirao ?delinjo je napisao/la:pravilan izraz je kurcina od rezultata...ali da je kurcina od igre ne mogu se sloziti....pa vecinu protivnika united je izdominirao igrom ako cemo iskreno.Nitro je napisao/la:Na čemu vi gajite optimizam ljudi? Ovo je qrčina od igre. Tu smo na tabeli gdje zaslužujemo biti, najjači roster u ligi je ****. Zabili smo gol na kvalitet Pogbe koji je igrao sam danas. Sramotno. Nikakva nesreća, ništa. Qrčina od tima
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
samo Chelseagaston je napisao/la:
Koga tačno nije izdominirao ?
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Niko ne kaze da smo igrali kvalitetan fudbal dok onog poraza od plavaca (iako je bilo dobrih partija) ali ove tri tekme (Burnley, Arsenal i Cekicari) jednostavno bili bolji, dobra ofanz igra ali sa dosta peha u odbrani i veliki gubitak od 6 boba.
Jos moram pomenuti Andera koji je veliki borac al covjek nema muda pa nema,pa kreni naprijed povuci loptu jbg lopta draga,samo daj igracu do sebe da sta nisi kriv,e zato je Carik za njega doktor,ovde da nema Pogbe ova ekipa bi bila 10 na tabeli,samo on sto loptu smije povuc i nesto odlucit i rizikovat
Dodajem Stoke na listu, što je ukupno 8 bodova zbog kojih ćemo platiti još jednim neigranjem LP. Poraz od Chelsea i Citya bi uticao samo na to da bi sad oni bježali po 2-3 boda. Međutim ova 4 remijaAsteriks je napisao/la:Niko ne kaze da smo igrali kvalitetan fudbal dok onog poraza od plavaca (iako je bilo dobrih partija) ali ove tri tekme (Burnley, Arsenal i Cekicari) jednostavno smo bili bolji, dobra ofanz igra ali sa dosta peha u odbrani i veliki gubitak od 6 boba.
ovo jeste istina i razmisljao sam o tome u 1pol ako ce ih Mata izvoditi onako bez ikakve jacine i ostrine onda bolje da ih ne izvodimo nikako jer svaki mu korner toliko slab da skoro svaku golman pokupitajger je napisao/la: i ****,nije sreca kad sam izadjes na golmana i masis,nije sreca kad izvedes 100 kornera u 3 utakmice i ne osutas po golu a u ekipi imas 6 visokih igraca mrs vise u krac mili svi
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
eh bravo dobro si ovo napomenuo,vecinom ga hvale ovdje ali on je meni tip igraca prvom do sebe i to je to....nema muda al nikako ..rijetko kada napravi nesto konkretno ....tajger je napisao/la:Jos moram pomenuti Andera koji je veliki borac al covjek nema muda pa nema,pa kreni naprijed povuci loptu jbg lopta draga,samo daj igracu do sebe da sta nisi kriv,e zato je Carik za njega doktor,ovde da nema Pogbe ova ekipa bi bila 10 na tabeli,samo on sto loptu smije povuc i nesto odlucit i rizikovat
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nakon onakog poluvremena u normalnim okolnostima vodis sa dva razlike i to je gotov mec.UnitedWA je napisao/la:Dodajem Stoke na listu, što je ukupno 8 bodova zbog kojih ćemo platiti još jednim neigranjem LP. Poraz od Chelsea i Citya bi uticao samo na to da bi sad oni bježali po 2-3 boda. Međutim ova 4 remijaAsteriks je napisao/la:Niko ne kaze da smo igrali kvalitetan fudbal dok onog poraza od plavaca (iako je bilo dobrih partija) ali ove tri tekme (Burnley, Arsenal i Cekicari) jednostavno smo bili bolji, dobra ofanz igra ali sa dosta peha u odbrani i veliki gubitak od 6 boba.![]()
Pritisak na pojedincima uveliko vidljiv, e sad da li zbog te rezultatske krize, nekog dokazivanja, Jozinog tusiranja u svlacionici il svega ima pomalo.
Oduvjek me nervirao sa tom alibi igrom al et mislio sam Van gal pa jadan ne smije al evo opet ista stvar daj je stoperu al da on ne bi nesto rizikovao,jes borac gine na terenu al zbog ovog gore nikad nece biti vrhunski igracdelinjo je napisao/la:eh bravo dobro si ovo napomenuo,vecinom ga hvale ovdje ali on je meni tip igraca prvom do sebe i to je to....nema muda al nikako ..rijetko kada napravi nesto konkretno ....tajger je napisao/la:Jos moram pomenuti Andera koji je veliki borac al covjek nema muda pa nema,pa kreni naprijed povuci loptu jbg lopta draga,samo daj igracu do sebe da sta nisi kriv,e zato je Carik za njega doktor,ovde da nema Pogbe ova ekipa bi bila 10 na tabeli,samo on sto loptu smije povuc i nesto odlucit i rizikovat
Ander igra takvu poziciju i ima takve zadatke na terenu da ne smije rizikovati i ici u ofanzivu jer njegove izgubljene lopte bi se skupo placale
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
finija verzija Cleverlyatajger je napisao/la:Jos moram pomenuti Andera koji je veliki borac al covjek nema muda pa nema,pa kreni naprijed povuci loptu jbg lopta draga,samo daj igracu do sebe da sta nisi kriv,e zato je Carik za njega doktor,ovde da nema Pogbe ova ekipa bi bila 10 na tabeli,samo on sto loptu smije povuc i nesto odlucit i rizikovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.